מה הכוונה באחריות 1+4 שיש ליורוקום?
- Traklin
- עוסק בתחום

- תגובות: 190
- שם מלא: ליאור א.
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
שנה מלאה+4 למסך
בעיקרון כל בעיה שיכול לצוץ במסך-השאלה מה לגבי שאר חלקי אלקטרוניקה גם להם יש קשר למסך..
אשמח לבדוק את זה לעומק מחר מול הסוכן של יורוקום
בעיקרון כל בעיה שיכול לצוץ במסך-השאלה מה לגבי שאר חלקי אלקטרוניקה גם להם יש קשר למסך..
אשמח לבדוק את זה לעומק מחר מול הסוכן של יורוקום
טרקלין חשמל באינטרנט
www.traklin.co.il
www.traklin.co.il
תודה, ההגדרה של מסך לא ממש ברורה,אשמח לשמוע מה הוא אמר לך.Traklin כתב:שנה מלאה+4 למסך
אשמח לבדוק את זה לעומק מחר מול הסוכן של יורוקום...
בתעודת האחריות שקבלתי מיורוקום למסך הפלזמה PV8 שלי רשום שחור על גבי לבן:roei_s כתב:איזה תופעות נכללות ב 4 ואיזה לא?...
-שנה ראשונה אחריות מלאה
-שנים 2-5 אחריות רק על חלקים, ז"א אתה תשלם על ביקור טכנאי או על שעות מעבדה ביורוקום.
- OhadG
- חבר ותיק

- תגובות: 1201
- נתן תודות: 185 פעמים
- קיבל תודות: 114 פעמים
9000es.
ומה אתה מנסה להגיד בזה? מישהו הזכיר פה את מיני ליין? מישהו שאל על מיני ליין? מישהו הזכיר את מיני ליין? האם מיני ליין הם יבואנים במקביל של פנסוניק (ולא של כל מסך או יצרן אחר?).
אני מבין שבוער בעצמות שלך להגיד משהו, תפתח ת'רד נפרד ותוציא שם קיטור, או שתעשה עוד ת'רד של השוואה בין מה שאתה רוצה לבין המסך שלך שאתה כל כך אוהב. אחרת... די, הנח לנו.
ומה אתה מנסה להגיד בזה? מישהו הזכיר פה את מיני ליין? מישהו שאל על מיני ליין? מישהו הזכיר את מיני ליין? האם מיני ליין הם יבואנים במקביל של פנסוניק (ולא של כל מסך או יצרן אחר?).
אני מבין שבוער בעצמות שלך להגיד משהו, תפתח ת'רד נפרד ותוציא שם קיטור, או שתעשה עוד ת'רד של השוואה בין מה שאתה רוצה לבין המסך שלך שאתה כל כך אוהב. אחרת... די, הנח לנו.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- TANDBERG
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4591
- נתן תודות: 184 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
אתה יכול לבקש לעשות שנתיים מלאות (24 חודשים) במקום 1+4. בדוק. בכל אופן - זה באמת די קטע שיווקי.
במשך הארבע שנים הנותרות מחליפים מסך אם יש פיקסלים שרופים. אל תשאל לגבי צריבה כי אין יבואן או יצרן שנותן על זה אחריות.
בנוגע להשוואות שליליות, זה לא מוסיף - תנו דברים חיוביים שלכם ולא שליליים של האחריםף זה מוכר יותר מאשר: "לשלו יש *** של ניגודיות" - זה גם לא מקצועי...
במשך הארבע שנים הנותרות מחליפים מסך אם יש פיקסלים שרופים. אל תשאל לגבי צריבה כי אין יבואן או יצרן שנותן על זה אחריות.
בנוגע להשוואות שליליות, זה לא מוסיף - תנו דברים חיוביים שלכם ולא שליליים של האחריםף זה מוכר יותר מאשר: "לשלו יש *** של ניגודיות" - זה גם לא מקצועי...
Vocare Ad Regnum
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
בוא נרגע ונפסיק את זה כאן.9000es כתב:OhadG שלןם לך .
מה זה הנח לנו מה בידיוק אני עושה לך .
הנח לנו כוונתך היא שאתם סוכנים של יורוקום פשוטו כמשמעו ....
תיאוריות הקונספירציה הללו כבר נטחנו פה עד זוב דם.
אין שום כוונה לאף אחד להתחיל להוכיח שאין או יש לנו אחות.
אם לך יש הוכחות אחרות, נשמח לשמוע, עד אז, רד מזה.
תהיה מוכן לעמוד מאחורי ההאשמות הללו בבית משפט על הוצאת דיבה ?
אני לא חושב שיורוקום צריכה שתולים בפורום, גם ככה פנסוניק היא יצרנית הפלזמות מס' 1 בעולם במכירות.9000es כתב:OhadG שלןם לך .
מה זה הנח לנו מה בידיוק אני עושה לך .
הנח לנו כוונתך היא שאתם סוכנים של יורוקום פשוטו כמשמעו ....
הוא פשוט רוצה שתפסיק להכניס את הסמסונג בכל פעם, ולנסות לגרום לחשוב שה 450 עדיפה מפנסוניק, הבנו שאתה חושב ככה, סבבה, אבל הרוב (בעולם בכלל ובפורום בפרט) חושבים אחרת, ואז יוצא מצב שכל הזמן ממליצים על הפנסוניק PV80 (כמעט בכל תרד כאן), ואתה מכניס בתגובה את הסמסונג, גם במקרים שמדובר על שאלות ספציפיות על פנסוניק ויורוקום (ללא כל קשר לסמסונג), אז אולי זה קצת מעצבן אותך שכולם חושבים שהמסך שלך פחות טוב מהפנסוניק, ושאולי עשית טעות ברכישה, אז אני אומר לך שאל לך לחשוב ככה, תמיד יש משהו יותר טוב, גם הקורו יותר טוב מהפנסוניק, אין לזה סוף, שכל אחד ישמח בחלקו וזהו, אז מה אם בכל פורום ובכל חנות מתמחה ממליצים על פנסוניק, ואומרים שהיא עדיפה על הסמסונג 450, אם אתה חושב שבסמסונג רואים יותר טוב אז זה לא משנה מה כולם חושבים, מה שיותר טוב זה מה שאתה חושב, ואם אתה חושב שה 450 מסך טוב יותר מה PV80 אז זה אכן ככה, כל אחד קונה מה שטוב לו.
רק בקשה לי אליך, אל תנסה לגרום לאנשים לרכוש את הסמסונג בסיסמאות לא נכונות, הרי כל בר דעת יודע שהשחורים בפנסוניק הרבה יותר טובים מבסמסונג , אז להגיד לאנשים לרכוש סמסונג כי השחורים בה הרבה יותר טובים זו די הונאה, וזה לא פייר כלפי אותם אנשים, אם תגש לכל אדם שמבין בתחום ותשאל אותו איפה יש קונטרסט יותר טוב ושחורים טובים יותר הוא יגיד לך שבפנסוניק, זו לא שאלה בכלל, גם בנושאי ההשתקפות, צבעים אמינים ועמידות בפני צריבה אין ספק שיש יתרון לפנסוניק, תגיד שהסמסונג מסך טוב יותר לדעתך, זו זכותך, אבל בארבעת הפרמטרים שהזכרתי יש יתרון ברור לפנסוניק, ולהפוך אותם ליתרון לסמסונג זה לא הוגן כלפי רוכשים פוטנציאלים.
תתמקד ביתרונות האמיתיים של הסמסונג, כמו עיצוב הרבה יותר יפה (בעיקר מול ה PV8), יותר כניסות ׁ(בהשוואה ל PV8), מעמד יותר טוב הניתן לסיבוב, וכניראה גם אחריות טובה יותר (3 שנים מלאות מול 1+4 של יורוקום).
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
roei_s שלום לך .
אם כל מה שכתבת הוא נכון .
למה עופר לא מעביר את שתייהם טסט ואז נדע באמת מי יותר טובה .
זה שאתה כותב מה שאתה רוצה לטובת הפנסוניק PV-80 זה גם לא נכון אני אוכל לומר לך שאתה מטעה אנשים וזה לא הוגן .
הכי טוב שעופר יבדוק את שתי המסכים ויתן את דעתו אז זה יהיה הוגן יותר .
יום טוב לך .
זה שאתה כותב מה שאתה רוצה לטובת הפנסוניק PV-80 זה גם לא נכון אני אוכל לומר לך שאתה מטעה אנשים וזה לא הוגן .
יום טוב לך .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
זו ממש לא רק דעתי, לך לפורומים מקצועיים כמו AVFORUM, או לחנויות מתמחות, יש שם אנשים שמבינים בתחום והם אומרים את מה שאני אומר, מה גם שלא צריך להיות מבין גדול בכדי לראות איפה השחור יותר שחור, אפילו אם תשווה בין PV8 ל 450, כשהמסך מתחלף לשחור בין פריימים אתה תיראה מסך אחד שחור ומסך אחד ממש לא, גם ילד יכול להצביע לך שבפנסוניק השחורים שחורים יותר, ואני לא רוצה להיכנס לביטויים שבהם משתמשים בפורומים ובחנויות מתמחות ששם אומרים שהסמסונג בכלל לא מציגה שחור, אני לא רוצה להפוך את המסך הזה לזבל כי הוא לא, אבל עדיין, בכמה תחומים, שאחד מהם הוא השחורים, הוא נחות בהרבה מהפנסוניק, אם זה הופך את הפנסוניק למסך טוב יותר? רוב האנשים בפורומים ובחנויות המתמחות חושבים שכן, כל אחד יעשה מה שהוא חושב לנכון.9000es כתב:roei_s שלום לך .
יום טוב לך ....
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
אתה לא צריך לזרוק את זה על עפר, אלא על מיניליין.9000es כתב:roei_s שלום לך .
יום טוב לך ....
מה שייתנו לנו לבדיקה, אנחנו נבדוק.