(~) WASAPI לאודיו. מה לוידאו?

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
טלוש פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1679
שם מלא: טלוש
נתן תודות: 9 פעמים
קיבל תודות: 17 פעמים

שליחה #1 

WASAPI נותן פתרון מעולה לאודיו שמאפשר לשמוע את הנתון ללא התערבות של מערכת ההפעלה (ויסטה), מה שמשפר את איכות הסאונד משמעותית.

האם קיים פתרון דומה גם לוידאו או לפורמטי סאונד מקודדים (DOLBY,DTS)?

staticx
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6697
נתן תודות: 160 פעמים
קיבל תודות: 275 פעמים

שליחה #2 

טלוש כתב:מה שמשפר את איכות הסאונד משמעותית.
...
טל! תעשה תוכנית! מחר בבוקר אתה אצלי! ואתה הולך להוכיח לי איך המשמעותית בא לידי ביטוי

טלוש פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #3 

staticx כתב:
טלוש כתב:מה שמשפר את איכות הסאונד משמעותית.
...
טל! תעשה תוכנית! מחר בבוקר אתה אצלי! ואתה הולך להוכיח לי איך המשמעותית בא לידי ביטוי
...
יש לך פחות או יותר אותה מערכת כמו אצלי (לוח אם). קח אוזניות יחסית איכותיות ותעשה הפרדה אפילו בין MP3-ים במצב אחד לאומת השני.
תגדיר את הכרטיס קול שיעבוד על 24BIT ב-48K. כולל את התוכנה על 24BIT.

תשב בחדר שקט ואתה תשמע שיש הבדל במימד שהסאונד תופס. ושאתה שומע עוד יותר נתונים אשר אמורים היו להעלם.
כמובן שאתה צריך מקור אמיתי בשביל זה ולכן יש לי פתרון בשבילך:
http://www.2l.no/hires/index.html

אני מסכים אתך לחלוטין ש-FOOBAR עצמה מפיקה את הסאונד בצורה מאוד איכותית, וקרובה כמעט לחלוטין למקור (BITSTREAM).

תהנה, אם אתה אוהב את הסגנון.
אם יש פה למישהו עוד מקורות באיכות הזאת אני כמובן, מאוד אשמח!

osherov
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android
תגובות: 15029
נתן תודות: 201 פעמים
קיבל תודות: 513 פעמים

שליחה #4 

טלוש כתב: אני מסכים אתך לחלוטין ש-FOOBAR עצמה מפיקה את הסאונד בצורה מאוד איכותית, וקרובה כמעט לחלוטין למקור (BITSTREAM).
...
השתכנעתי אם זה שאתם אומרים שהסאונד איכותי יותר אבל
איך אתם יודעים שהוא קרוב מאוד למקור ולא בעצם עבר איזה "תהליך" שבסופו הסאונד, אולי נשמע טוב מאוד, אבל לא בהכרח קרוב למקור

טלוש פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #5 

osherov כתב:
טלוש כתב: אני מסכים אתך לחלוטין ש-FOOBAR עצמה מפיקה את הסאונד בצורה מאוד איכותית, וקרובה כמעט לחלוטין למקור (BITSTREAM).
...
השתכנעתי אם זה שאתם אומרים שהסאונד איכותי יותר אבל
איך אתם יודעים שהוא קרוב מאוד למקור ולא בעצם עבר איזה "תהליך" שבסופו הסאונד, אולי נשמע טוב מאוד, אבל לא בהכרח קרוב למקור
...
לדעתי, מכמות הנתונים החדשים בסאונד, וההרגשה שהוא לא עובר דרך איזשהו אקולייזר חיצוני או סינון.

מחשבה יפה אבל... צריך לבדוק!
ברמת העקרון מי שמפיק את הצלילים בקבצים האלו זה התוכנה. ברמת העקרון בשימוש WASAPI אתה לא אמור גם לשמוע את שאר הצלילים של המערכת.
לפי הבדיקות שלי גם WINAMP יודעת לקבל את ה-API הזה ולהשתמש בו אבל היא לא יודעת להוציא את כמות הנתונים שמוציא FOOBAR מהקובץ (כמובן אם מדובר על קובץ איכותי, אפילו MP3).

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”