מגבר אוזניות.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
הכל עיניין של תקציב ומול מה אתה משווה.
אני אישית השוויתי את הדגם הזה (ועוד אחד של החברה) מול ה-HEAD של AQUA-AUDIO ואהבתי יותר את האחרון (אותו רכשתי).
מה התקציב?
מה יש לך כרגע (אם בכלל)?
אל תקנה מבלי לשמוע.
קראת את המאמר על מגברי אוזניות?
אני אישית השוויתי את הדגם הזה (ועוד אחד של החברה) מול ה-HEAD של AQUA-AUDIO ואהבתי יותר את האחרון (אותו רכשתי).
מה התקציב?
מה יש לך כרגע (אם בכלל)?
אל תקנה מבלי לשמוע.
קראת את המאמר על מגברי אוזניות?
זאתי הבעיה שאין לי בכלל מגבר אוזניות , אפילו לא מגבר רגיל. התקציב של מגרד את ה 600 שקל ובקושי. לצערי ,אין לי כיצד להשיג עוד כסף למגבר טוב יותר . כרגע האוזניות שלי נשמעות פחות טוב מאוזניות אחרות ב-400 שקל, לדעתי ולדעת רבים , לכן אני צריך מגבר בדחיפות . השאלה שלי האם שווה לי להוציא את ה600 שקל האלא או לחכות כמה חודשים (2-3 ) ולקנות מגבר יותר טוב ? עד שאני לא אקנה מגבר אני לא אשתמש באוזניות , וזה קצת מבאס .
אני מציע לך ללכת להקשיב למגבר .. הוא מאד זול מול המגברים הסבירים האחרים למכירה פה בארץ...אתה לא תשיג שום דבר רציני בפחות מ 1600 ומעלה ..
אם ה פרוג'קט הזה יתאים לך אז הוא יהיה "פתרון" טוב גם לחצי שנה עד שתאסוף מספיק כסף למשהו רציני יותר ...
אולי תתאהב בו ולא תצטרך משהו אחר ..
בכל מקרה גש להקשיב
אם ה פרוג'קט הזה יתאים לך אז הוא יהיה "פתרון" טוב גם לחצי שנה עד שתאסוף מספיק כסף למשהו רציני יותר ...
אולי תתאהב בו ולא תצטרך משהו אחר ..
בכל מקרה גש להקשיב
REAL POWER CANT BE GIVEN IT MUST BE TAKEN
- עופר_צפריר
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4880
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
השאלה היא האם פרוג'קט: ישמע טוב יותר,מחיבור למגבר סטריאו רגיל?
או שברמות כאלה,ההבדלים זניחים?
עופר.
=====================
או שברמות כאלה,ההבדלים זניחים?
עופר.
=====================
הוא ישמע טוב יותר (בדרך כלל ) זה מגבר יעודי שתוכנן לבוד עם אוזניות
יש להם מוצרים טובים מאד ...
כדאי לנסות ..
בעקרון הוא אמור לתת לו תמורה טובה לכסף ולהביא את האוזניות שלו לרמת האזנה דיי סבירה .
יש להם מוצרים טובים מאד ...
כדאי לנסות ..
בעקרון הוא אמור לתת לו תמורה טובה לכסף ולהביא את האוזניות שלו לרמת האזנה דיי סבירה .
REAL POWER CANT BE GIVEN IT MUST BE TAKEN
לצערי , אין לי עדין רשיון נהיגה , מכיוון שאני רק בן 17, אני מקווה שהיה בקרוב ,לכן נסיעה מחולון לירושלים בשבילי היא לא תענוג(אוטובסים ורכבות -בלאגן) . בנוסף , אני צריך חופש מהבית ספר , מה שמקשה יתרה על הדבר. היות ואני עובד רק בחופשות , גם כסף הוא בעיה בשבילי . אין חנות באזור שלי שמוכרת מגברי אוזניות?
- עופר_צפריר
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4880
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
יש לך "בפיוז" בגבעתיים.
עופר.
====================
עופר.
====================
- MartinHSabag
- מנהל