קניית פטיפון- חייב להתייעץ אתכם !!
שלום רב לכולם !
שומעים ? אני במדריד מטעם העבודה עד לסוף השבוע ומכיוון שאני אוהב פטיפונים התחלתי לחפש ומצאתי מגוון לא רע, אבל אני מתלבט:שתי שאלות:
1. ישנן חברות כמו 'סנטון' , 'ג'ימיני' שמייצרות פטיפונים לתקליטנים, האם יש הבדל בין פטיפון ביתי לפטיפון תקליטנים מבחינת איכות הצליל ? ברור שתגידו שיש..אבל למה ?
2. מישהו יכול לייעץ לגבי הדגמים הבאים שליהם ביררתי במדריד ? אני מעוניין לקנות עוד השבוע פטיפון, אז אהיה מאושר ! (חברה, דגם, מחיר)
Project Debut3 250e
B&O 1900 330$
Denon DP-300 330S
Marants t-42 200e
Rega p1 250e
Rega p2 390e
Sharwood PM95 150e
Stanton T60 140e
Akima 2000 140e
Gimini TT01 110e
Sony PLX3000
Vetex 2600 250e
Stanton T80b 330
אני מודה מראש לכולם ומצטער אם תראו את השאלה הזו בפורום אחר, אני פשוט חייב תשובה בהקדם !
תודה
שומעים ? אני במדריד מטעם העבודה עד לסוף השבוע ומכיוון שאני אוהב פטיפונים התחלתי לחפש ומצאתי מגוון לא רע, אבל אני מתלבט:שתי שאלות:
1. ישנן חברות כמו 'סנטון' , 'ג'ימיני' שמייצרות פטיפונים לתקליטנים, האם יש הבדל בין פטיפון ביתי לפטיפון תקליטנים מבחינת איכות הצליל ? ברור שתגידו שיש..אבל למה ?
2. מישהו יכול לייעץ לגבי הדגמים הבאים שליהם ביררתי במדריד ? אני מעוניין לקנות עוד השבוע פטיפון, אז אהיה מאושר ! (חברה, דגם, מחיר)
Project Debut3 250e
B&O 1900 330$
Denon DP-300 330S
Marants t-42 200e
Rega p1 250e
Rega p2 390e
Sharwood PM95 150e
Stanton T60 140e
Akima 2000 140e
Gimini TT01 110e
Sony PLX3000
Vetex 2600 250e
Stanton T80b 330
אני מודה מראש לכולם ומצטער אם תראו את השאלה הזו בפורום אחר, אני פשוט חייב תשובה בהקדם !
תודה
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- barvfr
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 725
- נתן תודות: 16 פעמים
- קיבל תודות: 10 פעמים
go_go כתב:לך על ה-Project Debut3 250e לא תתחרט.אחלה פטיפון לדרגת כניסה.נחשב לטוב מבין כל הפטיפונים ברמת הכניסה.תהנה...
רק שבמחיר הזה, כבר כדאי לקנות בארץ אצל היבואן...
מצד אחד, לא יקרה בהרבה, עם אחריות ושרות,
ומצד שני לא מסתבך עם לסחוב והמכס
- go_go
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 842
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 10 פעמים
יש משהו במה שאתה אומר-אבל,במחיר הזה ניתן לקנות רק יד שניה בארץ.בנוסף,קח בחשבון שהוא יכול להזדכות על המ.ע.מ בשדה התעופה (צריך לקחת טופס חתום ע"י החנות).מכס זה כבר סיפור אחר....אני הבאתי את הפטיפון שלי מחו"ל ועברתי במכס בשלוםbarvfr כתב:go_go כתב:לך על ה-Project Debut3 250e לא תתחרט.אחלה פטיפון לדרגת כניסה.נחשב לטוב מבין כל הפטיפונים ברמת הכניסה.תהנה...![]()
רק שבמחיר הזה, כבר כדאי לקנות בארץ אצל היבואן...
מצד אחד, לא יקרה בהרבה, עם אחריות ושרות,
ומצד שני לא מסתבך עם לסחוב והמכס...
- Obi-Wan
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 428
- נתן תודות: 47 פעמים
- קיבל תודות: 16 פעמים
יש משהו במה שאתה אומר-אבל,במחיר הזה ניתן לקנות רק יד שניה בארץ.בנוסף,קח בחשבון שהוא יכול להזדכות על המ.ע.מ בשדה התעופה (צריך לקחת טופס חתום ע"י החנות).מכס זה כבר סיפור אחר....אני הבאתי את הפטיפון שלי מחו"ל ועברתי במכס בשלום
go_go
אז אך אמרת שקוראים לך
על החתום
פקיד מכס בכיר
...
קיים שוני בין שני סוגי הפטפון (ביתי ותקליטנים) מעצם העובדה כי סביבות העבודה שונות.
פרט לכך, פיצ'רים חשובים כמו סקרץ' ו-פיטץ' חשובים לתקליטנים לצורך התאמת BPM אך חסרי חשיבות למשתמש ביתי.
יש גם שוני בצליל - לרוב של תקליטנים יהיו "בומבסטיים" יותר אך פחות מדוייקים.
אני אישית הייתי הולך על כיוון ביתי, ומעדיף בכל זאת את ה-REGA על גבי ה-PROJECT (עניין של טעם אישי), אך הבעייה היא שאין יבוא של REGA בארץ, ואין להם נציגות בעוד שלפרוג'קט יש שירות ויבוא סדיר.
כמו כן, לשים פטפון של 100E מול 400E, נשמע קצת לא כלכך רציני.
פרט לכך, פיצ'רים חשובים כמו סקרץ' ו-פיטץ' חשובים לתקליטנים לצורך התאמת BPM אך חסרי חשיבות למשתמש ביתי.
אני אישית הייתי הולך על כיוון ביתי, ומעדיף בכל זאת את ה-REGA על גבי ה-PROJECT (עניין של טעם אישי), אך הבעייה היא שאין יבוא של REGA בארץ, ואין להם נציגות בעוד שלפרוג'קט יש שירות ויבוא סדיר.
כמו כן, לשים פטפון של 100E מול 400E, נשמע קצת לא כלכך רציני.
The Black Wax
roeek כתב:קיים שוני בין שני סוגי הפטפון (ביתי ותקליטנים) מעצם העובדה כי סביבות העבודה שונות.
אני אישית הייתי הולך על כיוון ביתי, ומעדיף בכל זאת את ה-REGA על גבי ה-PROJECT (עניין של טעם אישי)![]()
![]()
![]()
![]()
, אך הבעייה היא שאין יבוא של REGA בארץ, ואין להם נציגות בעוד שלפרוג'קט יש שירות ויבוא סדיר.
כמו כן, לשים פטפון של 100E מול 400E, נשמע קצת לא כלכך רציני....