עזרה במדיה סנטר
שלום אני חדש בעניין המדיה סנטר
התקנתי MCE ואני לא מצליח לייבא את כל הקבצים שלי(תמונות,סרטים ומוזיקה)לתוך התפריטים של המדיה סנטר.
אני הבנתי שאני אמור ללחוץ על הסמל של המדיה סנטר במקש ימני ואז ADD ולבחור את הקבצים אבל שאני עושה כך המקש הימני פשוט מחזיר אותי אחורה(כאילו לחצתי על השמאלי)
התקנתי MCE ואני לא מצליח לייבא את כל הקבצים שלי(תמונות,סרטים ומוזיקה)לתוך התפריטים של המדיה סנטר.
אני הבנתי שאני אמור ללחוץ על הסמל של המדיה סנטר במקש ימני ואז ADD ולבחור את הקבצים אבל שאני עושה כך המקש הימני פשוט מחזיר אותי אחורה(כאילו לחצתי על השמאלי)
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
לא ככה עושים את זה.
אתה צריך להגדיר במדיה סנטר עצמו את התיקיות בהן נמצא החומר שלך.
אתה צריך להגדיר במדיה סנטר עצמו את התיקיות בהן נמצא החומר שלך.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

Tasks-Settings-Library Setup
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

בתפריט הראשי של המדיה סנטר (באנגלית). אם יש לך מדיה סנטר בעברית, פשוט תתרגם...
הבעיה היא שאין לי אותיה באפשרויות ללכה אל ADD LIBARY או משהו דומה
מה שיש לי זה כמו בתמונה
http://img25.imageshack.us/img25/826/33809972.jpg
מה שיש לי זה כמו בתמונה
http://img25.imageshack.us/img25/826/33809972.jpg
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

את ה-MCE 2005 אני פחות מכיר (מכיר יותר את הויסטה מדיה סנטר), אולי מישהו כאן שעדיין יש לו כזה יוכל לעזור לך.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

אני לא בטוח שזה יעבוד, אבל שווה לנסות:
חפש את התיקיות של שם המשתמש שלך במערכת ההפעלה שנקראות My Videos, My Pictures וכו (אלה הן כנראה התיקיות שהמדיה סנטר 2005 יודע להציג), ובתוך כל תיקייה כזו צור קיצור דרך (Shortcut) לתיקייה שבה יושבים בפועל התכנים שלך.
ואז, כשאתה נכנס לכל תיקייה כזו במדיה סנטר, אתה תראה את קיצור הדרך הזה. נסה להקליק עליו ולראות אם אתה מגיע לתיקיית התכנים שלך.
חפש את התיקיות של שם המשתמש שלך במערכת ההפעלה שנקראות My Videos, My Pictures וכו (אלה הן כנראה התיקיות שהמדיה סנטר 2005 יודע להציג), ובתוך כל תיקייה כזו צור קיצור דרך (Shortcut) לתיקייה שבה יושבים בפועל התכנים שלך.
ואז, כשאתה נכנס לכל תיקייה כזו במדיה סנטר, אתה תראה את קיצור הדרך הזה. נסה להקליק עליו ולראות אם אתה מגיע לתיקיית התכנים שלך.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

ניסית את הרעיון שלי? זה לא עבד?
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

אין שום בעייה להגדיר קיצור דרך גם עבור תיקיות ברשת הביתית שלך. אתה פשוט מגיע אל התיקייה הרחוקה ממחשב המדיה סנטר שלך כמו שאתה רגיל, עושה עליה כפתור ימני ובוחר ב-Copy, ואז הולך ל-My Pictures\My Videos ועושה שם Paste Shortcut.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
התפריט לייבוא ספריות ל Media Center זהה כמעט לחלוטין ב XP MCE 2005 ומשתמש באותה שיטה דפוקה כמו ב VMC.
אפשר לגשת לתפריט דרך ה Setting אבל דרך פשוטה יותר היא להגיע לספריית המדיה מתאימה (נניח VIDEO) וללחוץ על כפתור נ info בשלט, או כפתור ימני בעכבר. משם בוחרים ב Add Video והתהליך מונחה דרך wizard.
אפשר לגשת לתפריט דרך ה Setting אבל דרך פשוטה יותר היא להגיע לספריית המדיה מתאימה (נניח VIDEO) וללחוץ על כפתור נ info בשלט, או כפתור ימני בעכבר. משם בוחרים ב Add Video והתהליך מונחה דרך wizard.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.