לא מצליח לבצע עדכון לנגן של WD

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
שלח תגובה
bariko פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9325
נתן תודות: 1557 פעמים
קיבל תודות: 357 פעמים

שליחה #1 

שלום רב,

אני מנסה לעשות את העדכון לנגן של WD, לפי הוראות היצרן שמופיעות כאן:
http://www.wdc.com/en/products/wdtv/

אלא מה, כשהגעתי לתפריט SETTINGS בסעיף 3, אין באפשרותי לאתר את קובץ העדכון.
כשאני יוצא מתפריט SETTINGS , ומנסה למצוא את הקובץ הזה ידנית, זה גם כן לא מצליח היות והנגן מקטלג את כל המידע הנמצא על הכונן החיצוני, ואילו קובץ העדכון לא שייך לאף אחד מהקטגוריות האלו, כי זה לא וידאו, לא מוסיקה וגם לא תמונה!

מישהו יכול בבקשה לעזור לצאת מהפלונטר? :?

תודה רבה

remux
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 254
נתן תודות: 15 פעמים
קיבל תודות: 8 פעמים

שליחה #2 

I re-read the posts here and noticed that from another post that the two firmware files must be extracted from the zip into the root directory of the USB drive. I checked my USB drive and sure enough it was extracted into a folder called release-1.01.01 instead of the root (yes, silly me).

I copied the files from the folder back into the root. restarted my WD TV with the USB drive and a new update icon is now available

I am now able to follow the installation instrucitons and have just successfully completed the firmware update (took about 4 minutes).

תארגן כונן ריק שיש בו רק
wdtv.bin and wdtv.ver
וזה יפעל

bariko פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #3 

תודה, אבל איך בדיוק לעשות זאת?
יש לי כונן חיצוני שיש עליו הרבה מידע, וגם תיקיות הכוללות קבצים השייכות לכונן (נוצרו בזמן ההתקנה והפרמוט)
בנוסף יש לי דיסק און קי, שאותו אין לי בעיה לרוקן מתוכן, אבל גם כן אני חושש למחוק משהו שנחוץ לפעילותו של אמצעי אחסון זה.

remux
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 254
נתן תודות: 15 פעמים
קיבל תודות: 8 פעמים

שליחה #4 

כך את הקבצים wdtv.bin and wdtv.ver
תגרור אותם ל דיסק און קי וזהו
גם אני לוחץ ctrl+w

bariko פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #5 

נו ברוך השם הצליח לי.
לא יודע מה בדיוק עזר. זה שרוקנתי לגמרי את הדיסק און קי, או זה שהפעם העתקתי את שני קבצי העדכון, ללא התיקייה שבה היו.
בכל אופן, חבל שהיצרנית לא טרחה לציין את הפרט "הפעוט", שבגללו נאלצתי לשבור את הראש במשך יום שלם.
אני זוכר מקרה דומה שבו עדכנתי DVD של פיוניר, לפי הוראות ששלחו לי "פיוניר ישראל". גם הם שכחו לציין פרט קטן אחד, שחייבים לצרוב את קובץ העדכון על CD ולא על DVD, ובגלל זה לא הבנתי למה העדכון לא תופס...

סוף טוב הכול טוב,
תודה רבה (Y)

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”