(~) WASAPI לאודיו. מה לוידאו?
יש לך פחות או יותר אותה מערכת כמו אצלי (לוח אם). קח אוזניות יחסית איכותיות ותעשה הפרדה אפילו בין MP3-ים במצב אחד לאומת השני.staticx כתב:טל! תעשה תוכנית! מחר בבוקר אתה אצלי! ואתה הולך להוכיח לי איך המשמעותית בא לידי ביטויטלוש כתב:מה שמשפר את איכות הסאונד משמעותית.......
תגדיר את הכרטיס קול שיעבוד על 24BIT ב-48K. כולל את התוכנה על 24BIT.
תשב בחדר שקט ואתה תשמע שיש הבדל במימד שהסאונד תופס. ושאתה שומע עוד יותר נתונים אשר אמורים היו להעלם.
כמובן שאתה צריך מקור אמיתי בשביל זה ולכן יש לי פתרון בשבילך:
http://www.2l.no/hires/index.html
אני מסכים אתך לחלוטין ש-FOOBAR עצמה מפיקה את הסאונד בצורה מאוד איכותית, וקרובה כמעט לחלוטין למקור (BITSTREAM).
תהנה, אם אתה אוהב את הסגנון.
אם יש פה למישהו עוד מקורות באיכות הזאת אני כמובן, מאוד אשמח!
השתכנעתי אם זה שאתם אומרים שהסאונד איכותי יותר אבלטלוש כתב: אני מסכים אתך לחלוטין ש-FOOBAR עצמה מפיקה את הסאונד בצורה מאוד איכותית, וקרובה כמעט לחלוטין למקור (BITSTREAM)....
איך אתם יודעים שהוא קרוב מאוד למקור ולא בעצם עבר איזה "תהליך" שבסופו הסאונד, אולי נשמע טוב מאוד, אבל לא בהכרח קרוב למקור
לדעתי, מכמות הנתונים החדשים בסאונד, וההרגשה שהוא לא עובר דרך איזשהו אקולייזר חיצוני או סינון.osherov כתב:השתכנעתי אם זה שאתם אומרים שהסאונד איכותי יותר אבלטלוש כתב: אני מסכים אתך לחלוטין ש-FOOBAR עצמה מפיקה את הסאונד בצורה מאוד איכותית, וקרובה כמעט לחלוטין למקור (BITSTREAM)....
איך אתם יודעים שהוא קרוב מאוד למקור ולא בעצם עבר איזה "תהליך" שבסופו הסאונד, אולי נשמע טוב מאוד, אבל לא בהכרח קרוב למקור...
מחשבה יפה אבל... צריך לבדוק!
ברמת העקרון מי שמפיק את הצלילים בקבצים האלו זה התוכנה. ברמת העקרון בשימוש WASAPI אתה לא אמור גם לשמוע את שאר הצלילים של המערכת.
לפי הבדיקות שלי גם WINAMP יודעת לקבל את ה-API הזה ולהשתמש בו אבל היא לא יודעת להוציא את כמות הנתונים שמוציא FOOBAR מהקובץ (כמובן אם מדובר על קובץ איכותי, אפילו MP3).