מבקש עזרה ברכישת מסך פלזמה+תמונה של כבל מהוט לזיהוי
שלום לחברי הפורום.
לאחרונה רכשנו דירה חדשה ואנו זקוקים לטלוויזה חדשה, לארח קריאת קצת חומר רקע על ההבדלים בין פלזמה לLCD הבנתי שעליי ללכת על הפלזמה בלבד וזה בגלל גדול הסלון,המרק בין מערכת הישיבה לקיר הטלוויזיה הוא כמעט 5 מטר ולכן אני צריך טלוויזיה גדולה יותר מ42 אינטש _תקנו אותי אם אני טועה) רוב השימוש בטלוויזיה יהיה בשעות הערב ,אם כי יהיה לה גם שימוש במהלך היום, החיבור יהיה כמובן לכבלים יס או הוט עדיין לא הוחלט, וכמובן שיהיה חיבור למחשב
לצפייה בסרטים ושאר ירקות. אני לא מאוד בקיא במונחים הטכניים של החיבורים השונים אם כי יש לי טיפה מושג. מה שאני מבקש זו המלצה על טלוויזה טובה ללא מריחות וצריבות למינהן ובמחיר נוח יחסית.בסביבות 8K
המון תודה ושבוע טוב
לאחרונה רכשנו דירה חדשה ואנו זקוקים לטלוויזה חדשה, לארח קריאת קצת חומר רקע על ההבדלים בין פלזמה לLCD הבנתי שעליי ללכת על הפלזמה בלבד וזה בגלל גדול הסלון,המרק בין מערכת הישיבה לקיר הטלוויזיה הוא כמעט 5 מטר ולכן אני צריך טלוויזיה גדולה יותר מ42 אינטש _תקנו אותי אם אני טועה) רוב השימוש בטלוויזיה יהיה בשעות הערב ,אם כי יהיה לה גם שימוש במהלך היום, החיבור יהיה כמובן לכבלים יס או הוט עדיין לא הוחלט, וכמובן שיהיה חיבור למחשב
לצפייה בסרטים ושאר ירקות. אני לא מאוד בקיא במונחים הטכניים של החיבורים השונים אם כי יש לי טיפה מושג. מה שאני מבקש זו המלצה על טלוויזה טובה ללא מריחות וצריבות למינהן ובמחיר נוח יחסית.בסביבות 8K
המון תודה ושבוע טוב
נערך לאחרונה על ידי arik35 ב 02/07/2009 10:08, נערך פעם 1 בסך הכל.
- yuria
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4181
- נתן תודות: 103 פעמים
- קיבל תודות: 238 פעמים
למרחק כזה תצטרך לפחות 50 אינטש (יש שיגידו שאפילו זה קטן )
האפשרויות הם :פנסוניק PV80 או סמסונג A450
לי יש את PS50A450 של סמסונג למרחק של 4.7 מטר -תמונה מעולה
בהצלחה
האפשרויות הם :פנסוניק PV80 או סמסונג A450
לי יש את PS50A450 של סמסונג למרחק של 4.7 מטר -תמונה מעולה
בהצלחה
מסך אולד LG65C8.
רסיבר Marantz SR7015
רמקולים פולק אודיו S20+S30.
סראונד ביפולר מוניטור אודיו.
רסיבר Marantz SR7015
תודה איש, לאחר חיפוש כמובן שאני אעדיף להוסיף כמה שקלים וללכת אם כבר פנסוניק אז PV80 , יש למישהו ניסיון איתה או אם הPV8 ממרחק כזה?
מה שראיתי כאן בפורום אלו מלחמות עקובות פיקסלים בין הסמסונג לפנסוניק, אז כנראה שבתקציב שלי זו תהיה אחת משתיהן אלא אם יש למישהו עוד נעלם להוסיף למשוואה..? וברור שבסוף העין תקבע, מה שכן המחיר של הPV8 מפתה..
מה שראיתי כאן בפורום אלו מלחמות עקובות פיקסלים בין הסמסונג לפנסוניק, אז כנראה שבתקציב שלי זו תהיה אחת משתיהן אלא אם יש למישהו עוד נעלם להוסיף למשוואה..? וברור שבסוף העין תקבע, מה שכן המחיר של הPV8 מפתה..
בסביבות 8K תקנה את הPS50A450. מסך עוצר נשימה,
אם אתה בכל זאת מעוניין לרכוש את הPV80 תאלץ להוסיף עוד כמעט 1000 ש"ח.
תעשה את החישוב אם זה משתלם לך אתה...למרות שאם אתה שואל אותי - את ה1000 ש"ח הללו תחסוך בשביל משהו יותר מועיל, כי אין הבדל בין המסכים, לסמסונג יתרונות משלה ולפנסוניק יתרונות משלה.
בהצלחה ברכישה. נשמח לעדכונים.
אם אתה בכל זאת מעוניין לרכוש את הPV80 תאלץ להוסיף עוד כמעט 1000 ש"ח.
תעשה את החישוב אם זה משתלם לך אתה...למרות שאם אתה שואל אותי - את ה1000 ש"ח הללו תחסוך בשביל משהו יותר מועיל, כי אין הבדל בין המסכים, לסמסונג יתרונות משלה ולפנסוניק יתרונות משלה.
בהצלחה ברכישה. נשמח לעדכונים.
לי אישית אין את המסך
אך לקרוב משפחה ו-2 עמיתים מהעבודה יש
לזה שהגיב לך ראשון yuria יש את המסך..שלח לו ה"פ או שתחכה לתגובה שלו כאן..
בקשר לזה שלרוב פה יש פנסוניק (לא עד כדי כך נכון)..מה אני אגיד לך, רוב המדינה "אוהדת" מכבי ת"א בכדורסל אז אני אוהד אותם גם?
אך לקרוב משפחה ו-2 עמיתים מהעבודה יש
לזה שהגיב לך ראשון yuria יש את המסך..שלח לו ה"פ או שתחכה לתגובה שלו כאן..
בקשר לזה שלרוב פה יש פנסוניק (לא עד כדי כך נכון)..מה אני אגיד לך, רוב המדינה "אוהדת" מכבי ת"א בכדורסל אז אני אוהד אותם גם?
לך תראה מה שהעין שלך אוהבת כי כל פעם שמישהו מתלבט בין שני המסכים האלה נפתח סיכסוך בין משתמשי הפורום.
מה שכן אני יכול להגיד הסמסונג זולה יותר מהפנסוניק אבל לא ב1000 ש"ח אלא ב500 ש"ח.
דרך אגב למרחק צפיה שלך הייתי לוקח מסך 60 אינצ לפחות.
וגם אם בא לך לחכות חודשיים כדאי שתדע שצריכים להגיע הדגמים החדשים של פנסוניק שכנראה בגללם גם תיהיה ירידת מחירים לPV80.
מה שכן אני יכול להגיד הסמסונג זולה יותר מהפנסוניק אבל לא ב1000 ש"ח אלא ב500 ש"ח.
דרך אגב למרחק צפיה שלך הייתי לוקח מסך 60 אינצ לפחות.
וגם אם בא לך לחכות חודשיים כדאי שתדע שצריכים להגיע הדגמים החדשים של פנסוניק שכנראה בגללם גם תיהיה ירידת מחירים לPV80.
על פיוניר שמעתי , אבל ה42 קטן לי מדי גם ה50 קטן אבל יש קצת מגבלת תקציב כרגע..
מה שכן אם מנבאים שתהיה ירידת מחירים עוד חודשיים אז אני אחכה..
אבל אם יש עוד מסכים שיכולים לבוא בחשבון, אשמח לעוד תגובות, 60 אינטש כבר לא נכנס לי בתקציב.. וחבל.
מה שכן אם מנבאים שתהיה ירידת מחירים עוד חודשיים אז אני אחכה..
אבל אם יש עוד מסכים שיכולים לבוא בחשבון, אשמח לעוד תגובות, 60 אינטש כבר לא נכנס לי בתקציב.. וחבל.
- yuria
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4181
- נתן תודות: 103 פעמים
- קיבל תודות: 238 פעמים
dodi88 כתב:אין עוד מסכים שיכולים לבוא בחשבון.
זה או "50 של סמסונג (A450) או "50 של פנסוניק (PV80)
תשווה, תחליט, ותעדכן אותנו. רכישה נעימה....
מסך אולד LG65C8.
רסיבר Marantz SR7015
רסיבר Marantz SR7015
יש אותו למכירה באתר GETIT במחיר פתיחה די נמוך, אבל הבנתי שהוא רגיש לצריבות או משהו בסגנון? , אם אנחנו כבר נוגעים בנושא..רגישות לצריבות.. אצלנו בבית רואים טלוויזיה כ5 שעות ביום והרבה ערוצים 2 ו10 אני צריך מסך שלא יהיה רגיש ולא יצרב לי תוך כמה חודשים, האם יש מסכים רגישים יותר ורגישים פחות לצריבות?
אחד היתרונות הגדולים של פנסוניק זה שהיא עמידה הרבה יותר מסמסונג ואל ג'י, פיוניר ופנסוניק המובילות בתחום הפלזמות, כשנושא העמידות בפני צריבה הוא אחד הדברים החשובים שעשו אותן כאלה.arik35 כתב:יש אותו למכירה באתר GETIT במחיר פתיחה די נמוך, אבל הבנתי שהוא רגיש לצריבות או משהו בסגנון? , אם אנחנו כבר נוגעים בנושא..רגישות לצריבות.. אצלנו בבית רואים טלוויזיה כ5 שעות ביום והרבה ערוצים 2 ו10 אני צריך מסך שלא יהיה רגיש ולא יצרב לי תוך כמה חודשים, האם יש מסכים רגישים יותר ורגישים פחות לצריבות?...