42PV8 ברשת עולם הקולנוע
שפלזמה חדשה של פנסוניק נמכרת במחיר של פלזמה ג'נרית,אני לא הייתי חושב פעמיים ורץ לקנות אותה. [לא משנה של מי האחריות]dodi88 כתב:האחריות -
לשנה אחת בלבד, ולא ע"י היבואן הרשמי. (יורוקום - שלרוב נותנת אחריות ל-5 שנים)
להתרחק. כמו מאש....
טוב
אם אתה מעוניין לקחת את הסיכון, ושתיהיה לך אחריות לשנה אחת בלבד (מי שמע על דבר כזה?!) שיהיה בהצלחה.
אפשר למצוא את ה-PV8 בפחות מ4500 גם עם אחריות של יורוקום.
תריץ חיפוש בזאפ וכאשר אתה נכנס לאתרים תוודא שבפירוט רשום שהאחריות היא של יורוקום ושלום על ישראל.
אם אתה מעוניין לקחת את הסיכון, ושתיהיה לך אחריות לשנה אחת בלבד (מי שמע על דבר כזה?!) שיהיה בהצלחה.
אפשר למצוא את ה-PV8 בפחות מ4500 גם עם אחריות של יורוקום.
תריץ חיפוש בזאפ וכאשר אתה נכנס לאתרים תוודא שבפירוט רשום שהאחריות היא של יורוקום ושלום על ישראל.
דבר איתי בפרטי ותקבל תשובה לשאלתך. לאחר שתדבר איתי תביןmaxmad כתב:האם יש דעות נוספות לגבי המבצע בעולם הקולנוע? אני מאד מתעניין ב PV8, והמחיר אטרקטיבי מאד. האם שווה לקחת את הסיכון?
מה המחיר של ה PV8 עם אחריות של יורוקום(שנה + 4 על המסך)?...
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
כדאי שתדעו כל קוני המכשירים השונים עם אחריות יורוקום
[quote="לידיעתכם האחריות של יורוקום היא לשנה בלבד אז שווה לכם לשלם 1400 ש"ח יותר על פלזמה PV8 רק כי זה יורוקום על אותו מכשיר בדיוק.אני שילמתי 5200 ₪. כשאפשר להשיג דרך יבואן מקביל ב 3790 ₪
סליחה יורוקום נותנת עוד 4 שנים אחריות בתנאים הבאים. האחריות רק על הפנל ולא על שום דבר אחר לא רמקולים לא ספק כח וכו' . אם תזדקקו לביטוח החל מהשנה השנייה תשלמו :
הזמנת טכנאי 380 ש"ח, הובלת המכשיר למעבדה וחזרה 240 ש"ח, עלות שעות העבודה לפי מחיר שיגידו לכם (כמו במוסך שעת עבודה)ועלות רוב החלקים שלא נכללים באחריות. תעשו חשבון לאן תגיעו כמו מחיר של חצי פלזמה בעוד שנתיים רק על תיקון באחריות (כאילו אחריות)
הם לא מספרים לכם את האמת כשאתם קונים רוב המשווקים אפילו לא יודעים את האמת , העיקר מספרים לכם יש אחריות שנה +4 בקיצור כלום.
אני לא שייך לשום גוף או סוחרים אני פשוט קניתי עם אחריות יורוקום ושילמתי יותר כי רציתי שקט ל5 שנים ולצערי גיליתי את ההטעיה לאחר הקנייה. אז תחשבו טוב לפני הקנייה
MartinHSabag"]אפשר לדעת גם? ולא בפרטי ?[/quote]
סליחה יורוקום נותנת עוד 4 שנים אחריות בתנאים הבאים. האחריות רק על הפנל ולא על שום דבר אחר לא רמקולים לא ספק כח וכו' . אם תזדקקו לביטוח החל מהשנה השנייה תשלמו :
הזמנת טכנאי 380 ש"ח, הובלת המכשיר למעבדה וחזרה 240 ש"ח, עלות שעות העבודה לפי מחיר שיגידו לכם (כמו במוסך שעת עבודה)ועלות רוב החלקים שלא נכללים באחריות. תעשו חשבון לאן תגיעו כמו מחיר של חצי פלזמה בעוד שנתיים רק על תיקון באחריות (כאילו אחריות)
הם לא מספרים לכם את האמת כשאתם קונים רוב המשווקים אפילו לא יודעים את האמת , העיקר מספרים לכם יש אחריות שנה +4 בקיצור כלום.
אני לא שייך לשום גוף או סוחרים אני פשוט קניתי עם אחריות יורוקום ושילמתי יותר כי רציתי שקט ל5 שנים ולצערי גיליתי את ההטעיה לאחר הקנייה. אז תחשבו טוב לפני הקנייה
MartinHSabag"]אפשר לדעת גם? ולא בפרטי ?[/quote]
Re: כדאי שתדעו כל קוני המכשירים השונים עם אחריות יורוקום
[/quote]roni56 כתב:[quote="לידיעתכם האחריות של יורוקום היא לשנה בלבד אז שווה לכם לשלם 1400 ש"ח יותר על פלזמה PV8 רק כי זה יורוקום על אותו מכשיר בדיוק.אני שילמתי 5200 ₪. כשאפשר להשיג דרך יבואן מקביל ב 3790 ₪
MartinHSabag"]אפשר לדעת גם? ולא בפרטי ?...
כרגיל האותיות הקטנות מגלות הכל
תודה על המידע המועיל
Re: כדאי שתדעו כל קוני המכשירים השונים עם אחריות יורוקום
כרגיל האותיות הקטנות מגלות הכלOhadR כתב:roni56 כתב:[quote="לידיעתכם האחריות של יורוקום היא לשנה בלבד אז שווה לכם לשלם 1400 ש"ח יותר על פלזמה PV8 רק כי זה יורוקום על אותו מכשיר בדיוק.אני שילמתי 5200 ₪. כשאפשר להשיג דרך יבואן מקביל ב 3790 ₪
MartinHSabag"]אפשר לדעת גם? ולא בפרטי ?......
תודה על המידע המועיל[/quote]
זה אפילו לא כתוב באותיות הקטנות רק אם אתה מצלצל ליורוקום לברר אז גם הפקידה לא יודעת בדיוק עלויות היא גם הולכת לברר ואז אם אתה לוחץ הם אומרים את התעריפים של הכאילו אחריות.