עזרה בבחירת מסך, סחבת ארוכה שאני רוצה להנחיל לה סוף....

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
adir31 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 106
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #1 

שלום לכולם,
יש לי סלון בצורת "ח" מהספה המרכזית יש מרחק צפייה של 3 מטר ומהספה הקטנה יש 2.5 מטר. שימושי הטלויזיה יהיה כבלים + XBOX360 הייתי אומר 50% לכל אחד.

אני מתלבט בין 37 ל 42, כל המוכרים בכל החנויות המליצו פה אחד על 37 עם אפשרות סבירה ל42.

התרשמתי נורא מהמסךLCD של 42LG55 שהואFULL HD במחיר 5900 שזה קצת מעל הפופיק במחסני חשמל. בנוסף ראיתי מספר LCD נוספים שהרשימו, הזוכה שלי היא ה LG.

התעניינתי בLCD בלבד בלי שום עניין בפלזמה מהסיבה שהביצועים של ה XBOX360 עדיפים בLCD מאשר על פלזמה, יש אמת בדבר?
במידה והדבר לא נכון הציעו לי פלזמת פנסוניק PV8 בגודל 42 אינצ' HD READY עם 5 שנות אחריות בסביבות 5K עם משלוח הרכבה וסטנד תלייה.

אשמח לקבל את עצתכם בנושא, בעיקר בנושא ביצועי הXBOX360 והPS3 בין LCD לפלזמה.

תודה לעוזרים האדיבים!

guy11
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2430
נתן תודות: 20 פעמים
קיבל תודות: 11 פעמים

שליחה #2 

לא יודע לגבי האקס בוקס,אבל קח בחשבון שצפיה מהצד במסכי LCD גורעת מאוד מאיכות התמונה.

Itay_Pollak
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 19136
שם מלא: איתי פולק
נתן תודות: 725 פעמים
קיבל תודות: 733 פעמים

שליחה #3 

המלצתי - קח את הXBOX איתך לחנות - עדיף לחנות מתמחה - תחבר - ותראה מה נראה לך יותר טוב - בנוסף = תבדוק את המצבים כמו בבית - כדי לראות אם יש בעיות מזוויות ומרחקים מסויימים.

adir31 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #4 

זה לא פשוט לסחוב XBOX לחנות זה לא בדיוק PS2 בדיוק קראתי פה באתר שלתכני XBOX וחיבור ללפטופ הLCD היא המומלצת, ולשידורי טלויזיה הפלזמה עדיפה. בנוסף קראתי שהפיקסלים של הפלזמה הם ארוכים או רחבים ( שכחתי ) והם לא מתאימים למחשב וXBOX, נכון???
השימושים שלי הם ממש 50אחוז אקסבוקס 50 אחוז טלויזיה.

אם יש פה מישהו עם נסיון ששיחק בקונסולת משחקים מתקדמת כמו PS3 וX360 על פלזמה אני אשמח לתגובה...

אישית בREGZA לפני שנתיים שלי רואים מדהים עם ה X360...

dodi88
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3803
נתן תודות: 31 פעמים
קיבל תודות: 40 פעמים

שליחה #5 

Philips 37PFL5603D

LCD של פיליפס "37

למרות שהיא LCD Full-HD אמורים לראות בה באיכות לא רעה בכלל שידורים רגילים לפי מה שנכתב פה בעבר, הייתי ממליץ לך לבדוק אותה בהחלט, בעיקר שהיא במסגרת התקציב שלך: אמורה לעלות פחות אפילו מ-5900.

effy74
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 195
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 10 פעמים

שליחה #6 

בגדול פלזמה תמיד

adir31 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #7 

אם אני משקיע 5900 זה ב 42LG55 הטלויזיה מדהימה... היא פשוט טובה מכל הטלויזיות שהיו בפאנל בשידורים רגילים ובקונסולה היא מדהימה ( PS3 היה מחובר אליה ) וכמובן העובדה שהיא גם FHD.
אבל קיבלתי הצעה של 5K לפנסוניק PV8 עם 5 שנות אחריות אז אני בהתלבטות ...

roei_s
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 559
קיבל תודות: 14 פעמים

שליחה #8 

adir31 כתב:אם אני משקיע 5900 זה ב 42LG55 הטלויזיה מדהימה... היא פשוט טובה מכל הטלויזיות שהיו בפאנל בשידורים רגילים ובקונסולה היא מדהימה ( PS3 היה מחובר אליה ) וכמובן העובדה שהיא גם FHD.
...
ללא ספק הפנסוניק עדיפה, LCD במחירים האלו לא יכול להשתוות לפלזמות ברמה גבוהה של פנסוניק ופיוניר, ואפילו פלזמות של LG וסמסונג טובות מכל מסכי ה LCD בטווח מחירים זה.

hananmori12
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 838
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #9 

adir31 כתב:אם אני משקיע 5900 זה ב 42LG55 הטלויזיה מדהימה... היא פשוט טובה מכל הטלויזיות שהיו בפאנל בשידורים רגילים ובקונסולה היא מדהימה ( PS3 היה מחובר אליה ) וכמובן העובדה שהיא גם FHD.
...
אמרת שהיית במחסני חשמל, לפני חודשיים בערך הייתי במחסני חשמל בשביל לקבל הצעת מחיר לדגמים שחשבתי לרכוש של שארפ וסמסונג, המוכר פשוט ניסה לדחוף אותי לLG בכל מחיר, התחיל לספר לי סיפורים על LG ולנסות לשכנע אותי שהLG לא רואה שום LCD אחרת,
מה שאומר שיכול להיות שבמחסני חשמל נותנים לLG יחס חם יותר ובגלל זה התמונה שלה נראית שם יותר טובה מכל LCD אחרת.
אני מציע לך ללכת לכל הרשתות כמו א.ל.מ, שקם אלקטריק, ביג בוקס ואז ללכת לחנות מתמחה או 2 ותראה שפיתאום הLG לא נראית לך כל כך טוב לעומת האחרות.

Itay_Pollak
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 19136
שם מלא: איתי פולק
נתן תודות: 725 פעמים
קיבל תודות: 733 פעמים

שליחה #10 

מצטער לומר - אני לא מבין מה הבעייה לקחת את הXBOX - אין טוב ממראה עיניים.
אתה רוצה אח"כ לחזור לפורום ולהגיד למה המלצתם לי על זה ולא על ההוא? ושוב - אל תשכח גם את עניין הזוויות שהפנו אותך אליו.

תאמין לי - אם יכולתי להביא מקרן וPS3 לערב קונסולות - אתה בטוח יכול לקחת את הXBOX לחנות מתמחה.
יש גם חנויות שהחנייה שלהם צמודה לחנות (למשל ארמגדון רמת החייל) - בדיוק 5 מ' הליכה ואתה בתוך החנות...

adir31 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #11 

hananmori12 כתב:
...
אמרת שהיית במחסני חשמל, לפני חודשיים בערך הייתי במחסני חשמל בשביל לקבל הצעת מחיר לדגמים שחשבתי לרכוש של שארפ וסמסונג, המוכר פשוט ניסה לדחוף אותי לLG בכל מחיר, התחיל לספר לי סיפורים על LG ולנסות לשכנע אותי שהLG לא רואה שום LCD אחרת,
מה שאומר שיכול להיות שבמחסני חשמל נותנים לLG יחס חם יותר ובגלל זה התמונה שלה נראית שם יותר טובה מכל LCD אחרת.
אני מציע לך ללכת לכל הרשתות כמו א.ל.מ, שקם אלקטריק, ביג בוקס ואז ללכת לחנות מתמחה או 2 ותראה שפיתאום הLG לא נראית לך כל כך טוב לעומת האחרות.
...
יש משהו במה שאתה אומר, ה 42lg53 היתה הטלויזיה היחידה בחדר קולנוע קטן שם עם כורסא במרחק 2.5 מטר וראו מדהים גם שידורי SD וגם HD כאמור גם היה מחובר PS3 ב FULL HD והתוצאות היו מרשימות.

כל הזמן ממליצים פה על פלזמות, אז איך אתם מסבירים שהLCD נמכר הרבה יותר מפלזמות? העניין סבוך מדיי בשבילי :/ והעובדה שעיקרי השימוש בה יהיו XBOX ושידורי HOT באופן שווה הופך את העניין לעוד יותר קשה.

יש לי אופציה לקנות את ה 42lg55 ב5500 ש"ח ואת ה PV8 של פנסוניק ב5000 עם 5 שנות אחריות מתלה הרכבה ומשלוח (מה שלא מתריד אותי כי מתלה יש לי ואת השאר אני יכול לעשות בקלות). אבל לפלזמה אין FULL HD שזה יתרון ענק... מה אתם אומרים על 2 ההצעות?

יש שמועות שמכרו את הPV8 ב4000 ש"ח זה נכון?

TANDBERG
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4591
נתן תודות: 184 פעמים
קיבל תודות: 202 פעמים

שליחה #12 

lawpower כתב:מצטער לומר - אני לא מבין מה הבעייה לקחת את הXBOX - אין טוב ממראה עיניים.
אתה רוצה אח"כ לחזור לפורום ולהגיד למה המלצתם לי על זה ולא על ההוא? ושוב - אל תשכח גם את עניין הזוויות שהפנו אותך אליו.

תאמין לי - אם יכולתי להביא מקרן וPS3 לערב קונסולות - אתה בטוח יכול לקחת את הXBOX לחנות מתמחה.
יש גם חנויות שהחנייה שלהם צמודה לחנות (למשל ארמגדון רמת החייל) - בדיוק 5 מ' הליכה ואתה בתוך החנות...
...
(Y)
קצת מאמץ ואתה בטוח במה שאתה קונה...

guy11
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2430
נתן תודות: 20 פעמים
קיבל תודות: 11 פעמים

שליחה #13 

את ה PV8 מוכרים ב 4K ללא אחריות של יורוקום.במחיר שהציעו לך זה בטח באחריות של יורקום.

adir31 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #14 

guy11 כתב:את ה PV8 מוכרים ב 4K ללא אחריות של יורוקום.במחיר שהציעו לך זה בטח באחריות של יורקום.
...
כן, אחריות 5 שנים של יורוקום, שווה להוסיף עוד אלפייה בשביל האחריות המפוארת?

TANDBERG
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4591
נתן תודות: 184 פעמים
קיבל תודות: 202 פעמים

שליחה #15 

אם החלטת על פנסוניק אז כן - בהחלט, יש להם אחריות מעולה. גם לסמליין (אמנם שלוש שנים אבל עדיין).
אני מכיר את האחריות של החברות מנקודת מבט של העבודה.
Vocare Ad Regnum

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”