לאיזה נגן יש את הביצועים הטובים לניגון סרטים ב DIVX ו XVID
אני מעוניין לדעת איזה מכשיר יש לו יכול לקרוא ללא בעיה גם קבצי DIVX וגם קבי XVID (הפורמט הנ"ל מרצד במכשירים כמו פיוניר - פורמט בעייתי עבורם) ללא בעיה , כמו במחשב.
לאיזה מכשיר יש שבב עיבוד חזק יאפשר לו לקרוא את הפרמטים הנ"ל בצורה החלקה והטובה ביותר?
לגבי איכות התמונה במקרה זה לא קרטי מכיוון שלבחור אין פלסמה או LCD תודה.
לאיזה מכשיר יש שבב עיבוד חזק יאפשר לו לקרוא את הפרמטים הנ"ל בצורה החלקה והטובה ביותר?
לגבי איכות התמונה במקרה זה לא קרטי מכיוון שלבחור אין פלסמה או LCD תודה.
אם איכות תמונה היא לא שיקול חשוב, אז כנראה הXORO 4000 הוא המכשיר המומלץ ביותר, והוא באמת תומך ביותר פורמטים מאשר הפיוניר 383, כמו כן לא צריך להפוך את הכתוביות ואם אני לא טועה לא צריך אפילו כתוביות באותו השם...
ההבדל ביניהם במחיר אבל די גדול, כי חיפוש פשוט בזאפ יראה שהXORO עולה 850 ש"ח והפיוניר עולה 570 ש"ח...
ההבדל ביניהם במחיר אבל די גדול, כי חיפוש פשוט בזאפ יראה שהXORO עולה 850 ש"ח והפיוניר עולה 570 ש"ח...
"אם איכות תמונה היא לא שיקול חשוב"...
מתי איכות התמונה היא לא שיקול חשוב
השוות את האיכות של Xoro מול הפיוניר ?
השוות את האיכות של Xoro מול הפיוניר ?
Re: "אם איכות תמונה היא לא שיקול חשוב"...
איכות תמונה היא לא שיקול חשוב כאשר המסך הוא לא איכותי, ואז אתה לא תראה הבדל ממשי בין 2 מכשירי DVD כנראה...Ncoder כתב:מתי איכות התמונה היא לא שיקול חשוב![]()
השוות את האיכות של Xoro מול הפיוניר ?...
לא השוותי את האיכות של הXORO מול הפיוניר, ואני לא מכיר מישהו שהשווה, ולכן חייבים להשוות ביניהם מי שמעוניין לקנות את אחד המכשירים, ואיכות התמונה חשובה לו. כי יכול להיות בהחלט שלפיוניר יש כאן יתרון משמעותי...
אבל כשאיכות התמונה היא לא שיקול, אז הXORO בהחלט מכשיר עדיף כי הוא תומך בהרבה יותר פורמטים ולא צריך להפוך בו כתוביות וגם לא צריך כתוביות באותו שם...
SBN, לא בדקתי את Xoro ...
אבל יש לי את הפיוניר והוא עובד אחלה חוץ מהקטע של ההמרות שצריך לעשות לפעמים.
אם האיכות חשובה לך (בלי קשר לסוג המסך.. אולי בעתיד תקנה פלזמה?) תבדוק את הביצועים של שני הנגנים או תבקש ממישהו שאתה סומך עליו שיש לו את הנגן שיגיד לך כמה איכותי הנגן.
על הנייר ה-XORO ייתן לך את כל מה שאתה מחפש ואפילו יותר .
על בטוח הפיוניר ייתן לך כמעט כל מה שאתה צריך + אמינות.
אם האיכות חשובה לך (בלי קשר לסוג המסך.. אולי בעתיד תקנה פלזמה?) תבדוק את הביצועים של שני הנגנים או תבקש ממישהו שאתה סומך עליו שיש לו את הנגן שיגיד לך כמה איכותי הנגן.
על הנייר ה-XORO ייתן לך את כל מה שאתה מחפש ואפילו יותר .
על בטוח הפיוניר ייתן לך כמעט כל מה שאתה צריך + אמינות.