מה הטעם לקנות HDAV אם יש כבר פענוח של FFDSHOW?
- MarioMan
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3539
- שם מלא: יונתן פת-יה
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 195 פעמים
אני הצלחתי אבל יש בעיות ב-seeking (לדעתי האשמה נמצאת במפצל של MPC-HC).
כמו כן קחו בחשבון שמדובר בפענוח רק ל-Dolby TrueHD. עבור DTS-HD מקבלים רק את ה-Core.
עם זאת יש התקדמות בתחום אחר שהוא לא פחות חשוב - ניתן כעת לעבוד עם Vista ב-WSAPI + Exclusive Mode (דרך Reclock) מה שמבטל התערבות של מע' ההפעלה באודיו.
כמו כן קחו בחשבון שמדובר בפענוח רק ל-Dolby TrueHD. עבור DTS-HD מקבלים רק את ה-Core.
עם זאת יש התקדמות בתחום אחר שהוא לא פחות חשוב - ניתן כעת לעבוד עם Vista ב-WSAPI + Exclusive Mode (דרך Reclock) מה שמבטל התערבות של מע' ההפעלה באודיו.
Vermoze - Innovative Technology Solutions Ltd.
אני הצלחתי לבטל את ההתערבות של ויסטה עם WASAPI רק ב-FOOBAR. התוצאות מאוד מרשימות.MarioMan כתב:אני הצלחתי אבל יש בעיות ב-seeking (לדעתי האשמה נמצאת במפצל של MPC-HC).
עם זאת יש התקדמות בתחום אחר שהוא לא פחות חשוב - ניתן כעת לעבוד עם Vista ב-WSAPI + Exclusive Mode (דרך Reclock) מה שמבטל התערבות של מע' ההפעלה באודיו....
מה זאת אומרת EXCLUSIVE MODE?
לפי הניחוש שלי, מדובר על מצב בו שומעים רק את המקור הרצוי ללא התערבות של ההתקנים ועושים "מעבר" על המיקסר של מערכת ההפעלה.
איך ניתן לעשות זאת עם סאונד מקודד? ודרך מה מומלץ להעבירו (FFDSHOW או אחרים)?
למה מחקת את ה-FLAC-ים? חבל....staticx כתב:אני לא נוגע בכלום עד שלא אשמע שזה באמת עושה הבדל כלשהו...מחקתי את כל ה FLAC.
כל הדברים האלה הם בגדר "המלך הוא עירום"...
http://www.2l.no/hires/index.html