אני מעונין לקנות מערכת כוללת לצפייה בתכני hd בלבד (סרטים,קונסולה) לסלון הלא גדול שלי 4x5.
אני עוקב אחרי הפורום כאן מזה זמן מה וגיבשתי כבר כמה כיוונים ואולי תכוונו אותי סופית.
המערכת תהיה מחוברת לpc בdvi ל8800 ultra וכרטיס קול מובנה (7.1 יציאה אופטית/אנלוגית) ,מסך פלאזמה 50 hdready, ו xbox360 hdmi
חשוב לי לציין מספר דברים:
1. אני לא אודיופיל בשום צורה ומביקור בחנויות מתמחות אני מתקשה מאוד להבדיל בין רכיבים hi end לבין low end ולכן תסלחו לי אם אני לא יתלהב לשפוך מזומנים על רסיבר שאולי היום הוא "הדבר" ועוד כמה חודשים אוי לבן אדם שימליץ עליו כאן כי הוא לא "תומך בwhatever" ... בכל מקרה התקציב הוא גמיש מאוד.
2. חשוב לי (יותר לאישתי האמת...) האסטטיות של כל העניין ובסך הכל רוצה להינות כמה שיותר מסראונד טוב.(וגם bang for the buck...)
3. מיותר לי עוצמת שמע גבוהה במיוחד.
4. מעונין להמנע מקנית רכיבים משומשים.
כמה חשובה פונקצית ההעברה של אות 1080p בשבילי? הרי אני יכול לחבר את הוידאו ישירות מהמחשב/אקסבוס למסך ורק את הסאונד מהמחשב/אקסבוס לרסיבר לא? אולי פיספסתי משהו?
ממה שראיתי עד עכשיו אני די מתלבט בין הdenon 1909 לבין ה hk255 בשילוב סטאליטים
בסגנון kht1005 או klipsch quintet מה שמשאיר לי בכל מקרה עודף מ6000 ש"ח
שוב, לא נעול על שום דבר ואני פתוח להצעות והמלצות להכל (גם לא סטאליטים , זה פשוט יותר אסטטי לסלון)ואם פיספסתי אופציה כלשהי אני ישמח לעצה (אולי גם לחסוך לי
אולי בכלל כדי לי לשנות כיוון לגמרי ולצרכים המצומצמים שלי יספיק לי מקרן קול משובח בסגנון הזה?
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?V ... ory=15054
דרך mustop זה יוצא כולל כל המיסוי פחות מ5000 ש"ח (ויותר אסטטי מזה לא נראה לי שאני ימצא)
טוב, נראה לי שזה מספיק חפירה בשביל התחלה, השרביט שלכם
תודה מראש
יהודה