sony 40L4000 vs philips 6503D
1. מהו מרחק הצפייה? הגדלים שאתה מתלבט בהם הם "40 בסוני, ו-"42 בפיליפס, נכון?
2. מהם התכנים שאותם המסך עתיד להציג, באחוזים. (לדוגמה: ממיר של יס/הוט: 40%, HD-40%, קונסולות משחק כלשהי-20%)
3. מה התקציב? עד _ ש"ח? בנוסף - באיזה מחיר אתה יכול לרכוש את המסכים הללו?
2. מהם התכנים שאותם המסך עתיד להציג, באחוזים. (לדוגמה: ממיר של יס/הוט: 40%, HD-40%, קונסולות משחק כלשהי-20%)
3. מה התקציב? עד _ ש"ח? בנוסף - באיזה מחיר אתה יכול לרכוש את המסכים הללו?
1. מרחק הצפייה הוא כ-280 ס"מ. מתלבט בין 40 סוני ל-42 פיליפס, אולי זה גדול מדי אז תגידו לי, לפי דעתכם. אולי כדאי לבחור 37.
2. התכנים הם 70% יס, 20% HD, ו-10% PS.
3.התקציב הוא כ -6500 שקל. המחירים בחנויות 6450 ו6250 לסוני ופיליפס בהתאמה. כולל התקנה.
2. התכנים הם 70% יס, 20% HD, ו-10% PS.
3.התקציב הוא כ -6500 שקל. המחירים בחנויות 6450 ו6250 לסוני ופיליפס בהתאמה. כולל התקנה.
הגודל הוא מתים בדיוק למרחק. אין לך מה לדאוג.
בנוגע להתלבטות - לא מכיר טוב את את הדגמים, לכן לא אוכל לעזור לך. בנוסף אני כמעט בטוח שהתכנים שציינת יושבים טוב על שני הדגמים שציינת ככה שבאמת הקרב עוד פתוח.
אך סיפקת פה מידע נהדר בפוסט מעליי, אני בטוח שאחרי כל זה מישהו שיידע על מה הוא מדבר יעזור לך.
בנוגע להתלבטות - לא מכיר טוב את את הדגמים, לכן לא אוכל לעזור לך. בנוסף אני כמעט בטוח שהתכנים שציינת יושבים טוב על שני הדגמים שציינת ככה שבאמת הקרב עוד פתוח.
אך סיפקת פה מידע נהדר בפוסט מעליי, אני בטוח שאחרי כל זה מישהו שיידע על מה הוא מדבר יעזור לך.
- israeli1948
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 517
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
הכרטיס הזה שאתה מדבר עליו שלא בשימוש
זה dvb או טיונר דיגלטי...יש את זה גם בפיליפס וברוב המסכים החדשים...אבל זה טריק טוב למכירה כדרך ''ליחד'' את המוצר...
לדעתי הפיליפס לוקחת את הסוני אני ממש שונא את הדגם הזה של סוני הם לא השקיעו בו אם כבר אתה צריך להתלבט בין הפיליפס לa550 של סמסונג לא רוצה לבלבל אותך אבל זה דעתי האישית....
סוני טובה בדגמי w וx בכל השאר היא מאכזבת, אותי אישית אפילו מאוד.
לדעתי הפיליפס לוקחת את הסוני אני ממש שונא את הדגם הזה של סוני הם לא השקיעו בו אם כבר אתה צריך להתלבט בין הפיליפס לa550 של סמסונג לא רוצה לבלבל אותך אבל זה דעתי האישית....
סוני טובה בדגמי w וx בכל השאר היא מאכזבת, אותי אישית אפילו מאוד.
עם כל הכבוד לך מר ישראלי, אתה קוטל את הטלויזיות של סוני בלי שום פרופורציה,כאילו הטלויזיות שלהם גרועות.
אתם דנים פה בטלויזיות Full hd .ברשותי לשם דוגמה טלויזיה של סוני kdl-32L4000 וזה דגם הכניסה של סוני והיא HDR .
לטעמי התמונה שלה בכללית מעולה ,עם צבעים טבעיים וחדים ,גם הערוצים הישראליים נראים מצוין.פה ושם ישנם שידורים שאיכותם
לא הכי טובה ,ואז גם השידור לא ניראה הכי הכי.אני לא חושב שאם היתה לי טלויזיה יקרה יותר איכות השידור היתה משתפרת.
אני מחובר להוט ואני למותר לציין לא סוכן של סוני.
אתם דנים פה בטלויזיות Full hd .ברשותי לשם דוגמה טלויזיה של סוני kdl-32L4000 וזה דגם הכניסה של סוני והיא HDR .
לטעמי התמונה שלה בכללית מעולה ,עם צבעים טבעיים וחדים ,גם הערוצים הישראליים נראים מצוין.פה ושם ישנם שידורים שאיכותם
לא הכי טובה ,ואז גם השידור לא ניראה הכי הכי.אני לא חושב שאם היתה לי טלויזיה יקרה יותר איכות השידור היתה משתפרת.
אני מחובר להוט ואני למותר לציין לא סוכן של סוני.
- israeli1948
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 517
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
תשמע...זו דעתי האישית גם ציינתי את זה..
לא קוטל את סוני אלא את הדגם הזה של סוני ובאמת שבחנתי אותו לעומק ברמות שאתה לא מאמין...דבר נוסף שאתה צריך לדעת יש לי גם סוני בבית ככה שאני לא אנטי החברה...ההיפך.
במיקרה הנ''ל אני גם מכיר את הפיליפס לעומק ובחנתי אותם אחת נגד השנייה ולדעתי הפיליפס וגם הסמסונג שציינתי עדיפות, עניין של טעם אישי.
במיקרה הנ''ל אני גם מכיר את הפיליפס לעומק ובחנתי אותם אחת נגד השנייה ולדעתי הפיליפס וגם הסמסונג שציינתי עדיפות, עניין של טעם אישי.
Re: תשמע...זו דעתי האישית גם ציינתי את זה..
מה עם ה 42LG53? עדיפה על הסוני?israeli1948 כתב:לא קוטל את סוני אלא את הדגם הזה של סוני ובאמת שבחנתי אותו לעומק ברמות שאתה לא מאמין...דבר נוסף שאתה צריך לדעת יש לי גם סוני בבית ככה שאני לא אנטי החברה...ההיפך.
במיקרה הנ''ל אני גם מכיר את הפיליפס לעומק ובחנתי אותם אחת נגד השנייה ולדעתי הפיליפס וגם הסמסונג שציינתי עדיפות, עניין של טעם אישי....