התחדשתי בסמסונג 46A650 - מספר שאלות
לאחר אינסוף התלבטויות, נבירות ושאלות פה בפרום סוף סוף רכשתי את המסך היום וצריך להגיע שבוע הבא. מספר שאלות:
1. אני מחבר את המסך ל HTPC שלי מיציאת DVI ל HDMI. הבנתי שיש למסך הזה כניסה אחת של 1080P, זה ישר יראה לי שם NR או שצריך להגדיר משהו מיוחד? האם המתקין של סמליין מביא איתו כבלים?
2. אם אני מחבר PS3 (שמתוכנן בקרוב) האם הוא גם יראה 1080P בכניסה אחרת (HDMI ל HDMI)? משום מה בטרקלין חשמל אמרו לי שרק בכניסה אחת אפשר לראות 1080P למרות שלמסך יש 4 כניסות HDMI.
3. יש עוד דברים שצריך לשים לב בזמן ההתקנה? כמה זמן כדאי להריץ כיול מסך ואיך? באיזה גובה כדאי להתקין?
1. אני מחבר את המסך ל HTPC שלי מיציאת DVI ל HDMI. הבנתי שיש למסך הזה כניסה אחת של 1080P, זה ישר יראה לי שם NR או שצריך להגדיר משהו מיוחד? האם המתקין של סמליין מביא איתו כבלים?
2. אם אני מחבר PS3 (שמתוכנן בקרוב) האם הוא גם יראה 1080P בכניסה אחרת (HDMI ל HDMI)? משום מה בטרקלין חשמל אמרו לי שרק בכניסה אחת אפשר לראות 1080P למרות שלמסך יש 4 כניסות HDMI.
3. יש עוד דברים שצריך לשים לב בזמן ההתקנה? כמה זמן כדאי להריץ כיול מסך ואיך? באיזה גובה כדאי להתקין?
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
shmil_y שלום לך .
הסמסונג 650 הוא מסך היידפינישיין מלא 1920-1080 .
מסך מדהים אתה יכול להיתחבר אם איזה מכשיר שאתה רוצה .ותקבל ממנו את את מייטב האינפורמציה המשודרת אילו .
הסמסונג 650 הוא מסך היידפינישיין מלא 1920-1080 .
מסך מדהים אתה יכול להיתחבר אם איזה מכשיר שאתה רוצה .ותקבל ממנו את את מייטב האינפורמציה המשודרת אילו .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
תודה על התשובה. אני נמצא באיזור המרכז (ראשון) עם מי אני צריך לקבוע מי יתקין עם סמליין עצמם או עם החנות שקניתי ממנה?אלון40 כתב:לסמליין עושים את ההתקנות גם רטפון שהם הטכנאים של סמסונג ואני מציע לך שתבקש אותם
כי הם מאד מקצועים .הם גם מגיעים עם כל סוגי האביזרים הנלוים כגון כבלים טרנסקודרים וכו'
אך עד כמה שאני יודע הם נותנים שירות רק במרכז
ויש להם גם קבלנים חיצוניים שעושים להם רק את ההתקנות.והם לא מקצועים בכלל ואפילו די ברברים
אם אתה נמצא באזור המרכז תבקש שיגיע אליך בחור בשם אבי הוא הההתותח שלהם וממנו תקבל את השירות הכי טוב
בהצלחה...
יש לי 46A550,
אולי ב 650 ההגדרות שונות.
בדגם שלי מתוך 3 כניסות HDMI המחשב חייב להתחבר לכניסה מספר 2 (אחורית).
בהגדרת רזולוציה הגדרתי בשלט JUST SCAN.
רואים משובח.
אתה יכול לקנות כבלים מהמתקין (אליי הגיעו מרטפון) אבל אני קניתי הכל מראש ומשמעותית יותר זול.
אולי ב 650 ההגדרות שונות.
בדגם שלי מתוך 3 כניסות HDMI המחשב חייב להתחבר לכניסה מספר 2 (אחורית).
בהגדרת רזולוציה הגדרתי בשלט JUST SCAN.
רואים משובח.
אתה יכול לקנות כבלים מהמתקין (אליי הגיעו מרטפון) אבל אני קניתי הכל מראש ומשמעותית יותר זול.
חיפשתי בגוגל על רטפון והדבר הראשון שעולה זה תגובות מאוד מפחידות עליהם
http://www.t.co.il/Business/Card-306754.html
הם באמת כ"כ נוראיים? מוזכר שם גם הטכנאי אבי ולא לחיוב. יש מישהו שהתקינו אצלו מרטפון לאחרונה והיה נורמלי?
http://www.t.co.il/Business/Card-306754.html
הם באמת כ"כ נוראיים? מוזכר שם גם הטכנאי אבי ולא לחיוב. יש מישהו שהתקינו אצלו מרטפון לאחרונה והיה נורמלי?
קיבלתי את הטלוויזיה רואים פצצה, היא מחוברת למחשב דבר אחד עוד לא הצלחתי לסדר:
כשרואים ב VNMC טלויזיה, הוט, רואים את המסך ב 4:3 והתמונה לא נמתחת על כל המסך. אני מחובר ב DVI ל HDMI 1080P מישהו יודע איך מסדרים את זה?
קבלו ביטול
מצאתי את זה! זה התחבא לו ב VMC - לחצתי בשלט על I ואז על ZOOM

כשרואים ב VNMC טלויזיה, הוט, רואים את המסך ב 4:3 והתמונה לא נמתחת על כל המסך. אני מחובר ב DVI ל HDMI 1080P מישהו יודע איך מסדרים את זה?
קבלו ביטול