הגיע זמן לשדרג- דרוש רסיבר
-
צפיד
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2856
- נתן תודות: 162 פעמים
- קיבל תודות: 64 פעמים
שלום לכולם,
אני מעוניין לרכוש רסיבר חדש,כרגע אני שומע עם סנטר שני אחוריים וסאב וופר.
הסט של הסטיראו שלי מחובר בנפרד לקדמיים.
קיימת האופצייה לשרשר את הרסיבר עם PRE OUT לPRE של הסטיראו אבל אני לא בטוח שבשביל שני ערוצים קדמיים שווה לי להדליק את כל הסט הזה.
(שוקל לצרף עוד זוג קדמיים בפרד).
אני צופה בעיקר בתוכן HD לסוגיו ,דרך מחשב חזק ועם מקרן ,ככל הנראה בעתיד תצורף פלאזמה.
תקציב:אין לי משהו מוגדר.
חשיבות:סאונד איכותי (כמה שאפשר לצפות מריסבר),ונוחות תפעול,תמיכה בפורמטים.
אמינות ...תמיכה בוידאו טובה (UPSCALE וכ').
האפשרויות שיש לי כרגע הן:
אונקיו 876 SR במחיר מאוד מאוד אטרקטיבי
פיוניר LX71
פיוניר LX81 - המחיר שלו יוצא לי כמעט פי 2 מאונקיו אני לא סגור שהוא שווה פי 2 מהאונקיו ...
אני פתוח לאופציות אחרות גם ,
מבחינתי האונקיו הוא ממש במחיר מציאה כי יש לי אפשרות לטרייד משתלם.
המון תודה
אני מעוניין לרכוש רסיבר חדש,כרגע אני שומע עם סנטר שני אחוריים וסאב וופר.
הסט של הסטיראו שלי מחובר בנפרד לקדמיים.
קיימת האופצייה לשרשר את הרסיבר עם PRE OUT לPRE של הסטיראו אבל אני לא בטוח שבשביל שני ערוצים קדמיים שווה לי להדליק את כל הסט הזה.
(שוקל לצרף עוד זוג קדמיים בפרד).
אני צופה בעיקר בתוכן HD לסוגיו ,דרך מחשב חזק ועם מקרן ,ככל הנראה בעתיד תצורף פלאזמה.
תקציב:אין לי משהו מוגדר.
פיוניר LX71
פיוניר LX81 - המחיר שלו יוצא לי כמעט פי 2 מאונקיו אני לא סגור שהוא שווה פי 2 מהאונקיו ...
אני פתוח לאופציות אחרות גם ,
מבחינתי האונקיו הוא ממש במחיר מציאה כי יש לי אפשרות לטרייד משתלם.
המון תודה
- bossgt6
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4497
- נתן תודות: 138 פעמים
- קיבל תודות: 131 פעמים
אבל אני לא בטוח שבשביל שני ערוצים קדמיים שווה לי להדליק את כל הסט הזה.
(שוקל לצרף עוד זוג קדמיים בפרד)....
אם אני מבין אותך -אתה שומע סרטים ללא ערוצים קדמיים ?
מה כוונתך כשאתה אומר לא שווה לי להדליק את כל הסט הזה ? ומה השיקול מנגד לצרף עוד זוג רמקולים רק לקולנוע ביתי , כשמה שנותר לך זה רק לחבר כבלים מהפרה של הרסיבר למגבר הסטראו שלך ?
לא משנה מה יש לך בחיים אלא את מי יש לך בחיים .........
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the moments that take our breath away
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the moments that take our breath away
- bossgt6
- חבר מביא חבר

פיוניר LX71
פיוניר LX81 - המחיר שלו יוצא לי כמעט פי 2 מאונקיו אני לא סגור שהוא שווה פי 2 מהאונקיו...
בוא נדבר עלות תועלת - אם ה 81 יוצא כמעט פי 2 תוציא אותו מהמשוואה
נשאר ה 71 מול האונקיו , אני מניח שהפיוניר יקר יותר , תצטרך להקשיב להם ולהחליט אם כדאי לך לשלם יותר עבור הפיוניר שייתן לך { לפי הביקורות , המגזינים וכו'} יותר צלילות יותר פרטים ,ותשמע את ציוץ הציפורים באחוריים יותר בבירור ........
תחשוב לבד אם שווה לך, זה בכללי לפני שאתה נכנס לפרטים של איזה רמקולים יש לך
קשים / קלים לדחיפה , טעמך האישי, שיקולי עיצוב , וכו'.
מנגד אם תלך על הפיוניר ותחבר אותו למגבר בהנחה שאתה מרוצה מסט הסטראו שלך בטלת את כל התלבטויות של יכולות הדחיפה וכו'...... וחסכת כסף , ריצות מיותרות לרכישת זוג רמקולים נוסף והתאמה לרסיבר .
מה אתה אומר ?
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46355
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5075 פעמים
ניתן לשלב הכל בקלות במערכת אחת, חבל לפצל את ה Setup וליצור כפילויות.
אני מבין כי יש ברשותך מגברים, אמת? אם כך הדבר, אין גם טעם להוציא יותר מידי כסף עבור רסיבר ממש יקר, מספיק אחד זול עם יציאות Pre עבור ההגברה החיצונית וחסל.
רסיבר עם יכולות אמיתיות של עיבוד תמונה הינו ה Yamaha RX-V3900, הוא מכיל מעבד תמונה מסוג Anchor Bay VRS. אם רוב התכנים שלך הם ב HD או שאתה מסתפק בעיבוד התמונה של המסך, הצורך בעיבוד תמונה יורד פלאים.
אני מבין כי יש ברשותך מגברים, אמת? אם כך הדבר, אין גם טעם להוציא יותר מידי כסף עבור רסיבר ממש יקר, מספיק אחד זול עם יציאות Pre עבור ההגברה החיצונית וחסל.
רסיבר עם יכולות אמיתיות של עיבוד תמונה הינו ה Yamaha RX-V3900, הוא מכיל מעבד תמונה מסוג Anchor Bay VRS. אם רוב התכנים שלך הם ב HD או שאתה מסתפק בעיבוד התמונה של המסך, הצורך בעיבוד תמונה יורד פלאים.
-
צפיד
-
- חבר ותיק

לשרשר את הרסיבר ל PRE קצת מעצבן כי צריך לכוון ווליום אחיד לשניהם .
אז אם בכל אחד מהמגברים האלה לא אשיג שיפור משמעותי בתמונה אז אני קצת חושב מה הטעם...
כרגע יש לי ימאהה 795A שמשרת אותי מספיק זמן נאמנה חשבתי לשדרג ,במיוחד בשל העובדה שאפשר להעביר את התמונה דרך הרסיבר וגם לקבל את הפורמטים החדשים.
אין לי ספק שכל אחד מהרסברים שחשבתי עליהם יהווה שיפור דרמתי מ795 ,
אני אצטרך לקרוא יותר בנושא ולחזור עם שאלות יותר ממוקדות .
אז אם בכל אחד מהמגברים האלה לא אשיג שיפור משמעותי בתמונה אז אני קצת חושב מה הטעם...
כרגע יש לי ימאהה 795A שמשרת אותי מספיק זמן נאמנה חשבתי לשדרג ,במיוחד בשל העובדה שאפשר להעביר את התמונה דרך הרסיבר וגם לקבל את הפורמטים החדשים.
אין לי ספק שכל אחד מהרסברים שחשבתי עליהם יהווה שיפור דרמתי מ795 ,
אני אצטרך לקרוא יותר בנושא ולחזור עם שאלות יותר ממוקדות .
-
צפיד
-
- חבר ותיק

נראה לפי המפרטים כאן:
http://www.lasercity.co.il/sg_product~rxv1800~2~3.htm
שהפיוניר תומך ביותר אופציות דרך הרשת ומהמפרט עולה שהONKYO יותר חזק מבחינת דחיפה.
האמת שאת רוב הדברים האלה אני בכלל לא מכיר ...האם מישהו יכול לתת הימור מושכל?
(סורי אין לי כוח להכנס ממש לתוך זה)
נערך:
סיקור מצויינים:http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... =0&thold=0
http://www.lasercity.co.il/sg_product~rxv1800~2~3.htm
שהפיוניר תומך ביותר אופציות דרך הרשת ומהמפרט עולה שהONKYO יותר חזק מבחינת דחיפה.
האמת שאת רוב הדברים האלה אני בכלל לא מכיר ...האם מישהו יכול לתת הימור מושכל?
(סורי אין לי כוח להכנס ממש לתוך זה)
נערך:
סיקור מצויינים:http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... =0&thold=0
- bossgt6
- חבר מביא חבר

הימור מושכל בשיא הכלליות , בהנחה שהרמקולים שלך תובעניים יותר והחיבור ישיר -לך על האונקיו
בהנחה של שירשור למגבר שלך -פיוניר / ימהה לשיקולך .
בהנחה של שירשור למגבר שלך -פיוניר / ימהה לשיקולך .
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46355
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5075 פעמים
צפיד,
ברור כי ככל שתעלה בתקציב, המפרט של הרסיבר יהיה ארוך יותר, אך נדמה שאתה לא זקוק כלל ליכולות הרשת שציינת.
ה RX-V795 יודע להעביר רק קומפוזיט & S-Video, לכן לא ברור לי כיצד הוא מתאים לך כיום.
בנוסף, ציינת שיש ברשותך HTPC, עבורו אתה חייב רסיבר עם מיתוג HDMI (אלא אם כן אתה מחבר ישירות למסך). ה RX-V795 הינו רסיבר מצויין לזמנו, אך הוא חסר RC, מיתוג דיגיטלי לוידאו, יכולות Upconvert & Upscale ותמיכה בפורמטי האודיו החדשים - תכונות אשר קיימות כבסיס בכל רסיבר שתרכוש כיום.
ברור כי ככל שתעלה בתקציב, המפרט של הרסיבר יהיה ארוך יותר, אך נדמה שאתה לא זקוק כלל ליכולות הרשת שציינת.
ה RX-V795 יודע להעביר רק קומפוזיט & S-Video, לכן לא ברור לי כיצד הוא מתאים לך כיום.
בנוסף, ציינת שיש ברשותך HTPC, עבורו אתה חייב רסיבר עם מיתוג HDMI (אלא אם כן אתה מחבר ישירות למסך). ה RX-V795 הינו רסיבר מצויין לזמנו, אך הוא חסר RC, מיתוג דיגיטלי לוידאו, יכולות Upconvert & Upscale ותמיכה בפורמטי האודיו החדשים - תכונות אשר קיימות כבסיס בכל רסיבר שתרכוש כיום.
-
צפיד
-
- חבר ותיק

חזרתי אחרי למידה קצרה,דיברתי עם חנות אחת בצפון ואין להם את ה 876 אלא רק את 875 והם מוכרים אותו ...שימו לב ...באיזור ה 10K....
עושה רושם שה876 לא נמצא אצל הרבה חנויות (לפחות לא באיזור הצפון),רציתי לבחון את ה 876 לעומת הפיוניר 71 רק השאלה איפה?
אני חושב שאני ארד מ81 הוא יקר ואני לא בטוח שמהווה שידרוג משמעותי ל 71 .
כך שההשוואה הסופית היא או האונקיו 876 או ה פיוניר 71..
המלצות לחנויות אמינות עם תודעת שירות ....
עושה רושם שה876 לא נמצא אצל הרבה חנויות (לפחות לא באיזור הצפון),רציתי לבחון את ה 876 לעומת הפיוניר 71 רק השאלה איפה?
אני חושב שאני ארד מ81 הוא יקר ואני לא בטוח שמהווה שידרוג משמעותי ל 71 .
כך שההשוואה הסופית היא או האונקיו 876 או ה פיוניר 71..
המלצות לחנויות אמינות עם תודעת שירות ....
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
לצורך מה העיבוד תמונה? חוץ מזה - במחירים האלה - עדיף כבר להביא את הDVDO EDGE כמעבד חיצוני - אם אתה באמת צריך.
לפי מה הגעת למסקנות על הרסיברים הללו? למה לא הLX70 למשל? או ה-3800 או מחליפו ה-3900?
לפי מה הגעת למסקנות על הרסיברים הללו? למה לא הLX70 למשל? או ה-3800 או מחליפו ה-3900?
- bossgt6
- חבר מביא חבר

צפיד כתב:חזרתי אחרי למידה קצרה,דיברתי עם חנות אחת בצפון ואין להם את ה 876 אלא רק את 875 והם מוכרים אותו ...שימו לב ...באיזור ה 10K....אין חדש - ישראל מחירי שחיטה
עושה רושם שה876 לא נמצא אצל הרבה חנויות (לפחות לא באיזור הצפון),רציתי לבחון את ה 876 לעומת הפיוניר 71 רק השאלה איפה? לא אמור להיות הבדל בסאונד בין ה 875 ל 876 לכן אם תוכל להשוות גם מול הישן תוכל לקבל אינדקציה
אני חושב שאני ארד מ81 הוא יקר ואני לא בטוח שמהווה שידרוג משמעותי ל 71 . זה מה סחבק אמר לך מלכתחילהכך שההשוואה הסופית היא או האונקיו 876 או ה פיוניר 71.. - בין שני אלו ,מלבד ההשוואה המתבקשת וטעמך האישי - אם רמקולים לא תובעניים ונצילים הפיוניר , אם ההפך אונקיו המלצות לחנויות אמינות עם תודעת שירות .......
ולמה שלא תנסה את ה 70 ?