צריך עזרה בבחירת lcd 42
אין פה התפשרות- מסך HDR יספק לך תמונה טובה יותר בשידורי הוט
אני ממליץ על המסך הזה (שים לב שהוא '40)-
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=710084
אני ממליץ על המסך הזה (שים לב שהוא '40)-
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=710084
- TANDBERG
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4591
- נתן תודות: 184 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
אתה תתפשר על יותר מדי דברים, המטרה כאן היא לתת לך הכוונה על משהו טוב ואמין שנבחן. אף אחד מהפורום לא יגיד לך ללכת על משהו לא איכותי או שתתחרט עליו. אני גם חיפשתי ובסופו של דבר הגדלתי את התקציב. או שתגדיל תקציב (ואני לא מתכוון להתערב לך בעניינים) או שתתפשר בדרישות כדי שתקנה מוצר טוב שתיהנה ממנו. מה שאומר הכי טוב והכי איכותי במסגרת התקציב.
אני כותב לך את זה כי גיסי קנה את הregza 42XV500 ובצורה הכי כנה ממש לא רואים טוב שידורי "הוט". מה גם שתכני Full HD כמעט ואין לו, אז יצא ממש מיותר.
אני כותב לך את זה כי גיסי קנה את הregza 42XV500 ובצורה הכי כנה ממש לא רואים טוב שידורי "הוט". מה גם שתכני Full HD כמעט ואין לו, אז יצא ממש מיותר.
Vocare Ad Regnum
מצטרף לשאלה של הבחור גם אצלי השימושים הם חצי כבלים חצי אקסבוקס, מרחק ישיבה שלי 3 מטר בדיוק, והתקציב נמתח עד גג של 5900 בגלל ה42lg55 שהתרשמתי ממנה.
על מה אתם ממליצים בשבילי?
ואשמח לקבל תגובות על הLG שציינתי דלעיל.
תודה!
על מה אתם ממליצים בשבילי?
ואשמח לקבל תגובות על הLG שציינתי דלעיל.
תודה!
תודה על ההמלצות . ואני בטוח שאנשים אומרים המלצות מתוך כוונה טובה.
אבל נראה לי שאני מעדיף לראות טוב יותר בxbox ובמחשב מאשר בשידורי hot
לכן אני רוצה טלויזיה full hd 42 אז אם למישהו יש המלצה על דגם כזה אשמח לשמוע
אפשר גם לפרט קצת למה הregza לא טובה?
תודה מראש
אבל נראה לי שאני מעדיף לראות טוב יותר בxbox ובמחשב מאשר בשידורי hot
לכן אני רוצה טלויזיה full hd 42 אז אם למישהו יש המלצה על דגם כזה אשמח לשמוע
אפשר גם לפרט קצת למה הregza לא טובה?
תודה מראש
- TANDBERG
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4591
- נתן תודות: 184 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
אחי, אם אתה מתעקש על FHD וזה התקציב אז לך על הREGZA, רק תזכור שאמרנו שבשידורים רגילים...
אין FHD איכותי ברמה גבוהה ברמת המחיר הזו, אני גם התחלתי לחפש במחיר הזה, אני עובד על הגדלת תקציב לפחות ל7K, זה מעכב הכל אבל אני לא יכול לא לראות שידורי כבלים רגילים ברמה שלא תספק (מריחות על המסך וכדומה).
אבל בשורה תחתונה - אם אין לך להוסיף, אתה מתכוון לשעבד אותה לאקס בוקס
(כמו בן דוד שלי, שיש לו את הדגם הזה) אתה יכול. בהנאדם משחק בסוני 3, רואים אחלה, אמנם 32 ולא 42 אבל רואים מעולה, כבלים הוא רואה בסלון... 
אין FHD איכותי ברמה גבוהה ברמת המחיר הזו, אני גם התחלתי לחפש במחיר הזה, אני עובד על הגדלת תקציב לפחות ל7K, זה מעכב הכל אבל אני לא יכול לא לראות שידורי כבלים רגילים ברמה שלא תספק (מריחות על המסך וכדומה).
אבל בשורה תחתונה - אם אין לך להוסיף, אתה מתכוון לשעבד אותה לאקס בוקס
Vocare Ad Regnum
גבר תחסוך עוד קצת יש לך את ה KDL 40L4000 של סוני ואת ה LG 42LG53 בסביבות ה5900...
אבל באמת אם ה 5K זה הגג, או שתרד ל37 אינצ' או שבאמת תקנה REGZA רואים בהם טוב אבל לא מצויין וזה לא ביגדיל אנחנו לא רובוטים שמחפשים פגמים בתמונה, בסרטים ואקסבוקס מתי שהיא באמת צריכה להיות איכותית, היא תהיה איכותית אני מבטיח לך. יש לי REGZA 37WL67 לפני שנתיים לדעתי ואני מרוצה מאוד ממנה.
אבל באמת אם ה 5K זה הגג, או שתרד ל37 אינצ' או שבאמת תקנה REGZA רואים בהם טוב אבל לא מצויין וזה לא ביגדיל אנחנו לא רובוטים שמחפשים פגמים בתמונה, בסרטים ואקסבוקס מתי שהיא באמת צריכה להיות איכותית, היא תהיה איכותית אני מבטיח לך. יש לי REGZA 37WL67 לפני שנתיים לדעתי ואני מרוצה מאוד ממנה.