קניית משחקים לPS3

PlayStation, Xbox, Nintendo Switch על כל דגמיהם אביזריהם, קנסולות ניידות וקונסולות רטרו
שלח תגובה
nony1983 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 1
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

יש לי PS3 שקניתי בארה"ב ואני נוסע לתאילנד שבוע הבא. תגידו מישהו יודע אם המשחקים מתאילנד יעבדו על מכשיר מארה"ב???

sagyle
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2304
שם מלא: שגיא לוי
נתן תודות: 82 פעמים
קיבל תודות: 39 פעמים

שליחה #2 

בPS3 אין איזורים במשחקים .

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73276
שם מלא: ערן
נתן תודות: 646 פעמים
קיבל תודות: 3156 פעמים

שליחה #3 

נכון, אבל, וזה אבל קריטי - חובה לקנות משחק מגירסה אמריקאית אם אתה רוצה להוריד DLC בתשלום. כבר כתבתי על זה בעבר:
Huber כתב:כבר הסבירו את זה אבל אני אנסה להבהיר. כיום ישראלי יכול לרכוש משחקים/הרחבות למשחקים רק ב PSN האמריקאי. אם אתה רוכש משחק שאינו אמריקאי (אסיאתי/אירופאי) לא תוכל לרכוש הרחבות/DLC בתשלום לאותו משחק מה PSN. אם זה משחק ללא הרחבות סבבה, אבל יש מעט מאוד משחקים כאלו וכיום לרובם המכריע של המשחקים יוצאים הרחבות, ככה שאם לא רכשת גירסה אמריקאית לא תוכל לרכוש את ההרחבות וחבל. ישנם משחקים שמאוד מאוד מסתמכים על הרחבות, ע"ע LBP כדוגמא מושלמת.

אבל זה לא ממש בעייה. ברב החנויות (ב PLAY ASIA למשל) יש את המשחק בכמה איזורים למרות שזו חנות אסיאתית ככה שתמיד אפשר לבחור את הגירסה האמריקאית אם זה משחק עם הרחבות ונפתרה הבעייה. הבעייה שבאתר GAME לא זכור לי שראיתי גירסאות אמריקאיות (אפשר לבדוק - אני לא וודאי) ובגל זה ממליצים לך לא לרכוש משם.
...

Itay_Pollak
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 19136
שם מלא: איתי פולק
נתן תודות: 725 פעמים
קיבל תודות: 733 פעמים

שליחה #4 

מה שיותר חשוב - זה לבדוק שהמשחק עובד בכלל.... :)

שלח תגובה

חזור אל “קונסולות”