רגע לפני שאני מוציא 7K ... נא עזרתכם...
יש לי הרמן 110 שאני מאוד אוהב, בן 3 אך עדיין עם הנילון על הפאנל הקידמי(סיפור ארוך...). אבל אני לא מצליח להוציא סאונד כאשר אני מחבר את האודיו בדיגיטל. לא יודע אם זה בעית כינפוג או משהוא יותר רציני, למרות שהוא די חדש. מכיוון שאני בעליו הגאה של מסך פלאזמה חדש, אי היכולת לנצל את ה-5.1 ממש ממש משביזה אותי עד כדי מוכנות לקנות רסיבר חדש (וזוג רצפתיים על הדרך).
מישהו נתקל בבעיה דומה בהרמן שיכול להנחות אותי לפיתרון??
עברתי על הוראות הכינפוג 200 פעם, ניסיתי פורטים שונים, קואקס, אופטי , מהממיר, מהDVD שום דבר אין סאונד.
אז אנא, יש למשהוא רעיון???? אשמח עם בעל הרמן יכול לכתוב כמה מילים על צורת הכניפוג, אולי בכל זאת אני מפספס משהוא.
מישהו נתקל בבעיה דומה בהרמן שיכול להנחות אותי לפיתרון??
עברתי על הוראות הכינפוג 200 פעם, ניסיתי פורטים שונים, קואקס, אופטי , מהממיר, מהDVD שום דבר אין סאונד.
אז אנא, יש למשהוא רעיון???? אשמח עם בעל הרמן יכול לכתוב כמה מילים על צורת הכניפוג, אולי בכל זאת אני מפספס משהוא.
תודה על התגובות... בדקתי שוב את הDVD והממיר
הממיר מוציא SPDIF שלא נתמך ע"י ההרמן, זה מסביר למה אני לא שומע כלום מהממיר אבל הDVD נראה בסדר מוציא PCM או דולבי וגם תומך ב-DTS. ההרמן אמור לטפל בזה ללא בעיות.
בנוסף, להרמן יש אינדיקטור שמראה אם ההרמן מזהה סיגנל לכל ערוץ, אני רואה זיהוי סיגנל רק בקדמיים אבל הוא טוען שהסיגנל בעייתי או ב-PAUSE. אז השאלה מי הבעיתי כאן בסיפור? קשה לי להבין מדוע הDVD יוציא סיגל רק לקדמיים כשהוא מראה 5.1.
החשש שלי שהפרוססור של ההרמן נדפק והוא לא מסוגל לעבד מידע דיגיטלי.
RESET כללי לא שיפר המצב...
יש לי בעבודה את הציוד המתאים לבדוק זאת אבל בלי תרשימים מדויקים אני לא הולך לפתוח אותו, ואימייל להרמן קרדון לא הניב תוצאות...
בנוסף, להרמן יש אינדיקטור שמראה אם ההרמן מזהה סיגנל לכל ערוץ, אני רואה זיהוי סיגנל רק בקדמיים אבל הוא טוען שהסיגנל בעייתי או ב-PAUSE. אז השאלה מי הבעיתי כאן בסיפור? קשה לי להבין מדוע הDVD יוציא סיגל רק לקדמיים כשהוא מראה 5.1.
החשש שלי שהפרוססור של ההרמן נדפק והוא לא מסוגל לעבד מידע דיגיטלי.
RESET כללי לא שיפר המצב...
יש לי בעבודה את הציוד המתאים לבדוק זאת אבל בלי תרשימים מדויקים אני לא הולך לפתוח אותו, ואימייל להרמן קרדון לא הניב תוצאות...
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- עופר_צפריר
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4880
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
אני מכיר כמה אנשים שלא אוהבים להוריד את הנילונים מהפנלים.
דרך אגב,אני פעם גם לא הורדתי את הנילון מאיזה מכשיר וידאו...
עופר.
=====================
דרך אגב,אני פעם גם לא הורדתי את הנילון מאיזה מכשיר וידאו...
עופר.
=====================