42PV8 ברשת עולם הקולנוע

פורום לדיון על נושאים הקשורים לפן המסחרי ו/או השירותי של התחום (איפה קונים? כמה עולה? מי הייבואן? המלצות על חנות? ענייני ייבוא/מכס וכו').
שלח תגובה
greg8 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 12
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

ראיתי הים בעיתון את המסך ב 3790 ש"ח,

<נערך על ידי עפר: לינק לפרסום>

זה לא זול מדי?
למה צריך לשים לב?

dodi88
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3803
נתן תודות: 31 פעמים
קיבל תודות: 40 פעמים

שליחה #2 

האחריות -
לשנה אחת בלבד, ולא ע"י היבואן הרשמי. (יורוקום - שלרוב נותנת אחריות ל-5 שנים)

להתרחק. כמו מאש.

amitgba
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2304
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #3 

dodi88 כתב:האחריות -
לשנה אחת בלבד, ולא ע"י היבואן הרשמי. (יורוקום - שלרוב נותנת אחריות ל-5 שנים)

להתרחק. כמו מאש.
...
שפלזמה חדשה של פנסוניק נמכרת במחיר של פלזמה ג'נרית,אני לא הייתי חושב פעמיים ורץ לקנות אותה. [לא משנה של מי האחריות]

dodi88
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3803
נתן תודות: 31 פעמים
קיבל תודות: 40 פעמים

שליחה #4 

טוב
אם אתה מעוניין לקחת את הסיכון, ושתיהיה לך אחריות לשנה אחת בלבד (מי שמע על דבר כזה?!) שיהיה בהצלחה.

אפשר למצוא את ה-PV8 בפחות מ4500 גם עם אחריות של יורוקום.
תריץ חיפוש בזאפ וכאשר אתה נכנס לאתרים תוודא שבפירוט רשום שהאחריות היא של יורוקום ושלום על ישראל.

maxmad
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 64
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #5 

האם יש דעות נוספות לגבי המבצע בעולם הקולנוע? אני מאד מתעניין ב PV8, והמחיר אטרקטיבי מאד. האם שווה לקחת את הסיכון?

מה המחיר של ה PV8 עם אחריות של יורוקום(שנה + 4 על המסך)?

roni56
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 24
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #6 

maxmad כתב:האם יש דעות נוספות לגבי המבצע בעולם הקולנוע? אני מאד מתעניין ב PV8, והמחיר אטרקטיבי מאד. האם שווה לקחת את הסיכון?

מה המחיר של ה PV8 עם אחריות של יורוקום(שנה + 4 על המסך)?
...
דבר איתי בפרטי ותקבל תשובה לשאלתך. לאחר שתדבר איתי תבין

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג
נתן תודות: 826 פעמים
קיבל תודות: 1567 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #7 

אפשר לדעת גם? ולא בפרטי ?
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

roni56
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

כדאי שתדעו כל קוני המכשירים השונים עם אחריות יורוקום

שליחה #8 

[quote="לידיעתכם האחריות של יורוקום היא לשנה בלבד אז שווה לכם לשלם 1400 ש"ח יותר על פלזמה PV8 רק כי זה יורוקום על אותו מכשיר בדיוק.אני שילמתי 5200 ₪. כשאפשר להשיג דרך יבואן מקביל ב 3790 ₪
סליחה יורוקום נותנת עוד 4 שנים אחריות בתנאים הבאים. האחריות רק על הפנל ולא על שום דבר אחר לא רמקולים לא ספק כח וכו' . אם תזדקקו לביטוח החל מהשנה השנייה תשלמו :
הזמנת טכנאי 380 ש"ח, הובלת המכשיר למעבדה וחזרה 240 ש"ח, עלות שעות העבודה לפי מחיר שיגידו לכם (כמו במוסך שעת עבודה)ועלות רוב החלקים שלא נכללים באחריות. תעשו חשבון לאן תגיעו כמו מחיר של חצי פלזמה בעוד שנתיים רק על תיקון באחריות (כאילו אחריות)
הם לא מספרים לכם את האמת כשאתם קונים רוב המשווקים אפילו לא יודעים את האמת , העיקר מספרים לכם יש אחריות שנה +4 בקיצור כלום.
אני לא שייך לשום גוף או סוחרים אני פשוט קניתי עם אחריות יורוקום ושילמתי יותר כי רציתי שקט ל5 שנים ולצערי גיליתי את ההטעיה לאחר הקנייה. אז תחשבו טוב לפני הקנייה
MartinHSabag"]אפשר לדעת גם? ולא בפרטי ?[/quote]

OhadR
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 246
נתן תודות: 13 פעמים
קיבל תודות: 2 פעמים

Re: כדאי שתדעו כל קוני המכשירים השונים עם אחריות יורוקום

שליחה #9 

roni56 כתב:[quote="לידיעתכם האחריות של יורוקום היא לשנה בלבד אז שווה לכם לשלם 1400 ש"ח יותר על פלזמה PV8 רק כי זה יורוקום על אותו מכשיר בדיוק.אני שילמתי 5200 ₪. כשאפשר להשיג דרך יבואן מקביל ב 3790 ₪
סליחה יורוקום נותנת עוד 4 שנים אחריות בתנאים הבאים. האחריות רק על הפנל ולא על שום דבר אחר לא רמקולים לא ספק כח וכו' . אם תזדקקו לביטוח החל מהשנה השנייה תשלמו :
הזמנת טכנאי 380 ש"ח, הובלת המכשיר למעבדה וחזרה 240 ש"ח, עלות שעות העבודה לפי מחיר שיגידו לכם (כמו במוסך שעת עבודה)ועלות רוב החלקים שלא נכללים באחריות. תעשו חשבון לאן תגיעו כמו מחיר של חצי פלזמה בעוד שנתיים רק על תיקון באחריות (כאילו אחריות)
הם לא מספרים לכם את האמת כשאתם קונים רוב המשווקים אפילו לא יודעים את האמת , העיקר מספרים לכם יש אחריות שנה +4 בקיצור כלום.
אני לא שייך לשום גוף או סוחרים אני פשוט קניתי עם אחריות יורוקום ושילמתי יותר כי רציתי שקט ל5 שנים ולצערי גיליתי את ההטעיה לאחר הקנייה. אז תחשבו טוב לפני הקנייה
MartinHSabag"]אפשר לדעת גם? ולא בפרטי ?
...
[/quote]

כרגיל האותיות הקטנות מגלות הכל

תודה על המידע המועיל

roni56
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

Re: כדאי שתדעו כל קוני המכשירים השונים עם אחריות יורוקום

שליחה #10 

OhadR כתב:
roni56 כתב:[quote="לידיעתכם האחריות של יורוקום היא לשנה בלבד אז שווה לכם לשלם 1400 ש"ח יותר על פלזמה PV8 רק כי זה יורוקום על אותו מכשיר בדיוק.אני שילמתי 5200 ₪. כשאפשר להשיג דרך יבואן מקביל ב 3790 ₪
MartinHSabag"]אפשר לדעת גם? ולא בפרטי ?
...
...
כרגיל האותיות הקטנות מגלות הכל

תודה על המידע המועיל[/quote]
זה אפילו לא כתוב באותיות הקטנות רק אם אתה מצלצל ליורוקום לברר אז גם הפקידה לא יודעת בדיוק עלויות היא גם הולכת לברר ואז אם אתה לוחץ הם אומרים את התעריפים של הכאילו אחריות.

שלח תגובה

חזור אל “ייבוא, תמחור ושירות”