אכזבה גדולה משירות חברת 4H - סוף טוב:מבולבל:

פורום לדיון על נושאים הקשורים לפן המסחרי ו/או השירותי של התחום (איפה קונים? כמה עולה? מי הייבואן? המלצות על חנות? ענייני ייבוא/מכס וכו').
שלח תגובה
shraga007 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6362
נתן תודות: 102 פעמים
קיבל תודות: 200 פעמים

שליחה #1 

שלום לחברי הפורום, הנני מביא בפניכם את סיפורי כלשונו ולשיפוטכם האישי.

בתאריך 21/12/08 רכשתי מצלמה FUJI דרך אתר וואלה שופס בה הספק היה חברת 4H.
לאחר יומיים התקשרה אליי נציגת 4H והציעה לי כל מיני תוספות כגון, כרטיס זכרון גדול יותר, סוללות נטענות וקורא כרטיסים ולסיום הציעה לי מבצע "רק לאותו יום" - מצלמת קומפקט של חברת פולורוייד ב-299 שקלים.
מכיוון שהפוג'י היא דמויי SLR ולאישתי שתחייה לא כל כך מתאים להתעסק איתה אמרתי אקח בשבילה את המצלמה הקומפטית.
בנתיים אישתי ילדה ולא היה לנו כל כך זמן להתעסק עם המצלמה החדשה.
לפני כשבועיים שלושה, החלה המצלמה של אישתי(POLARIOD I638) לעשות בעיות, המצלמה נתקעה, לא צילמה טוב ורק הוצאה של הסוללות החזירו אותה לסורה, מה גם שסוללות חדשות הוצגו כריקות ע"י המצלמה.
פניתי לשירות הלקוחות של חברת 4H בה נאמר לי שיש להם סניפים בת"א,ירושלים, ב"ש וחיפה בה ניתן להביא את המצלמה או לחלופין לשלוח להם את המצלמה על חשבוני.
עשיתי פעמיי בשישי האחרון לת"א על מנת לתת את המצלמה לתיקון ובליבי תקוה שאולי עקב הזמן הקצר שחלף יחליפו לי אותה לחדשה במקום ואולי אפילו יציעו לי שדרוג משתלם.
כמובן שזה לא קרה והשארתי את המצלמה שם.
אתמול התקשרו אליי המהמעבדה של החברה שם נמסר לי ע"י האחראי כי המעגל הראשי במצלמה הלך(מצלמה בת חודש וחצי) וכי התיקון יארך כשבועיים ואם אני רוצה ישנה אפשרות להוסיף 300 שקלים(המצלמה עלתה 299 שקל) ולקחת מצלמה של פנאסוניק, כמובן שזה נראה לי מוגזם אז סרבתי בנימוס ומכיוון שהייתי עסוק באותו רגע אמרתי לו שאחזור אליו.
לאחר מכן ביררתי קצת על איזה מצלמות מציעים חברת 4H באתר וואלה שופס ושם ראיתי שישנה מצלמה של אולימפוס דגם FE20 שעולה 480 שקלים עם כרטיס 4GB ותיק.
חזרתי ל-4H וביקשתי לשדרג לדגם הזה בתוספת ההפרש (180 שקלים) או שלפנים משורת הדין הם יחליפו לי למצלמה חדשה מאותו הדגם כי לא ממש מתאים לאישתי להישאר עוד שבועיים ללא מצלמה.
אחראי המעבדה אמר שהוא יבדוק עם המנכ"ל וחזר אליי עם הצעה חדשה: שימו לב, להוסיף 300 שקלים גם לאולימפוס שעולה 480 שקל חדשה מה שבחשבון פשוט יביא אותי להוצאה של 600 שקלים. :evil:
כמובן שלא הסכמתי וביקשתי לדבר עם המנכ" כדי לקבל ממנו תשובה סופית, נאמר לי שכדי לדבר עם המנכ"ל אצטרך לשלוח פקס וניתן לי לדבר עם המזכירה שלו רונית שביקשה לעזור לי.
היא דיברה עם המנכ"ל שנית ועם אחראי המכירות וניתנה לי הצעה חדשה, תוסיף רק 280 שקלים ולא 300. באמת הקלה.
כמובן שסירבתי אז רונית אמרה לי ואני מצטט: "אז תתקן , מה לעשות אין לך מזל". :evil:

בלית ברירה ביקשתי לתקן וכמובן שעל פי חוק אין כאן הפרה, אבל כל כך מאכזב שאחרי קצת יותר מחודש מצלמה חדשה נופחת את נשמתה והיבואן\ספק מנסה להפיל את התיקון ועלותו עליי.
למרות שאיני בטוח נראה לי שמצלמת הפולורוייד היתה מחודשת וכל כך מרגיז שהם "דחפו" לי את המצלמה הזאת וכעת שהיא שווקה חיים הם מנסים לסחוט ממני עוד כספים שלא בצדק.

אני רוצה להדגיש שלא רומיתי ולא הוניתי, אני פשוט מאוכזב ומביא לכם את הסיפור לשיפוטכם האישי במיוחד לאלה העומדים לפני רכישה. אני מ-4H לא אקנה יותר.
נערך לאחרונה על ידי shraga007 ב 12/03/2009 12:49, נערך פעם 1 בסך הכל.
מה יותר גרוע מטיפש? טיפש שחושב שהוא חכם

offirs
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6602
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 12 פעמים

שליחה #2 

זה בכלל לא מפתיע אותי,כך שאכזבה היא לא הביטוי הנכון בכל הנוגע ל4H/קאמרה

גם כאן בפורום נכתב על ידי וגם ע"י אחרים,שהשירות של החברה הזאת הוא מחפיר,ושומר נפשו ירחק.

ההתנהלות של החברה הזאת פשוט בלתי נסבלת,ושירות הוא לא מה שמנחה אותה.

הייתי פונה לגופים צרכניים כדי שיפתרו את הבעייה שלך
הגיע הזמן לחתוך רקמות

kkkkalif
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 176
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #3 

4H היחידה שמתעסקת עם FUJI?

kkkkalif
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 176
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #4 

אני אישית לא הייתי מוותר להם וזה לא בשביל ה 120 ש"ח זה בעיקר עניין עקרוני אז תילחם גבר ותעדכן אם ניצחת

וגם אם לא
בהצלחה

TANDBERG
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4591
נתן תודות: 184 פעמים
קיבל תודות: 202 פעמים

שליחה #5 

שתי מילים אליך: המייל האדום. תעשה העתק והדבק למה שכתבת כי הכל כתוב ברור מאוד. נראה לי שהם ישתכנעו "לתת" לך לשלם "רק" את ההפרש.
Vocare Ad Regnum

shraga007 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #6 

אולי אני קשה הבנה אבל אם הם מוכנים לתת לי לשדרג אז למה לא לזכות אותי על מלוא המחיר של המצלמה שקניתי? 8O :evil:

TANDBERG
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4591
נתן תודות: 184 פעמים
קיבל תודות: 202 פעמים

שליחה #7 

אני חושב שהם מחשבים בלאי על המצלמה וירידת ערך - למרות שהכי פשוט לשלוח אותה ליצרן ולהגיד שזו יחידה דפוקה ולקבל חדשה ככה שהוא לא יפסיד כסף. אבל לפי מה שאני רואה כאן הם בוחרים לחנך את הצרכן בצורה מטופשת מאוד. (300 שקלים ?)
אני מקווה ששלחת מייל למייל האדום ושהם כבר יציקו להם.
Vocare Ad Regnum

shraga007 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #8 

אם התכוונת למייל האדום של ידיעות אחרונות(YNET) אז עשיתי זאת.
אם יש לך עוד מקומות אליהם ניתן לשלוח אני אודה לך מאוד.

offirs
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #9 

התכנית של גבי גזית ברדיו מטפלת בקביעות,ובהצלחה בבעיות צרכניות:
[email protected]

http://www.103.fm/programs/program.aspx?c41t4nzVQ=EE

תשאיר מס' טלפון ויחזרו אליך.
הגיע הזמן לחתוך רקמות

shraga007 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #10 

offirs,
ראשית תודה, אכן פניתי אליהם והם ענו תוך דקות שהמקרה בעייתי והם לא יוכלו לעזור לי.

עדכון מעניין, לאחר כל השתלשלות העיניינים שוב התקשרו אליי מ-4H ושאלו אם אני מעוניין לשדרג, אמרתי לו שב-300 שקלים אין מצב אז הוא אמר אבל באו לקראתך והורידו ל-280 8O .
אמרתי לו שאין מצב ושיתקן, אולי זה רק אני אבל אני מקבל את התחושה שהם לא ממש יודעים איך לתקן את המצלמה ומנסים איכשהו למזער נזקים על חשבוני.

shmulikwe
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1646

שליחה #11 

kkkkalif כתב:4H היחידה שמתעסקת עם FUJI?
...
היבואן הרשמי הוא "קבוצת שמעוני".

http://www.shimonegroup.co.il/site/index.asp
שמוליק ו.

offirs
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #12 

שרגא,נראה לי שמצלמה כזאת,לא משתלם להם בכלל לתקן,ולכן מנסים לפתות אותך לשדרג אותה.
הגיע הזמן לחתוך רקמות

shraga007 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #13 

זו התחושה שאני מקבל, אני אתן להם להתבשל איתה וכבר בתחילת שבוע הבא אני אציק להם.

shraga007 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #14 

ובכן אני חש שאני חייב עדכון לחבריי הפורום.
אז ככה לאחר שביום חמישי שעבר עוד שאלו אותי אם אני רוצה לשדרג ביום ראשון קיבלתי SMS מפתיע שהמצלמה כבר נמצאת מתוקנת בסניף קאמרה בנמל ת"א ממש איפה שנתתי אותה לתיקון.
איך הם הצליחו לתקן בעיה רצינית שכזאת לתוך הסופ"ש אל תשאלו אותי :D יתכן והמצלמה פשוט הוחלפה.
אתמול אספתי אותה ואני מניח שיחלוף מעט זמן עד אשר נראה "מה מכרו לנו" :)

לסיכום: למרות כל השתלשלות העינינים המקוממת משהו בסך הכל המצלמה "חזרה" מהר מתיקון וזה יזקף לזכותה של חברת 4H\קאמרה.
יחד עם זאת, עקב החמדנות בנושא השידרוג לאחר שכבר ניאותו לשדרג מביאה אותי לנסיון לא מוצלח עם החברה הזאת ואני בספק גדול אם אעשה איתה עסקים בעתיד.

Shtirlitz
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4966
נתן תודות: 321 פעמים
קיבל תודות: 122 פעמים

שליחה #15 

בדקת אם המצלמה עובדת? :lol:
התחלתי את חיי מאפס ולקח לי שנים להגיע לשום דבר

שלח תגובה