xbmc ועוד בעיה..
היי לכולם,
בניתי מחשב מדיה חדש לסלון חזק מאוד עם לןח אינטל מסדרת המדיה .
יש לי 2 בעיות:
1. בXBMC הסרטים מקרטעים לחלוטין - אותו סרט מתנגן יפה מאוד בVLC.
2. סרטים בקידוד AC3 או DTS בעת הפעלה דרך VLC יש בעיה - המגבר מזהה מייד את הקידוד שמע - אך הקול נשמע מוזר ומקוטע. עם בחירה של הגדרות השמע בVLC ומעבר ל סטריאו רגיל הכל בסדר אבל האפקטים כמובן לא קיימים.
לעיתים רחוקות ה XBMC מחליט לעבוד פיצוץ ואז אני שם לב כי בעת ניגון סרטים דרכו קידוד הסאונד נכון ונשמע נפלא.
רעיונות??
פרטי מערכת:
XP SP3, 2G RAM,8400,G45,HDMI 1920-1080.
תודה,
אבישי.
בניתי מחשב מדיה חדש לסלון חזק מאוד עם לןח אינטל מסדרת המדיה .
יש לי 2 בעיות:
1. בXBMC הסרטים מקרטעים לחלוטין - אותו סרט מתנגן יפה מאוד בVLC.
2. סרטים בקידוד AC3 או DTS בעת הפעלה דרך VLC יש בעיה - המגבר מזהה מייד את הקידוד שמע - אך הקול נשמע מוזר ומקוטע. עם בחירה של הגדרות השמע בVLC ומעבר ל סטריאו רגיל הכל בסדר אבל האפקטים כמובן לא קיימים.
לעיתים רחוקות ה XBMC מחליט לעבוד פיצוץ ואז אני שם לב כי בעת ניגון סרטים דרכו קידוד הסאונד נכון ונשמע נפלא.
רעיונות??
פרטי מערכת:
XP SP3, 2G RAM,8400,G45,HDMI 1920-1080.
תודה,
אבישי.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
נסה לנגן עם BSPlayer או עם MediaPortal, כאשר מותקנים המקודדים Haali + FFDShow (יש לינקים במדריך לסדר התקנה מומלץ בראש הפורום).
אני מניח שיש לך את המעבד E8400. המעבד אמור להיות מספיק חזק לכל סוגי התכנים.
כמו כן, ודא שהתקנת את הדרייברים הכי חדשים לכרטיס המסך המובנה מהאתר של אינטל (ולא מעדכון אוטומטי של XP/מיקרוסופט).
אני מניח שיש לך את המעבד E8400. המעבד אמור להיות מספיק חזק לכל סוגי התכנים.
כמו כן, ודא שהתקנת את הדרייברים הכי חדשים לכרטיס המסך המובנה מהאתר של אינטל (ולא מעדכון אוטומטי של XP/מיקרוסופט).
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

ה-XBMC, כידוע, משתמש בקודקים פנימיים משלו.
זה נשמע כמו בעיית אי תאימות כלשהי מול הדרייברים של כרטיס המסך אצלך. נסה לעדכן דרייברים, או אולי אפילו לחזור לגירסה ישנה יותר של דרייברים.
עוד אפשרות - נסה לחזור לגירסאות ישנות יותר של XBMC, או דווקא להוריד SVN עדכני (Subversion), ותראה אם יש שיפור לבעייה הזו.
זה נשמע כמו בעיית אי תאימות כלשהי מול הדרייברים של כרטיס המסך אצלך. נסה לעדכן דרייברים, או אולי אפילו לחזור לגירסה ישנה יותר של דרייברים.
עוד אפשרות - נסה לחזור לגירסאות ישנות יותר של XBMC, או דווקא להוריד SVN עדכני (Subversion), ותראה אם יש שיפור לבעייה הזו.
pixies, אני אתפוס כבר טרמפ על ההודעה הזו:
במידה ואני עם מחשב חלש יחסית, אבל דרך media player clasic, בעזרת המדריכים בפורום, התכנים מנוגנים חלק, אין לי דרך לעבוד עם XBMC?
אין אפשרות להנות מהתצוגה, המידע על הסרטים וכו' ושהסרט ייפתח בחלון נפרד בmpc פשוט? אם לא XBMC יש תוכנה שמאפשרת זו (מדיה פורטל אולי?)
במידה ואני עם מחשב חלש יחסית, אבל דרך media player clasic, בעזרת המדריכים בפורום, התכנים מנוגנים חלק, אין לי דרך לעבוד עם XBMC?
אין אפשרות להנות מהתצוגה, המידע על הסרטים וכו' ושהסרט ייפתח בחלון נפרד בmpc פשוט? אם לא XBMC יש תוכנה שמאפשרת זו (מדיה פורטל אולי?)
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

הינחת נכון. XBMC לא מתאים למחשבים חלשים להרצת תכני HD. הבנתי שיש איזושהי גירסה נסיונית שמאפשרת להריץ נגן אחר מה-XBMC. לא ניסיתי בעצמי...
מה עם מדיה פורטל? הוא משתמש בקודקים של מערכת הפעלה, וניתן גם להחליף נגן מובנה אם רוצים.
מה עם מדיה פורטל? הוא משתמש בקודקים של מערכת הפעלה, וניתן גם להחליף נגן מובנה אם רוצים.