הי
העברתי את כל הקלטות של הילדה שלי לויסטה מדיה סנטר , בעזרת הטריק של DvdGallery
הכל עובד נהדר ויש לי ספריית DVD
הבעיה שחלק מהדיסקים (DVD ) מוצגים עם שורות מובחנות בזמן תנועה
אני מהמר שאין רכיב שעושה deinterlace לוידאו
אני לא משתמש ב FFDSHOW ( יותר מדי ניסיונות לא צולחים עם מדיה קונטרול)
יש לי VMC + coreavc וזהו
איך ניתן לפתור את זה ?
תודה
DVD interlace בויסטה
מסתבר שזה קורה גם בהקלטה מהממיר של יס, אני מניח שלויסטה יש בעית de-interlace
האם זה נכון ?
האם זה נכון ?
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
זו לא בעיה של VISTA אלא של WMP וה VMC. שם ה DVD ויתר ההקלטות בפורמט mpeg-2 מפוענחות ומוצגות ב WMP וב VMC דרך הקודקים הפנימיים של מערכת ההפעלה, כך ש ffdshow ממילא לא יעזור לך כאן.
אפשרויות ההגדרות לקודק של מיקרוסופט מאוד מוגבלות. הגישה היא דרך תפריט ה Tools של WMP ומשם ללשונית ה DVD וללשונית ה Performance. אני יכול לחסוך לך את הטיול בכך שאבשר לך שאין שם שום דבר הנוגע ל deinterlacing.
אז מה האפשרויות?
1. להתקין תוכנה המסוגלת להשחיל את עצמה לתוך ה VMC או ה WMP כ plugin מאושר ולהחליף את מפענחי ה mpeg-2 של מערכת ההפעלה. אם אני זוכר טוב יש בדיוק 3 תוכנות כאלו והמפורסמת מביניהם היא PowerDVD. התוכנה קצת בעייתית אבל יש אפשרות לרכוש גרסת "לייט" שיש בה רק מפענחים ל mpeg-2.
2. להשתמש בנגן אחר המאפשר שימוש במפענחים חיצוניים, כמו זה של ffdshow tryouts שדווקא בכלל לא רע עם mpeg-2
אפשרויות ההגדרות לקודק של מיקרוסופט מאוד מוגבלות. הגישה היא דרך תפריט ה Tools של WMP ומשם ללשונית ה DVD וללשונית ה Performance. אני יכול לחסוך לך את הטיול בכך שאבשר לך שאין שם שום דבר הנוגע ל deinterlacing.
אז מה האפשרויות?
1. להתקין תוכנה המסוגלת להשחיל את עצמה לתוך ה VMC או ה WMP כ plugin מאושר ולהחליף את מפענחי ה mpeg-2 של מערכת ההפעלה. אם אני זוכר טוב יש בדיוק 3 תוכנות כאלו והמפורסמת מביניהם היא PowerDVD. התוכנה קצת בעייתית אבל יש אפשרות לרכוש גרסת "לייט" שיש בה רק מפענחים ל mpeg-2.
2. להשתמש בנגן אחר המאפשר שימוש במפענחים חיצוניים, כמו זה של ffdshow tryouts שדווקא בכלל לא רע עם mpeg-2
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
תודה על התגובה המפורטת ,
אבל ממה שקראתי כשמתקינים את מדיה קונטרול ביחד עם FFDSHOW מקבלים יכולת לשלוט בתמונה , כמו בהירות צבע וכולי
אז אני מבין שFFDSHOW כן משחק תפקיד ב VMC משום שהרבה אנשים אפילו משתמשים בו לצפייה של X.264
תקן אותי אם אני טועה פה , אבל לא יתכן שFFDSHOW יפתור את זה אם הוא מקונפג לפענח mpeg 2 ?
אבל ממה שקראתי כשמתקינים את מדיה קונטרול ביחד עם FFDSHOW מקבלים יכולת לשלוט בתמונה , כמו בהירות צבע וכולי
אז אני מבין שFFDSHOW כן משחק תפקיד ב VMC משום שהרבה אנשים אפילו משתמשים בו לצפייה של X.264
תקן אותי אם אני טועה פה , אבל לא יתכן שFFDSHOW יפתור את זה אם הוא מקונפג לפענח mpeg 2 ?