את רוב הבעיות הצגתי כבר בפורום זה וערכתי חיפושים שונים באתר של PCH ועדיין אין לי מושג איך לפתור בעיות מוזרות אלו.
נכון לרגע זה אני על הגירסה האחרונה הקיימת.
א. מדי פעם, הדפדוף בתפריט הראשי 'נתקע' ואז מתחיל לגלוש מהר ולדלג בין האפשרויות. לעיתים האפשרות הלא נכונה נלחצת ולפעמים הוא פשוט נתקע שוב ו'משתחרר'.
בהתחלה חשבתי שהבעיה בשלט , אבל גם כאשר אני מרחיק את השלט מהpopcorn התפריט ממשיך להשתולל לו.
ריסט בד"כ מסדר את העניין עד לפעם הבאה.
ב. עד לרגע זה לא הבנתי איך לעזאזל אפשר לעדכן NMT APPLICATION דרך USB. כל פעם שאני עושה את זה הוא אומר לי "USB NO FOUND" וזה אחרי שסיימתי לעדכן בהצלחה את הfirmware וכל הקבצים על הUSB קריאים ונגישים.
ג. בלי שום קשר, הPCH מחליט מדי פעם להתקע לו, זה קורה כשהוא דלוק זמן רב יחסית. הפתרון היחיד הוא רק כיבוי והדלקה מחדש. כבר ביטלתי ברוב ייאוש את כל הserviceים האפשריים כולל טורנט, SAMBA והכל, אבל זה לא עוזר.
זה כמובן אחרי שהוספתי לו מאוורר כדי לשלול בעייה של התחממות.
ד. ה-Spin Down ל-HD פשוט לא עובד. כאשר מעבירים את הPCH למצב Standby הוא מבצע Spin Down אבל לאחר כדקה שוב Spin up . זה עושה רעש רב בלילה ולכן אני משתדל לא לכבות אותו בכלל. כמו"כ "שומר המסך" גם עושה Spin Down ל-HD ולכן ביטלתי גם אותו.
ה. באופן כללי אני די לא מרוצה מהעניין שהחברה שייצרה את המכשיר לא דאגה לנושא האיוורור. המכשיר מתחמם בטירוף כאשר הHDD בפנים מה שלרוב תוקע אותו ודורש אתחול. ניסיתי פתרונות שונים ומגוונים כדי להכניס מאוורר פנימה ולקח לי זמן רב עד שמצאתי מישהו שהבין על מה אני מדבר כשחיפשתי לרכוש מאורר 30 מ"מ. לא חשבתי על אופציות הניסור השונות המפורסמות באתר של PCH.... באותה מידה שאני לא חושב לנסר את המחשב שלי.
ו. לדעתי גם כשהכל תקין - הזפזופ במעבר בתפריטים איטי יחסית לזמן תגובה של DVD למשל... ניסיתי פעם לצפות בתמונות דרך הPCH וויתרתי מהר מאד ...
ז. שלל האפשרויות לצפות בסרטונים מקוונים כמו YT ודומיו הלהיב אותי מאד בהתחלה, אבל בכל מצב, לא משנה מה - הסרטונים קרטעו והיו בעיות חמורות של buffering. גם כאשר הסטרימר היה מחובר דרך כבל רשת חוטי. ולא - אין לי בעיות מהירות ברשת בבית יש לי קו 5 מגה ואני מוריד ~600K.
זהו ....