co op in cod wow
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
אוריאל - זה אחלה אתר בשביל לבדוק מה בדיוק תומכים כל משחקי שיתוף הפעולה...
http://www.co-optimus.com/
http://www.co-optimus.com/
- TANDBERG
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4591
- נתן תודות: 184 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
בדקתי לך: שני שחקנים בשיתוף לא באון ליין, עד ארבעה בשיתוף באון ליין.אוריאל כתב:היי רציתי לבדוק אם מישהו יודע האם האפשרות לקו אופ בוורלד אט וור
היא ל4 שחקנים באותו הקמפיין בקונסולות שונות או שהכוונה 4 שחקנים במסך מפוצל?...
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73281
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3156 פעמים
יש מעט מאוד משחקים שאפשר לשחק ביותר מ 2 שחקנים על מסך מפוצל ב CO OP וזה הגיוני. ברגע שתיקח לשם דוגמא משחק FPS ותחלק את התצוגה שלך ל 4 חלקים שווים, כל חלק יהיה קטן מידיי להצגת המשחק בנוחות, אפילו אם יש לך מסך 60" 
- TANDBERG
- חבר מביא חבר

שיחקתי HALO 3 על מסך 65...FHD... תענוג. זה היתרון בלקוחות שיש להם גם קונסולות... עלאק עובדים איתו לאפליקציות...Huber כתב:יש מעט מאוד משחקים שאפשר לשחק ביותר מ 2 שחקנים על מסך מפוצל ב CO OP וזה הגיוני. ברגע שתיקח לשם דוגמא משחק FPS ותחלק את התצוגה שלך ל 4 חלקים שווים, כל חלק יהיה קטן מידיי להצגת המשחק בנוחות, אפילו אם יש לך מסך 60"...
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

תשמע הובר - מה שצריך זה מקרן - מסך 100" - וכל אחד משחק על 50 " 
- TANDBERG
- חבר מביא חבר

אני משחק על 84 אינץ' בעבודה, פעם בחודש... מביא את הסוני, PRO EVO וארבעה שלטים... תענוג.lawpower כתב:תשמע הובר - מה שצריך זה מקרן - מסך 100" - וכל אחד משחק על 50 "...
אין מקום למסך גדול יותר...
- Huber
- חבר במועדון HT

חברייה - כמה אנשים בעלי PS3 אתם מכירים שיש להם את הפריביליגיה לשחק על 60-100 אינץ'? לרב המשתמשים יד 32-42 אינץ ולפעמים פחות ולכן יצרני המשחקים לא ממהרים להוציא CO OP של יותר מ 2 שחקנים, רב הרוכשים לא יוכלו להשתמש בזה.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

תאמת - אני לא מבין למה אין תמיכה לחיבור שתי קונסולות - לצורך משחק יחדיו וחיבור לשני מסכים. בלי האינטרנט כמובן
פעם אני זוכר הייתה האופציה הזו - היום כשהמכשירים יותר בבתים של אנשים - ויש יותר נגישות גם למסכים - זה יכול להיות מעניין.
פעם אני זוכר הייתה האופציה הזו - היום כשהמכשירים יותר בבתים של אנשים - ויש יותר נגישות גם למסכים - זה יכול להיות מעניין.
- Huber
- חבר במועדון HT

כי זה לא ממש פקרטי, זו קונסולה, לא מחשב נייד. זה לא ממש נוח להתחיל להיטלטל עם הקונסולה מבית לבית.
- TANDBERG
- חבר מביא חבר

בזמנו (אולי עוד היום - אני לא מעודכן) עשו מסיבות LAN... אנשים אשכרה הלכו עם המחשבים הנייחים שלהם, חלק אפילו עם מסכים...Huber כתב:כי זה לא ממש פקרטי, זו קונסולה, לא מחשב נייד. זה לא ממש נוח להתחיל להיטלטל עם הקונסולה מבית לבית....
אבל קונסולה ששוקלת בסביבות ה5 ק"ג זה לא סיפור נעים.
- Huber
- חבר במועדון HT

בזמנו גם אני הייתי עושה את זה, אבל פעם בכמה חודשים ככה שזה לא ממש היה עיניין שבשיגרה ולא משהו שאפשר לבסס עליו משחק.