YAMAHA YSP-600 ! עזרה בבקשה !
שלום,
קיבלתי היום את הYSP 600 שהזמנתי והתחלתי בחיבורים המפרכים.
למי שיודע, לYSP יש 3 חיבורי HDMI ואחד מהם הוא חיבור Out אז אליו חיברתי את הטלוויזיה. את 2 החיבורים האחרים חיברתי אחד לXBox360 ואחד לפלייסטיישן 3. חיבורי סאוונד עשיתי דרך 2 החיבורים האופטים שיש בYSP. את הטלוויזיה חיברתי בRCA רגיל. את המחשב חיברתי גם הוא בRCA רגיל שמצידו השני יש כניסת בננה שנכנסת למחשב בחיבור אחד.
לYSP יש מיקרופון כיול ששמים באמצע החדר ואז אמורים להדליק את המכשיר ודרך הטלוויזיה לעשות את ההתקנה אבל משום מה אני לא מקבל תמונה בטלוויזיה. ניסיתי לחבר את הכבל HDMI שיוצא מהטלוויזיה לכל אחד מחיבורי הHDMI בYSP אבל עדיין אני לא מקבל תמונה. למישהו יש מושג מה עשיתי לא בסדר ? אני נואש לעזרה, אני עובד על זה מהבוקר.
אשמח לכל עזרה כלשהי !!!
תודה רבה,
גל.
קיבלתי היום את הYSP 600 שהזמנתי והתחלתי בחיבורים המפרכים.
למי שיודע, לYSP יש 3 חיבורי HDMI ואחד מהם הוא חיבור Out אז אליו חיברתי את הטלוויזיה. את 2 החיבורים האחרים חיברתי אחד לXBox360 ואחד לפלייסטיישן 3. חיבורי סאוונד עשיתי דרך 2 החיבורים האופטים שיש בYSP. את הטלוויזיה חיברתי בRCA רגיל. את המחשב חיברתי גם הוא בRCA רגיל שמצידו השני יש כניסת בננה שנכנסת למחשב בחיבור אחד.
לYSP יש מיקרופון כיול ששמים באמצע החדר ואז אמורים להדליק את המכשיר ודרך הטלוויזיה לעשות את ההתקנה אבל משום מה אני לא מקבל תמונה בטלוויזיה. ניסיתי לחבר את הכבל HDMI שיוצא מהטלוויזיה לכל אחד מחיבורי הHDMI בYSP אבל עדיין אני לא מקבל תמונה. למישהו יש מושג מה עשיתי לא בסדר ? אני נואש לעזרה, אני עובד על זה מהבוקר.
אשמח לכל עזרה כלשהי !!!
תודה רבה,
גל.
שמתי לב בחוברת הוראות שמציינים כי חייבים לציין כבל VIDEO מהטלוויזיה לYSP כי HDMI לא מספיק אז לקחתי כבל RCA ובקצה אחד חיברתי לYSP ובקצה השני שמתי 2 מתאמים ( אין RCA בטלוויזיה, יש כניסה לבננה רגילה כמו מחשב ) ובכל זאת אני לא מצליח שזה יציג תמונה. אפשר להשתגע מהדברים האלה.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
אני מכיר טוב את המסך הזה
יש לו מחבר VGA וקיבלת עם המחבר מתאם לקומפוזיט
תבדוק בניילון או באריזה ואז הכל יסתדר לך
בעיקרון יש למסך קומפוזיט או VGA ומחבר HDMI
לYSP יש צג מקומי -לגדולים לפחות ודרכו אתה יכול לעשות את כל הפעולות
ישראל
יש לו מחבר VGA וקיבלת עם המחבר מתאם לקומפוזיט
תבדוק בניילון או באריזה ואז הכל יסתדר לך
בעיקרון יש למסך קומפוזיט או VGA ומחבר HDMI
לYSP יש צג מקומי -לגדולים לפחות ודרכו אתה יכול לעשות את כל הפעולות
ישראל
052-4200610
הסתדרתי, תודה. עכשיו יש לי בעיה אחרת. יש לי 2 רמקולים של Behringer MS40 אם אתם מכירים. אמרו לי שאני יכול לקחת את הרמקול הראשי מבין השניים ( הרמקול המשני פשוט מתחבר לראשי ) ולהשתמש בו כסאב. לקחתי כבל RCA וחיברתי מCoax ליציאת Subwoofer בYSP אבל משום מה בכיול של היחידה היה רשום Subwoofer: Non Applicable. יש לי גם יציאות RCA ברמקול עצמו אבל אין לי כבל עם 2 יציאות RCA מצד אחד ויציאה אחת בצד שני.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
כמו שמרטין כתב לך
הYSP בנוי להפעיל רמקול סאב אקטיבי בלבד-ז''א כזה שמתחבר לחשמל
ואתה מחבר לו רמקול פאסיבי שהוא בכלל לא סאב....
אין סיכוי בעולם שהוא בכלל יזהה אותו או יפעיל אותו
דרך אגב ליחידה זו יש סאבים יעודיים מעוצבים אקטיביים אך היא תשתלב יפה עם כל סאב אחר בכיול הפנימי שלה....
איפה קנית את היחידה שככה לא קיבלת הסברים או תידרוך בסיסי?
הYSP בנוי להפעיל רמקול סאב אקטיבי בלבד-ז''א כזה שמתחבר לחשמל
ואתה מחבר לו רמקול פאסיבי שהוא בכלל לא סאב....
אין סיכוי בעולם שהוא בכלל יזהה אותו או יפעיל אותו
דרך אגב ליחידה זו יש סאבים יעודיים מעוצבים אקטיביים אך היא תשתלב יפה עם כל סאב אחר בכיול הפנימי שלה....
איפה קנית את היחידה שככה לא קיבלת הסברים או תידרוך בסיסי?
052-4200610
אני כן מנסה לחבר סאב אקטיבי כמו שאתם אומרים, כזה שמתחבר ישירות לחשמל.
בעיקרון, בחוברת הוראות רשום שאת הסאב צריך לחבר לYSP ביציאת Subwoofer וגם ליציאה שקוראים לה System Connector. כרגע הוא מחובר רק מהCoax בסאב ליציאת Subwoofer בYSP. האם אני צריך לחבר גם ל System Connector ואם כן אז איפה לחבר את זה בסאב ?
http://premium1.uploadit.org/lubasreturn//behringer.jpg
http://premium1.uploadit.org/lubasretur ... nector.jpg
הנה 2 תמונות, אחת של הסאב אחת של היציאה בYSP אליה כביכול צריך לחבר את הסאב. צירפתי אותן שיהיה יותר קל למי שלא מכיר לראות את החיבורים, אולי אתם מכיירים בעל פה
בכל אופן, השאלה היא אם באמת צריך לחבר גם את החיבור הזה או לא ?
ועוד שאלה לי אליכם - איך אני מחבר את המחשב ליחידה הזאת ? ניסיתי לחבר באחד מחיבורי הRCA ( זה שמגוזר כ TV/STB תפוס על ידיי הטלוויזיה ושומעים מעולה ) את המחשב הוא לא רוצה להשמיע לי סאונד. זה כבל שבצד אחד מן הסתם RCA אדום לבן רגיל ובצד שני כניסה אחת שמותאמת למחשב. את החיבור הזה עשיתי דרך הRCA שמוגזר כVCR בYSP וחיברתי לאיפה שאני בד"כ מחבר רמקולים למחשב. האם אני עושה משהו לא נכון ?
בעיקרון, בחוברת הוראות רשום שאת הסאב צריך לחבר לYSP ביציאת Subwoofer וגם ליציאה שקוראים לה System Connector. כרגע הוא מחובר רק מהCoax בסאב ליציאת Subwoofer בYSP. האם אני צריך לחבר גם ל System Connector ואם כן אז איפה לחבר את זה בסאב ?
http://premium1.uploadit.org/lubasreturn//behringer.jpg
http://premium1.uploadit.org/lubasretur ... nector.jpg
הנה 2 תמונות, אחת של הסאב אחת של היציאה בYSP אליה כביכול צריך לחבר את הסאב. צירפתי אותן שיהיה יותר קל למי שלא מכיר לראות את החיבורים, אולי אתם מכיירים בעל פה
בכל אופן, השאלה היא אם באמת צריך לחבר גם את החיבור הזה או לא ?
ועוד שאלה לי אליכם - איך אני מחבר את המחשב ליחידה הזאת ? ניסיתי לחבר באחד מחיבורי הRCA ( זה שמגוזר כ TV/STB תפוס על ידיי הטלוויזיה ושומעים מעולה ) את המחשב הוא לא רוצה להשמיע לי סאונד. זה כבל שבצד אחד מן הסתם RCA אדום לבן רגיל ובצד שני כניסה אחת שמותאמת למחשב. את החיבור הזה עשיתי דרך הRCA שמוגזר כVCR בYSP וחיברתי לאיפה שאני בד"כ מחבר רמקולים למחשב. האם אני עושה משהו לא נכון ?
אתה לא מחבר לסאב שום חיבורר חוץ מחיבור היציאה מה YSP ימהה
אתה צריך לעשות כיול סאונד אוטומטי ואז הוא יזהה את הסאב ויפעיל אותו
את המחשב תחבר כמו שחיברת PL-RCA אבל אתה צריך להגדיר אותו ביחידה שהוא ידגום את הסאונד מהאנלוגי
בתפריט תיכנס להגדרת כניסות לYSP
והכל יסתדר לך
אתה צריך לעשות כיול סאונד אוטומטי ואז הוא יזהה את הסאב ויפעיל אותו
את המחשב תחבר כמו שחיברת PL-RCA אבל אתה צריך להגדיר אותו ביחידה שהוא ידגום את הסאונד מהאנלוגי
בתפריט תיכנס להגדרת כניסות לYSP
והכל יסתדר לך
052-4200610
את המחשב פתרתי והסאונד עובד. שאלה חדשה צצה - חיברתי את הפלייסטיישן 3 בחיבור HDMI לYSP שיתן תמונה ובחיבור Optical שיתן סאונד. עכשיו, אני משנה בהגדרות של הPS3 שיתן סאונד מהחיבור האופטי אבל הוא לא נותן, רק שאני מגדיר לו לתת סאונד מחיבור הHDMI הוא נותן. מה יכולה להיות הסיבה ?