עזרה בחיווט מערכת ביתית
שלום
אם אחבר את הDVD פיונייר 383 לרסיבר דנון 2105 בחיבור קומפוננט וכבל אופטי אך במקביל הטלויזיה מחוברת ב S-VIDEO ל21 פינים בטלויזיה.
א.האים אני יזכה באיכות התמונה הגבוהה של הקומפוננט?או שיהיה ירידה בגלל המעברים?
ב. אים לא אז הייתי שמח לקבל המלצה איך לחבר בכדי להפיק את המקסימום תמונה וסאונד
עים הנתונים של יציאת TV 21 פינים,ממיר של הוט והיציאות/כניסות של הדנון 2105 וה DVD פיונייר 383 .
אני דיי מתוסכל אשמח לעזרה והמלצות
תודה מראש
אם אחבר את הDVD פיונייר 383 לרסיבר דנון 2105 בחיבור קומפוננט וכבל אופטי אך במקביל הטלויזיה מחוברת ב S-VIDEO ל21 פינים בטלויזיה.
עים הנתונים של יציאת TV 21 פינים,ממיר של הוט והיציאות/כניסות של הדנון 2105 וה DVD פיונייר 383 .
תודה מראש
- ofir-harlev
- חבר ותיק

- תגובות: 2716
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 27 פעמים
אגב חיבורים...ראיתי בפורום לא מזמן שמרטין אמר שעדיף לחבר ת'DVD באנלוגי לרסיבר ולתת לDVD לעשות את הפענוח.
האם אתם ממליצים לי גם לעשות את זה עם DVD PIONEER DV383 ורסיבר PANASONIC SAHE75? ואם כן, באילו כבלים עליי להשתמש בשביל חיבורים אנלוגיים של רמקולים?
האם אתם ממליצים לי גם לעשות את זה עם DVD PIONEER DV383 ורסיבר PANASONIC SAHE75? ואם כן, באילו כבלים עליי להשתמש בשביל חיבורים אנלוגיים של רמקולים?
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
[quote="baba"]שלום
תודה מראש[/quote]
אשמח לעזור לך תרשום את הנייד שלך ואני אתקשר
תודה מראש[/quote]
אשמח לעזור לך תרשום את הנייד שלך ואני אתקשר
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
רסיבר דנון 2105
baba,
רסיבר 2105 , אמנם ממתג כניסות COMPONENT , אך לך במסך הטלויזיה אין כניסה כזאת ולכן זה לא רלוונטי לגביך.
מה שכן יודע הדנון שלך לעשות , זה להמיר אות COMPOSITE ל-S VIDEO.
לכן , הפתרון הטוב ביותר בשבילך כרגע , הוא להעביר גם את ה-YES וגם את הדי.וי.די. בכבלי S , ולצאת מיציאת ה-MONITOR OUT S של הרסיבר בכבל S ל-SCART למסך.
רסיבר 2105 , אמנם ממתג כניסות COMPONENT , אך לך במסך הטלויזיה אין כניסה כזאת ולכן זה לא רלוונטי לגביך.
מה שכן יודע הדנון שלך לעשות , זה להמיר אות COMPOSITE ל-S VIDEO.
לכן , הפתרון הטוב ביותר בשבילך כרגע , הוא להעביר גם את ה-YES וגם את הדי.וי.די. בכבלי S , ולצאת מיציאת ה-MONITOR OUT S של הרסיבר בכבל S ל-SCART למסך.
- udif
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2080
- נתן תודות: 16 פעמים
- קיבל תודות: 78 פעמים
אין כלל קבוע - אם למגבר יש DAC (ממיר אנלוגי לדיגיטלי) טוב יותר, תעבוד עם חיבור אופטי מה-DVD למגבר, ותן לו לעשות את ההמרה. אם ל-DVD יש DAC טוב יותר, תעבוד עם חיבור אנלוגי.ofirharlev כתב:אגב חיבורים...ראיתי בפורום לא מזמן שמרטין אמר שעדיף לחבר ת'DVD באנלוגי לרסיבר ולתת לDVD לעשות את הפענוח.
האם אתם ממליצים לי גם לעשות את זה עם DVD PIONEER DV383 ורסיבר PANASONIC SAHE75? ואם כן, באילו כבלים עליי להשתמש בשביל חיבורים אנלוגיים של רמקולים?...
בגלל זה מרטין כתב לחבר את שני החיבורים, כדי שתוכל למתג ביניהם ולהשוות במערכת שלך.