HOT HD מול 720P, מי מנצח?
וואו שכנעתה אותיgelibter כתב:לא לכל שרשור צריך להיות אג'נדה, דנים בעובדות נטו. (ואגב הרב מסתפקים ב720P תסתכל במספר ההורדות..)...
למה אתה כל הזמן מתגונן "... אני לא חבר של HOT..." "...אין לי אג'נדה.."
כל אחד אדון לעצמו,כל אחד "מסתפק" במשהו אחר,אהבתה את איכות השידור של HOT HD,אחלה זה מה שחשוב...אבל לבוא לקחת השוואה שרירותית של קובץ .MKV בלי נתונים מול אותו תוכן בשידור בהוט,ועל סמך זה לבנות קביעות חד משמעיות
"...התשובה היא חד משמעית, HOT , גם אנחנו הופתענו...."
"...עובדות נטו..."
על זה אני מדבר,שאני לא מסכים איתך (..וזה טבעו של דיון) ,ומנסה להסביר למה,בלי אג'נדה...זה פשוט לא רציני,אי אפשר לעשות הכללות כאלו,אני ועוד ים בחברים מסביבי לא מסתפקים בפחות מ-1080P,ויש לי כמה חברים שלא מסתפקים בפחות מ-FULL BLURAY או REMUX,בקיצור כל אחד וה"סיפוק" שלו...אז מה הם משוגעים ? בוא נכבד שכל אחד יחיד במינו..
על מילה "מסתפקים" לא מעט חברות בנו תוכניות עסקיות,לא חסר דוגמאות
סבבה
,אבל אם אתה כבר מתאמץ לעשות השוואה פריים לפריים,אז לפחות תהיה יותר ספציפי מול איזה "רכישה" מאיזה "בית" עשיתה את זה,כי כמו שנאמר לא כל 720P שמסתובב ברשת הוא איכותי בהחלט,ולפי דעתי גם הנייד שמימנו הזרמתה רחוק מלהיות סביר.אבל עזוב ....מיצינו 
1080P או 720P???????!!!!!
רק מעל ל50 אינץ יש לזה משמעות בכלל! ההבדלים הפיזיים של גודל הפיקסלים במסכים של 50 אינץ ומטה זה לא רלוונטי בכלל!!!!
720 זה יותר ממספיק ולא יראו הבדל ולא הכי קטן בין שני הפורמטים!
ברשותי מסך פיוניר 42XG, ואני מוכן להתערב עם מי שרק ירצה שלא יהיה שיפור באיכות בקבצים 1080P באשר הם, על קובץ מקביל של 720P.
כמובן שממרחק הגיוני, לפחות 2מטר! רק מקרוב מאוד, יהיה הבדל אך זה לא רלוונטי!
עופר מאסטר הוידיאו אנא תן את חוות דעתך
לגביי הבדיקה של הוט, בדיקה לא עובדתית כל כך, אבל סחטיין על הניסויי
לצורך העניין, יש לי את הסרט נמר דרקון ב720P לא מקובץ על המחשב, וזה עושה קרקס ליס HD באותו הסרט, שודר אתמול במקרה:)
שגם יש לי:)
יחד עם זאת רואים ביס HD 720P לא רע בכלל
, רק למה לעזעזל אין דולבי בסרטים ורק בנשיונל??????????????? מישהו יודע? עופר?
רק מעל ל50 אינץ יש לזה משמעות בכלל! ההבדלים הפיזיים של גודל הפיקסלים במסכים של 50 אינץ ומטה זה לא רלוונטי בכלל!!!!
ברשותי מסך פיוניר 42XG, ואני מוכן להתערב עם מי שרק ירצה שלא יהיה שיפור באיכות בקבצים 1080P באשר הם, על קובץ מקביל של 720P.
כמובן שממרחק הגיוני, לפחות 2מטר! רק מקרוב מאוד, יהיה הבדל אך זה לא רלוונטי!
עופר מאסטר הוידיאו אנא תן את חוות דעתך
לגביי הבדיקה של הוט, בדיקה לא עובדתית כל כך, אבל סחטיין על הניסויי
לצורך העניין, יש לי את הסרט נמר דרקון ב720P לא מקובץ על המחשב, וזה עושה קרקס ליס HD באותו הסרט, שודר אתמול במקרה:)
שגם יש לי:)
יחד עם זאת רואים ביס HD 720P לא רע בכלל
אני לא עופר אבל תרשה ליgro111 כתב:1080P או 720P???????!!!!!
ברשותי מסך פיוניר 42XG, ואני מוכן להתערב עם מי שרק ירצה שלא יהיה שיפור באיכות בקבצים 1080P באשר הם, על קובץ מקביל של 720P....
גם בקשר לכדאיות רק מעל 50 אתה טועה,אני בעל 40"FULL HD,אבל מרחק ממוצע 2.5-3מ',ותאמין לי יש הבדל,מה לעשות מה שלא יהיה הוא גולם
אה כשאני שם קובץ 1080P הטלויזיה עושה DOWNSCALE,מה אתה אומר, טוב לדעת.
1024X768 זו הרזולוציה הנכונה עבור תכנים של 720P, ואתה טועה "צריך למלאות את כל הפיקסלים",
1. צריך למלא ולא למלאות.
2. לא צריך למלא כלום.
3.יש עוד שנים יפות לSD ולרזלוציה זו יש יתרון בולט.
ממרחק 2.5 -3 מטר אתה רואה הבדל בטלויזיה 40FHD בין תכנים של 720P ל 1080P, אך ורק בגלל UPSCALEING של הטלויזיה שלא עושה עבודה מושלמת ולא בגלל שדחיסות התמונה בטלויזיה 40 אינץ720P אינה מספיקה ממרחק צפייה כזה.
"נהפוך הוא,מרחקים יותר גדולים מורידים את הכדאיות,כמו במקרה שלי 37 FULL HD מיותר"
מתיי אמרתי שכדאי 1080P רק לצפייה מרחוק, או בכלל משהו בכיון???
שיהיה חג שמח
1024X768 זו הרזולוציה הנכונה עבור תכנים של 720P, ואתה טועה "צריך למלאות את כל הפיקסלים",
1. צריך למלא ולא למלאות.
2. לא צריך למלא כלום.
ממרחק 2.5 -3 מטר אתה רואה הבדל בטלויזיה 40FHD בין תכנים של 720P ל 1080P, אך ורק בגלל UPSCALEING של הטלויזיה שלא עושה עבודה מושלמת ולא בגלל שדחיסות התמונה בטלויזיה 40 אינץ720P אינה מספיקה ממרחק צפייה כזה.
"נהפוך הוא,מרחקים יותר גדולים מורידים את הכדאיות,כמו במקרה שלי 37 FULL HD מיותר"
מתיי אמרתי שכדאי 1080P רק לצפייה מרחוק, או בכלל משהו בכיון???
שיהיה חג שמח
1. תודה על התיקון אבשלום קור ...gro111 כתב:אה כשאני שם קובץ 1080P הטלויזיה עושה DOWNSCALE,מה אתה אומר, טוב לדעת.![]()
1. צריך למלא ולא למלאות.
2. לא צריך למלא כלום.
מתיי אמרתי שכדאי 1080P רק לצפייה מרחוק, או בכלל משהו בכיון???![]()
שיהיה חג שמח...
2. כניראה לא שמעתה על מושג NR,מה לעשות יש 1080 שורות למסך,אז כאשר משדרים 720 שורות,המסך עושה UPSCALING ל-1080 שורות (...
3.
4.בהמשך מתברר שידע שלך לוקה בחסר,וזה בעדינות...
5.אם אתה כבר מבצע "חטיפת שירשור" ,להזכירך,נושא של השירשור הוא השוואה של שידור HD של הוט מול קובץ 720P,פריימ לפריים (..מתפלא אליך אבשלום..),לפחות תקרא את הכל,באיזה הקשר נאמרו הדברים..
שיהיה גם לך חג שמח
(אופסססססססס לא כשר..)
נערך לאחרונה על ידי ocsi ב 01/04/2009 14:22, נערך פעם 1 בסך הכל.
1. למה לרכוש את החומר ב1080P כשאין הבדל באיכות הצפייה במסכים מתחת ל50 אינץ
, ואני לא מבין
2. אני לא מסתפק בSD אפילו בצחוק, אני פרפקציניסט שחולה סאונד ווידיאו ולא בכדי השקעתי לא מעט כסף ברכישת הפלאזמה שלי שהיא רק 720P אבל מפרקת את רוב הטלויזיות של ה1080P בטח ובטח שבגדלים האלה, עד 50 אינץ! (PIONEER 42XG).
ומה לעשות שייש לSD לפחות בארץ, עוד כמה שנים טובות, ומלא סרטיי DVD בספרייה האישית!
3.גנבת שרשור התייחסתי לגביי דברייך בפרט
4.לעניין של התחלת השרשור שלך, ציינתי כבר "לגביי הבדיקה של הוט, בדיקה לא עובדתית כל כך, אבל סחטיין על הניסויי
לצורך העניין, יש לי את הסרט נמר דרקון ב720P לא מקובץ על המחשב, וזה עושה קרקס ליס HD באותו הסרט, שודר אתמול במקרה" .
5.לגביי UPSCALEING אם התוכן הוא 720P אז אין צורך ל UPSCALEING! מה נסגר איתך
חוץ מזה שידוריי הHD בארץ הם 720P או 1080I, עכשיו תגיד שעדיף INTERLACED על
PROGRESSIVE SCAN
6. לא אני לא אבשלום קור, אבל כן יודע קרוא וכתוב
, ובעניין זה- שמעת לא שמעתה 
שיהיה חג שמח, ומלא בגדילה ולמידה, פן נעשה לעצמנו פאדיחות בפורומים
2. אני לא מסתפק בSD אפילו בצחוק, אני פרפקציניסט שחולה סאונד ווידיאו ולא בכדי השקעתי לא מעט כסף ברכישת הפלאזמה שלי שהיא רק 720P אבל מפרקת את רוב הטלויזיות של ה1080P בטח ובטח שבגדלים האלה, עד 50 אינץ! (PIONEER 42XG).
ומה לעשות שייש לSD לפחות בארץ, עוד כמה שנים טובות, ומלא סרטיי DVD בספרייה האישית!
3.גנבת שרשור התייחסתי לגביי דברייך בפרט
4.לעניין של התחלת השרשור שלך, ציינתי כבר "לגביי הבדיקה של הוט, בדיקה לא עובדתית כל כך, אבל סחטיין על הניסויי
לצורך העניין, יש לי את הסרט נמר דרקון ב720P לא מקובץ על המחשב, וזה עושה קרקס ליס HD באותו הסרט, שודר אתמול במקרה" .
5.לגביי UPSCALEING אם התוכן הוא 720P אז אין צורך ל UPSCALEING! מה נסגר איתך
חוץ מזה שידוריי הHD בארץ הם 720P או 1080I, עכשיו תגיד שעדיף INTERLACED על
6. לא אני לא אבשלום קור, אבל כן יודע קרוא וכתוב
שיהיה חג שמח, ומלא בגדילה ולמידה, פן נעשה לעצמנו פאדיחות בפורומים
ניסיון אחרון בהחלט,יש לי (ועוד לרבים) מסך 1080P,כל הדברים שנאמרו התבססו על זה.gro111 כתב:1. למה לרכוש את החומר ב1080P כשאין הבדל באיכות הצפייה במסכים מתחת ל50 אינץ![]()
![]()
![]()
, ואני לא מבין
![]()
...
5.לגביי UPSCALEING אם התוכן הוא 720P אז אין צורך ל UPSCALEING! מה נסגר איתך![]()
חוץ מזה שידוריי הHD בארץ הם 720P או 1080I, עכשיו תגיד שעדיף INTERLACED עלPROGRESSIVE SCAN
......
הבנת ? ...מה הבנת ? ...לא הבנת כלום...
בקיצור סורי gelibter זאת התגובה האחרונה בשירשור שלך,חן חן על הניסוי,אבל אני ממש לא מסכים עם קביעות שלך,זה גם בסדר,gro111 רוצה להמשיך לשכנע אותנו בקשר למה שאתה חושב/משוכנע/מאמין/יודע תפתח שירשור חדש,לפחות נלמד לקרוא/לכתוב
הכוונה היא שלא צריך 1080P ברמת הטלויזיה, מתחת ל50 אינץ ולכן אין צורך בתוכן כזה 1080P!!!! לעיניין זה.
במידה וברשותך טלויזיה 1080P ברור שעדיף תוכן 1080P!!!!
זאת לא הנקודה
אם אתה יושב ממרחק סביר מהטלויזיה לא תראה הבדל לטוב ולרע בין 42אינץ 720P עם שידור תוכן ב720P, לבין טלויזיה 1080P עם שידור תוכן ב1080P!
וזאת הנקודה, הבנת
אתה כן תראה את ההבדל במצבים אלו:
1.בטלויזיות מעל 50 אינץ.
2.במקרנים בעיקר.
3.במידה ואתה צופה מקרוב מאוד.
4.במידה וכואב לך לדעת שיכולת לקנות טלויזיה איכותית יותר, אך ללא המיתוג המשובח FULL HD
וקשה לך להפנים ששידורי SD, יראו טוב יותר על מסך 720, בגלל שייש פחות UPSCALING!
ובהסבר פשוט זה, מבחינתי לפחות תם הוויכוח
חבל שהויכווח הגיע לרמות לא נעימות, (יש לי חלק בעיניין), ואני מתנצל על האופן הדיי תקיף שבחרתי להגיב, מי יתן ונשוחח ונתווכח בטונים נעימים לכולם
שיהיה אחלה חג לכולם.
במידה וברשותך טלויזיה 1080P ברור שעדיף תוכן 1080P!!!!
זאת לא הנקודה
אם אתה יושב ממרחק סביר מהטלויזיה לא תראה הבדל לטוב ולרע בין 42אינץ 720P עם שידור תוכן ב720P, לבין טלויזיה 1080P עם שידור תוכן ב1080P!
וזאת הנקודה, הבנת
אתה כן תראה את ההבדל במצבים אלו:
1.בטלויזיות מעל 50 אינץ.
2.במקרנים בעיקר.
3.במידה ואתה צופה מקרוב מאוד.
4.במידה וכואב לך לדעת שיכולת לקנות טלויזיה איכותית יותר, אך ללא המיתוג המשובח FULL HD
וקשה לך להפנים ששידורי SD, יראו טוב יותר על מסך 720, בגלל שייש פחות UPSCALING!
ובהסבר פשוט זה, מבחינתי לפחות תם הוויכוח
חבל שהויכווח הגיע לרמות לא נעימות, (יש לי חלק בעיניין), ואני מתנצל על האופן הדיי תקיף שבחרתי להגיב, מי יתן ונשוחח ונתווכח בטונים נעימים לכולם
שיהיה אחלה חג לכולם.