TRUE DTS HD איך?
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32985
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
FFDShow גירסה בטא 6 ומעלה יודע לפענח True-HD. אין לו עדיין פענוח של DTS-HD. עד כמה שידוע לי, ההמרה היא ל-PCM/LPCM. בכל מקרה, הפענוח מדיגיטלי לאנלוגי עדיין נעשה ברסיבר.
אגב, אם תצליח, נשמח אם תביא Screenshot של ההגדרות אצלך...
אגב, אם תצליח, נשמח אם תביא Screenshot של ההגדרות אצלך...
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- Trip
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 952
- נתן תודות: 27 פעמים
- קיבל תודות: 91 פעמים
אגב, במידה וכן יש לי רסיבר שתומך בפורמטים החדשים והוא מחובר ל HTPC עם כבל אופטי, FFDshow אמורה לפענח את הסאונד מתוך הסרט, ולשלוח אותו לרסיבר בלי שום הגדרה מיוחדת, נכון?
מה לגבי ניגון קובץ BR? אני כרגע מוריד משהו ב BR ואין לי מושג באיזה סוג קובץ זה מגיע ואין אני אמור לנגן אותו..
מה לגבי ניגון קובץ BR? אני כרגע מוריד משהו ב BR ואין לי מושג באיזה סוג קובץ זה מגיע ואין אני אמור לנגן אותו..
כלומר אבוד...
pixies כתב:FFDShow גירסה בטא 6 ומעלה יודע לפענח True-HD. אין לו עדיין פענוח של DTS-HD. עד כמה שידוע לי, ההמרה היא ל-PCM/LPCM. בכל מקרה, הפענוח מדיגיטלי לאנלוגי עדיין נעשה ברסיבר.
אגב, אם תצליח, נשמח אם תביא Screenshot של ההגדרות אצלך......
דודי.
- michael123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6161
- נתן תודות: 164 פעמים
- קיבל תודות: 37 פעמים
אם אני מבין נכון, אז עם ASUS XONAR 1.3 DELUXE תוכל להוציא סיגנל אנלוגי
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

Trip,
לא ניתן להעביר את הפורמטים החדשים עם כבל אופטי, אלא רק דרך HDMI.
dudil,
עדכון: ייתכן שאני טועה, אבל הבנתי שיש תוכנות דוגמת ה-Arcsoft Total Media או משהו כזה שיודעות לפענח גם DTS-HD. התוכנה עושה בכל מקרה (גם אם עובדים עם HDMI) פעולת downsampling מ-24 ביט ל-16 ביט אבל גם ככה יש לך רסיבר שתומך רק ב-16 ביט (DTS רגיל).
michael123,
נכון. ל-Deluxe יש גם המרה מלאה ל-8 יציאות אנלוגיות. נכון לזמן כתיבת שורות אלה הוא עולה 1080 ש"ח והרגיל עולה 840 ש"ח.
לא ניתן להעביר את הפורמטים החדשים עם כבל אופטי, אלא רק דרך HDMI.
dudil,
עדכון: ייתכן שאני טועה, אבל הבנתי שיש תוכנות דוגמת ה-Arcsoft Total Media או משהו כזה שיודעות לפענח גם DTS-HD. התוכנה עושה בכל מקרה (גם אם עובדים עם HDMI) פעולת downsampling מ-24 ביט ל-16 ביט אבל גם ככה יש לך רסיבר שתומך רק ב-16 ביט (DTS רגיל).
michael123,
נכון. ל-Deluxe יש גם המרה מלאה ל-8 יציאות אנלוגיות. נכון לזמן כתיבת שורות אלה הוא עולה 1080 ש"ח והרגיל עולה 840 ש"ח.
- michael123
- חבר מכור קשה

באמת? למה?התוכנה עושה בכל מקרה (גם אם עובדים עם HDMI) פעולת downsampling מ-24 ביט ל-16 ביט...
חשבתי שרק ללא חיבור HDMI עם HDCP
michael123 כתב:אם אני מבין נכון, אז עם ASUS XONAR 1.3 DELUXE תוכל להוציא סיגנל אנלוגי...
עכשיו אני מבין אך הצלחת להגיע למחשב HTPC שעולה 8000 ש"חpixies כתב: michael123,
נכון. ל-Deluxe יש גם המרה מלאה ל-8 יציאות אנלוגיות. נכון לזמן כתיבת שורות אלה הוא עולה 1080 ש"ח והרגיל עולה 840 ש"ח....
- michael123
- חבר מכור קשה

מארז, מעבד חזק יחסית, כונן בלו-ריי - אלה דברים היקרים
- michael123
- חבר מכור קשה

1) קשה לעשות ריפים ממנו. יש את PS3 SAK, אבל צריך לפרמט מחדש את PS3 וזה לא משהו שאני רוצה לעשותosherov כתב:אגב, אם אני זוכר נכון אז יש לך כבר PS3 אז למה אתה צריך כונן בלו-ריי נוסף ?michael123 כתב:מארז, מעבד חזק יחסית, כונן בלו-ריי - אלה דברים היקרים......
2) PS3 רועש יחסית כדי להיות נגן בלו-ריי אודיופילי
עם DVICO אני נתקעתי. הם פשוט הפסיקו להוציא עדכונים, וגם כל העדכונים שלהם זאת בדיחה. צעד אחד קדימה, שניים אחורה..
כאופציה החלפה, רק HDI מוציאים LPCM עם העדכון firmware (אני חייב LPCM), אבל אנני רוצה להוציא 4500 שקלים (HD CENTER + כרטיס ג'גהביט) על מכשיר עם תוכלת חיים של שנה וחצי.
- Trip
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 952
- נתן תודות: 27 פעמים
- קיבל תודות: 91 פעמים
כנ"ל, עם רסיבר 605 Onkyo שגם תומך ב24bit ובפורמטים החדשים. לHTPC יש יציאת HDMI, (לוח אם MA78GM-S2h) שכרגע מעבירה את התמונה ישירות למסך. בהנחה שאני משרשר אותה דרך הרסיבר (ומשם למסך), האם זה יספיק בשביל לשמוע את הפורמטים החדשים דרכו?bixente כתב:יש לי רסיבר LX70 שמן הסתם תומך בפורמט המדובר
מה אני צריך במחשב כדי לשלוח את הסיגנל לרסיבר ? כרטיס XONAR ? כרטיס אחר?
וכמה זה יעלה?...
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

לא. הצ'יפסט 780G לא תומך בהעברת הפורמטים החדשים דרך HDMI.