שאלה בנוגע ל-LA40A650
רכשתי את המסך LA40A650 (בהתחלה לקחתי את השארפ D66 שממשיכה את D65 והוא היה מסך נחמד אבל לא ברמה הזו) בגדול הצבעים מאוד יפים והשידורים באיכות סבירה (למעט שידורי ספורט שיש מן הילה סביב השחקנים) אבל יש תופעה אחת שמעט מעיקה עליי - יש מן אפקט כזה בתנועה שמזכיר תוכניות ריאלטי או צילום כזה במעגל סגור שהתנועה נראית "חדה" ולא מרוככת.
האם מישהו יודע כיצד ניתן להפחית את האפקט הזה או לנטרל אותו? אני משער שזה בגלל ה- 100 HZ אבל לא משוכנע.
האם מישהו יודע כיצד ניתן להפחית את האפקט הזה או לנטרל אותו? אני משער שזה בגלל ה- 100 HZ אבל לא משוכנע.
אני מצטער שאני נדחף לך לעץ אבל שאלה קטנה אם אפשרshkop כתב:רכשתי את המסך LA40A650 (בהתחלה לקחתי את השארפ D66 שממשיכה את D65 והוא היה מסך נחמד אבל לא ברמה הזו) בגדול הצבעים מאוד יפים והשידורים באיכות סבירה (למעט שידורי ספורט שיש מן הילה סביב השחקנים) אבל יש תופעה אחת שמעט מעיקה עליי - יש מן אפקט כזה בתנועה שמזכיר תוכניות ריאלטי או צילום כזה במעגל סגור שהתנועה נראית "חדה" ולא מרוככת.
האם מישהו יודע כיצד ניתן להפחית את האפקט הזה או לנטרל אותו? אני משער שזה בגלל ה- 100 HZ אבל לא משוכנע....
למה החזרת את השארפ?
אני בדיוק מתכנן לקנות אחת כזו ואני מחפש בנרות פידבקים עליה
ואם אפשר לשאור כמה עלה בערך המסך השני?
איך מבטלים את ה- 100HZ?
לשואל השאלה -
השארפ עלה 5K והסמסונג 8.4K .
השארפ היה מסך טוב מאוד בייחוד ב- HD. מה שהפריע לי זה שב- SD מנגנון החלקת התמונה לא עבד כ"כ יפה לטעמי. היו מן פסים כאלו ש"הוחלקו" לאחר שהופיעו. היה צריך חדות עין כדי להבחין בכך אבל לצערי אני דיי ער לכאלו דברים וזה דיי הציק לי.
אני משער של- 5K הוא מסך מעולה והצבעים שלו וכו' היו בהחלט טובים והוא גם הכיל כניסת SCART.
הסמסונג מכיל צבעים יפים מאוד וחיים (יש שיגידו שהוא קצת ויויד אבל אני באופן אישי אוהד מסכים שמחיים את הצבעים) והדבר היחידי חוץ מהעדר SCART שהפריע לי הוא האפקט בתנועה שנותן תחושה כזו של צילום ריאליטי.
נכון להיום היית שוקל את הסמסונג מול פיליפס 7403D שעולה בערך 7.5K, פשוט לי לא יצא לראות את הפיליפס ולא יכולתי להסתכן במסך שלא בטוח אוהב כי החנות איפשרה לי להחליף פעם אחת את המסך.
לשואל השאלה -
השארפ עלה 5K והסמסונג 8.4K .
השארפ היה מסך טוב מאוד בייחוד ב- HD. מה שהפריע לי זה שב- SD מנגנון החלקת התמונה לא עבד כ"כ יפה לטעמי. היו מן פסים כאלו ש"הוחלקו" לאחר שהופיעו. היה צריך חדות עין כדי להבחין בכך אבל לצערי אני דיי ער לכאלו דברים וזה דיי הציק לי.
אני משער של- 5K הוא מסך מעולה והצבעים שלו וכו' היו בהחלט טובים והוא גם הכיל כניסת SCART.
הסמסונג מכיל צבעים יפים מאוד וחיים (יש שיגידו שהוא קצת ויויד אבל אני באופן אישי אוהד מסכים שמחיים את הצבעים) והדבר היחידי חוץ מהעדר SCART שהפריע לי הוא האפקט בתנועה שנותן תחושה כזו של צילום ריאליטי.
נכון להיום היית שוקל את הסמסונג מול פיליפס 7403D שעולה בערך 7.5K, פשוט לי לא יצא לראות את הפיליפס ולא יכולתי להסתכן במסך שלא בטוח אוהב כי החנות איפשרה לי להחליף פעם אחת את המסך.
לוחצים MENU
בוחרים PICTURE
יורדים עם החץ למטה לעמוד 2
בוחרים PICTURE OPTIONS
מגיעים ל-100HZ MOTION PLUS
בוחרים OFF לביטול.
בוחרים PICTURE
יורדים עם החץ למטה לעמוד 2
בוחרים PICTURE OPTIONS
מגיעים ל-100HZ MOTION PLUS
בוחרים OFF לביטול.