מה זה דגם CECH-K04?
- smallville4r
- חבר ותיק

- תגובות: 2056
- נתן תודות: 85 פעמים
- קיבל תודות: 116 פעמים
- michael123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6161
- נתן תודות: 164 פעמים
- קיבל תודות: 37 פעמים
זה downpaymentזה מחיר טוב?...
הכסף הגדול ילך למשחקים
התמיכה למשחקי PS1 קיימת. אגב, קיימת גם תמיכה למשחקי PSP. התמיכה ב-PS2 הוסרה כדי להוריד עלויות. בהתחלה המכשיר (הגרסא האמריקאית) כלל את ה-EMOTION ENGINE, שזה בעצם המעבד של ה-PS2 ואת ה- Graphics Synthesizer, שזה הכרטיס הגרפי של ה-PS2. אח"כ החליפו את הemotion בתמיכה בתוכנה (אמולציה) אבל השאירו את הכרטיס הגרפי. אח"כ הסירו גם את הכרטיס הגרפי והפסיקו את התמיכה בתוכנה וכך אבדה כל תאימות ל-PS2. בכל זאת נשאלת השאלה האם לא ניתן לעשות אמולציה שלמה למערכת ה-PS2 כמו שקיימת ל-PS1?sagioto כתב:אני ממש לא מבין מה הקטע שלהם לא לכלול תמיכה במשחקי PS1/2 ברמת התוכנה,...
אני יודע שהוזילו ע"י הורדת החומרה, בקונסולה שלי 60GB PAL, יש תמיכה במשחקי PS2/1 רק על ידי תוכנה, בגלל זה אני לא מבין למה לא להמשיק ולשווק את המכשירים עם התוכנה הזו או לפחות להציע אותה בתור הורדה, הרי הם במילא פיתחו אותה כבר, וכל מכשיר מגיע עם התוכנה של הXMB אז אני לא רואה פה שום תוספת בעלות וסתם צעד מאוד לא ברור, שבמידה מסויימת גם פוגע במכירות (יש הרבה מאוד אנשים עם אוספים עצומים של כותרי PS2 שמעוניינים להמשיך לשחק בהם)gorelshv כתב:התמיכה למשחקי PS1 קיימת. אגב, קיימת גם תמיכה למשחקי PSP. התמיכה ב-PS2 הוסרה כדי להוריד עלויות. בהתחלה המכשיר (הגרסא האמריקאית) כלל את ה-EMOTION ENGINE, שזה בעצם המעבד של ה-PS2 ואת ה- Graphics Synthesizer, שזה הכרטיס הגרפי של ה-PS2. אח"כ החליפו את הemotion בתמיכה בתוכנה (אמולציה) אבל השאירו את הכרטיס הגרפי. אח"כ הסירו גם את הכרטיס הגרפי והפסיקו את התמיכה בתוכנה וכך אבדה כל תאימות ל-PS2. בכל זאת נשאלת השאלה האם לא ניתן לעשות אמולציה שלמה למערכת ה-PS2 כמו שקיימת ל-PS1?sagioto כתב:אני ממש לא מבין מה הקטע שלהם לא לכלול תמיכה במשחקי PS1/2 ברמת התוכנה,......
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
Sagioto - אין, ומעולם לא הייתה ב PS3 תמיכה ב PS2 שהיא 100% ברמת התוכנה. כמו שהסבירו פה - בהתחלה היו ב PS3 המעבד הראשי והמעבד הגרפי של ה PS2. אחר כך הוציאו את המעבד הראשי, סימלצו אותו בתוכנה, אבל השאירו את המעבד הגרפי, ואחר כך הוציאו את המעבד הגרפי. כשלא נשארה יותר שום חומרה של PS2 בתוך ה PS3, הפסיקו גם את התמיכה לאחור.
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73319
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
זה משתלם בהנחה שהמשחקים שנותנים שם סבירים - מה שאני די בספק, לרב המשחקים שנותנים חינם הם די "תחתית החבית". בדוק ועדכן אותנו איזה משחקים יתנו לך חינם, שווי כל משחק כ 200 שח בקירוב ככה שהמשחקים פה עושים או הורסים את הדיל.
בכל מקרה, פה יש לך את ה PS3 ללא המשחקים ועם בקר אחד ב 1990 ש"ח למקרה שהמשחקים בדיל ההוא לא לטעמך:
http://www.cinemaworld-online.co.il/Pro ... ductid=292
לגבי אמולציה בתוכנה למשחקי PS2, תפסיקו לחלום על זה. כמו שהבחור ציין אף פעם לא הייתה אמולציית תוכנה מלאה, תמיד זה היה מבוסס על חומרה שהייתה משולבת בדגמים הראשונים ברמה זו או אחרת. על מנת שזה יעבוד 100% בתוכנה מישהו בסוני צריך לשבת משחק משחק ולבצע התאמה "ידנית" וזה לא משהו שהם ישקיעו בו כרגע מבחינת זמן/כסף. דבר אחד שאף פעם לא הבנתי - מי שיש לו "סיפריית משחקי PS2 עשירה" כהגרתכם יש לו גם PS2, לא? אז נכון שיש נוח מכשיר אחד שיריץ את כולם, אבל זה לא שפתאום מי שיצר אוסף מכובד של משחקי PS2 לא יוכל לשחק בו יותר - נכון? ד"א, אם זה כזה קריטי למישהו אפשר עדיין למצוא פה ושם את הקונסולות הישנות שתמכו בזה (עודפי מלאי תקועים או יד שנייה).
בכל מקרה, פה יש לך את ה PS3 ללא המשחקים ועם בקר אחד ב 1990 ש"ח למקרה שהמשחקים בדיל ההוא לא לטעמך:
http://www.cinemaworld-online.co.il/Pro ... ductid=292
לגבי אמולציה בתוכנה למשחקי PS2, תפסיקו לחלום על זה. כמו שהבחור ציין אף פעם לא הייתה אמולציית תוכנה מלאה, תמיד זה היה מבוסס על חומרה שהייתה משולבת בדגמים הראשונים ברמה זו או אחרת. על מנת שזה יעבוד 100% בתוכנה מישהו בסוני צריך לשבת משחק משחק ולבצע התאמה "ידנית" וזה לא משהו שהם ישקיעו בו כרגע מבחינת זמן/כסף. דבר אחד שאף פעם לא הבנתי - מי שיש לו "סיפריית משחקי PS2 עשירה" כהגרתכם יש לו גם PS2, לא? אז נכון שיש נוח מכשיר אחד שיריץ את כולם, אבל זה לא שפתאום מי שיצר אוסף מכובד של משחקי PS2 לא יוכל לשחק בו יותר - נכון? ד"א, אם זה כזה קריטי למישהו אפשר עדיין למצוא פה ושם את הקונסולות הישנות שתמכו בזה (עודפי מלאי תקועים או יד שנייה).