עושה הפתעת יום הולדת לאחותי - מסך LCD 32 - מחר הקניה !
אהלן .
לפני כשנה באתי הנה להתיעצות וקניתי את ההיטאצי 32 LD9000 , סה"כ אני מרוצה .
אני מעוניין לקנות לאחותי ליום ההולדת מסך 32 אינץ , הבנתי שהדגמים של סמסונג A450 \ A550 הכי טובים כיום .
מישהו יכול להאיר את עיניי על הנושא ? התקציב הוא בין 2500-3500 , האם יש טלויזיות אחרות שמומלצות ?
90 אחוז מהזמן שידורי YES ו10 אחוז מהזמן סרטים מהמחשב לטלויזיה ... אשמח להיעזר בכם , העניין דחוף כי מחר בערב אני קונה טלויזיה , תודה ויום טוב , אריק !
לפני כשנה באתי הנה להתיעצות וקניתי את ההיטאצי 32 LD9000 , סה"כ אני מרוצה .
אני מעוניין לקנות לאחותי ליום ההולדת מסך 32 אינץ , הבנתי שהדגמים של סמסונג A450 \ A550 הכי טובים כיום .
מישהו יכול להאיר את עיניי על הנושא ? התקציב הוא בין 2500-3500 , האם יש טלויזיות אחרות שמומלצות ?
90 אחוז מהזמן שידורי YES ו10 אחוז מהזמן סרטים מהמחשב לטלויזיה ... אשמח להיעזר בכם , העניין דחוף כי מחר בערב אני קונה טלויזיה , תודה ויום טוב , אריק !
- TANDBERG
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4591
- נתן תודות: 184 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
אמרת סמסונג ? 32 אינץ' עדיף ללכת על ה450. יש מלא שרשורים לגבי 32 עכשיו, תוכל למצוא המון התייחסויות אליה. שכן שלי קנה אותה, גם רואים כבלים וגם משחקים אקס בוקס וסוני3, יותר כבלים מאשר משחקים.
אני אהבתי את התמונה, היא גם בתקציב שלך.
אני אהבתי את התמונה, היא גם בתקציב שלך.
Vocare Ad Regnum
- TANDBERG
- חבר מביא חבר

גם רעיון.sufgi123 כתב:אני ראיתי את הסמסונג 450 מול השארפ d33
לדעתי לשארפ יש תמונה איכותית יותר
רכשתי את השארפ ב 2700 ש"ח...
לך תראה את שתיהן היום בחנות side by side ותחליט שם. אם השרשור יימשך אתה לא תקנה לה היום כלום... תינעל על שניים או שלושה דגמים לכל היותר ותראה אותם ותקבל החלטה.
חבל שאחותי לא קונה לי מסכים ונעזרת בפורום...
טוב אז כמו שאמרתי אני בחור החלטי , קניתי היום ב3000 שקל בדיוק את ה A451 ( לא היה 450) , אין הבדל בין ה450 ל451 נכון ? מה שהתבאסתי , באתי לחבר לאחותי את הטלויזיה וגיליתי שאין חיבור סקארט ... מחר אני אקנה סקארט ל SVIDEO ...
יש חיבור אחר שמומלץ ליבור ממיר של YES ? נזמין גם את ה ממיר 3100 מחר ..
יאללה תנו המלצה על כבל אנשים ושמח לשמוע שהA451 טובה יותר
ותודה על העזרה חבר'ה ... שבת שלום
יש חיבור אחר שמומלץ ליבור ממיר של YES ? נזמין גם את ה ממיר 3100 מחר ..
יאללה תנו המלצה על כבל אנשים ושמח לשמוע שהA451 טובה יותר
ותודה על העזרה חבר'ה ... שבת שלום
- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 394 פעמים
נשמע כמו היבואן המקורי (מיניליין/סמליין).
תבדוק מה רשום לך על תעודת האחריות. אם רשום יבואן מיניליין/סמליין ו/או רשום שנותן השירות הוא מעבדות רטפון - אז זה לא יבוא מקבילי.
תבדוק מה רשום לך על תעודת האחריות. אם רשום יבואן מיניליין/סמליין ו/או רשום שנותן השירות הוא מעבדות רטפון - אז זה לא יבוא מקבילי.
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!
- TANDBERG
- חבר מביא חבר

כולם להירגע, כבר דיברתי עם סמליין - הם מביאים את ה450 וה451, שתיהן ללא סקארט[, אם קניתם ואין סקארט - 99.9 אחוזי שמדובר בסמליין, אלו עם הסקארט מגיעות מאירופה והן ייבוא מקביל. משום מה נראה לי שרשת כמו שקם אלקטריק עובדת עם סמליין ולא יבוא פרללי. אן יש איתה תעודת אחריות יהיה כתוב עליה סמליין.
לגבי בועזון - בפלזמות ייתכן ויש חיבור סקארט ב0 אינץ', זה מה שאמרו לי, מצד שני, המנהל הטכני שלהם (של סמליין) היה קצת עסוק אבל אמר שאן זה LCD ואין סקארט זה שלהם. פלזמה זה סיפור אחר.
לגבי בועזון - בפלזמות ייתכן ויש חיבור סקארט ב0 אינץ', זה מה שאמרו לי, מצד שני, המנהל הטכני שלהם (של סמליין) היה קצת עסוק אבל אמר שאן זה LCD ואין סקארט זה שלהם. פלזמה זה סיפור אחר.
Vocare Ad Regnum