קניית סט רמקולים (5.1) לHK 245 + שאלת מיקום

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
mrunderhill פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2261
נתן תודות: 74 פעמים
קיבל תודות: 124 פעמים

שליחה #1 

שלום לכולם. גיליתי לא מזמן את האתר, ואני מוכרח לציין שכבר בסופ"ש אחד למדתי המון! אני מקווה שמתישהו אוכל גם לתרום קצת.

אני מחפש סט רמקולים לשדך לHK245 שלי, או 5.1 או 5 (בהתאם לתקציב אוכל לוותר על סאב בינתיים, אלא אם כן תגידו לי אתם שלא מומלץ). לגבי תקציב - אני לא מבין גדול בתחום, אני מאמין שאני יכול להקצות לנושא 1500-2000, ושוב, אני לא יודע אם זה ריאלי או לא. לגבי השימוש - הטלויזיה תהיה מחוברת לHTPC, רוב התכנים מהאינטרנט (סדרות, סרטים), אני מניח שחלק יהיה סטריאו, וחלק לא.

נכנסת גם שאלת המיקום. תהיה לי LCD 42", ואני לא מתכוון לתלות אותה על הקיר, כי בעל הדירה עושה פרצופים, אז היא תהיה מונחת על שידה. איך כדאי למקם את הסנטר במצב כזה?
בכלל - עדיפות שלי (וזה רק אם התקציב מאפשר) לרצפתיים, או רמקולים שאפשר לשים על סטנדים בצורה נוחה, כדי להמעיט את הקדיחות וההתקנות (שוב, בעל הבית...).

תודה רבה, שבת שלום, וחג פורים שמח :)

Shtirlitz
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4967
נתן תודות: 321 פעמים
קיבל תודות: 123 פעמים

שליחה #2 

בתקציב כזה תתחיל בזוג קידמיים רצפתיים/מדפיים + סאב, עדיפות למשומשים. מהו גודל החדר?
עם הסנטר תחכה, אלא אם תהיה לך אופציה לקנות את כל הסט במכה.
התחלתי את חיי מאפס ולקח לי שנים להגיע לשום דבר

mrunderhill פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2261
נתן תודות: 74 פעמים
קיבל תודות: 124 פעמים

אני מעדיף להמנע ממשומש, אין לי נסיון עם זה

שליחה #3 

אני גם לא יודע ממש איך לבדוק, אז קצת בעייתי - אני לא ממש אדע מה רמת הציוד.

לגבי גודל החדר - כ3X4.5 מ'. אני מניח שלא צריך משהו מטורף. מה לגבי "סטים"? ראיתי למשל סט Nova 850 של Morel, זה שווה את הכסף (פחות מ2K). אני מניח שאני יכול למתוח את התקציב גם ל2500, אבל לא מעבר.

Itay_Pollak
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 19136
שם מלא: איתי פולק
נתן תודות: 725 פעמים
קיבל תודות: 733 פעמים

שליחה #4 

ברוך הבא לפורום, חג פורים שמח!

יש דווקא בלוחות של איזה סט (אם לא לקחו אותו כבר) של KLIPSCH - שווה בדיקה לדעתי. אתה יכול גם לנסות להעזר בחברי הפורום בשביל לבדוק.

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”