מנכ"ל סוני: "קשה לפתח ל PS3 בכוונה"

PlayStation, Xbox, Nintendo Switch על כל דגמיהם אביזריהם, קנסולות ניידות וקונסולות רטרו
שלח תגובה
Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73346
שם מלא: ערן
נתן תודות: 647 פעמים
קיבל תודות: 3169 פעמים

שליחה #1 

http://news.cnet.com/sony-ps3-is-hard-t ... n-purpose/

נקווה שהוא התכוון שקשה לפתח בגלל שהחומרה יחודית ולא בגלל שהם הקשו בכוונה, זה נשמע סתם הזוי...

TANDBERG
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4591
נתן תודות: 184 פעמים
קיבל תודות: 202 פעמים

שליחה #2 

ממש לא הזוי, אני מבין את ההגיון שלו (להפריד מ"מקבל"). הוא לא רוצה שיהיה קל לפתח כדי שלא ייצרו על ימין ועל שמאל ואז הקונסולה תמצה את עצמה מהר מדי. במקום זה הוא רוצה שהמפתחים יתאמצו יותר ואז משחק שכבר עשו עבורו יהיה ייחודי יותר ומושקע יותר.
מה שכותב בעל הטור הוא שזו חרב פיפיות שיותר פוגעת בו היות והיוצרים אינם "נוגסים בפתיון" הזה. הם רצים לפתח לשמונה מליון יותר בעלי קונסולות אקס בוקס.
מנכ"ל סוני יודע שהוא עלול לפגוע בעצמו (כמו שציינתי - חרב פיפיות) אבל הוא רוצה לבדל את עצמו מהשוק. הוא אומר שאין טעם שכל משחק שיוצא לסוני יעשו מעין copy -paste ויוציאו גם לאקס בוקס.
עוד דבר שמבינים בין השורות הוא שהם מתכננים לרוץ עם הקונסולה ליותר מאשר זמן סטנדרטי:
[left]
"We don't provide the 'easy to program for' console that (developers) want, because 'easy to program for' means that anybody will be able to take advantage of pretty much what the hardware can do, so then the question is, what do you do for the rest of the nine-and-a-half years?" explained Hirai.[/left]
כמו שאמרתי - אני מבין אותו, אבל אני כרגע מתקשה לקבל את הטיעון הזה. אני חושב שהוא לא צפה את המכה הזאת לשוק. זה חבל.
Vocare Ad Regnum

Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #3 

TANDBERG כתב:מה שכותב בעל הטור הוא שזו חרב פיפיות שיותר פוגעת בו היות והיוצרים אינם "נוגסים בפתיון" הזה. הם רצים לפתח לשמונה מליון יותר בעלי קונסולות אקס בוקס.

כמו שאמרתי - אני מבין אותו, אבל אני כרגע מתקשה לקבל את הטיעון הזה. אני חושב שהוא לא צפה את המכה הזאת לשוק. זה חבל.
...
בדיוק. רווח זה משחק של כמויות ובזה כרגע הם מפסידים.

TANDBERG
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4591
נתן תודות: 184 פעמים
קיבל תודות: 202 פעמים

שליחה #4 

אני לא בטוח שהם מפסידים, הם לא מרוויחים כמו שהם היו רוצים וזה כואב, כי זה אומר תקציבים לפיתוח שלא יגיעו והחברה שקוד על שמריה...
אני מאמין שעם המשחקים הייחודיים השנה נוכל לראות איזה שינוי. אם סוני תפתיע ותוציא כמה בומבות מהיום למחר (ז"א - תודיע ותשחרר את המשחק אחרי חודש) למייקרוסופט יהיה פייט מעניין ואנחנו נרוויח.
Vocare Ad Regnum

Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #5 

מפסידים לא בטוטל (בהפסדים, למרות שגם זה לא ממש ידוע, סוני לא שיחררה מידע על כמה עלה הפיתוח וכמה רווח היא גרפה עד היום ככה שזה סתם ניחושים מלומדים) אלא מפסידים בכמויות, כיום זו הקונסולה השלישית מבחינת כמות מכירות של הקונסולה ושל המשחקים שלה.

לדעתי האישית הדרך היחידה של סוני לא להמשיך ולצבור פער שילך ויגדל במכירות הוא להוריד מחיר, הורדת המחיר של ה XBOX ובעבותיו הקפיצה המטאורית במכירות הוכיחו חד וחלק שלרב הלקוחות התמחור בא לפני הכל (עצוב, אבל ככה זה).

אוריאל
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2845
נתן תודות: 42 פעמים
קיבל תודות: 58 פעמים

שליחה #6 

למה עצוב? לא כל האנשים בעולם גיימרים שבשביל לשחק במשחקים מסוימים מוכנים לשלם כמה שידרש.
כשאתה מדבר זה נשמע כאילו לסוני יש את המשחקים המדהימים בתבל ובאקס בוקס משחקים פק מן....
אל תשכחו את הדיבורים שהיו בהתחלה שהסוני הוא מערכת עוצמתית והוא יצא כמעט שנה אחרי הXBOX והגרפיקה תהיה\
הרבה יותר טובה וכו' וכו' ובסופו של יום הגרפיקה די דומה והיכולות הנוספות (למשל הזרמת מדיה) מלבד כונן הבלוריי צריך להשקיע מאוד כדי להפעיל אותן טוב כך שהPS3 לא בדיוק מרכז הבידור הביתי כמו שצפו.....
לדוגמא קח את השירשור שפתחתי לפני כמה זמן (אתה גם השתתפת בו) שבו שאלתי איך להזרים 1080P לקונסולה וכל הקומבינות שהיינו צריכים לעשות , או איך לחבר אליו (אי אפשר) כונן קשיח שאינו FAT32 או קבצים מעל 4GB....
בקיצור , חומרה חזקה אבל כל כך הרבה מגבלות מפגרות שמונעות מהמשתמש להשתמש בחומרה הזו....מאוד לא יעיל ומאכזב.
ואת זה אני אומר בתור בעלי PS3 (שמאוד מאוד אוהב אותו דרך אגב)

Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #7 

אתה יודע מה ההבדל בין ה PS3 ל XBOX? אחוז הכשל. מיקרוסופט השיקה קונסולה שנה לפני סוני כשבפועל התגלה שהקוסולה לא הייתה מוכנה להשקה. התכנון שלה מחינה טכנית לקוי מהיסוד (בהתחלה היה כוננים דפוקים ששורטים דיסקים כשמיקרוסופט הייתה מודעת לזה, בנוסף היה את ה RROD המפורסם) ועל זה יעיד האחוז הקטסטרופלי של הנפל בדור הראשון (שלא נעלם לחלוטין עד היום). אז כן, סוני עשתה בחוכמה כשהיא דחתה את ההשקה בשנה אחרי מיקרוסופט על מנת ליצור מוצר איכותי מבחינה טכנית, ועל זה אני מאוד מעריך אותם כצרכן (וזו אחת הסיבות שבסוף העדפתי את ה PS3 עלפני ה XBOX). אבל מה? לרב הלקוחות יש זיכרון קצר ורובם ימשיכו לרכוש מוצר מחברה שבאופן מודע השיקה קונסולה לקויה טכנית, בגלל שהקונסולה יותר זולה (ד"א, אני אישית קראתי על מספיק לקוחות כשחלק מהם אפילו מפה שהצטרכו לרכוש קונסולה שניה במחיר מלא עקב הכשל הטכני ומות הקונסולה הראשונה). מצטער, לא משנה איך נוסבב את זה, לי אישית זה לא נשמע הגיוני בשום קנה מידה. אז כן - עצוב שרב הלקוחות מסתכלים קודם על המחיר ורק בסוף על מה השאר.

ד"א - כל מה שתגיד על ה PS3 ועל המגבלות שלה כסטרימר תוכל להגיד גם על ה XBOX, בשניהן יש אותן המגבלות פחות או יותר, אז זה לא שאחת מצטיינת והשנייה לא. בנוסף - מי שרוכש תכנים חוקיים (או סרטים על מדיה כזו או אחרת או מוריד חוקית מה PSN) כן יכול להגיד ששני הקונסולות הן מרכזי מולטימדיה לא רעים בכלל, רק אנחנו בישראל שגונבים סרטים בפורמטים לא תיקניים בתעשיה (כן, אני מדבר על MKV וכל השאר) מתלוננים שהקונסולות לא משולמות. הזוי, עצוב ואירוני, לא?

gulmer
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 433
נתן תודות: 10 פעמים
קיבל תודות: 9 פעמים

שליחה #8 

מדובר בניסיון קצת מגוחך שלו לתרץ את זה שמפתחים טוענים שפיתוח לPS3 הוא בזבוז זמן, לא? הארכיטקטורה של הPS3 היא לא קשה בכוונה, היא פשוט לא מוצלחת במיוחד.

מפתחים הם עם עצלן ועסוק. אם קונסולה אחת יותר קשה לפיתוח מהשניה, הם פשוט יצליחו לנצל בצורה יותר טובה את הקונסולה השניה ולהוציא ממנה יותר (וזה מה שאנחנו רואים היום עם הX360).
המגבלה הכי גדולה בפיתוח היא זמן: כשיש לך זמן מוגבל ומשאבים מוגבלים, אתה גם ככה לא תצליח להוציא את המקסימום מחומרה נתונה, והיום שבו מפתחים ינצלו את המקסימום של הקונסולות מהדור הנוכחי זה גם ככה לא ישנה לאף אחד כי כולם יהיו שקועים בדור הבא.

אוריאל
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #9 

huber
קצת הבנת אותי לא נכון.ראשית אני מחזיק בבית PS3 ואני אוהב אותו מאוד....
אבל עם כל הכבוד , כל עניין התמיכה בפורמטים (אולי יהיה יותר נכון להגיד חוסר תמיכה בפורמטים) הוא פשוט מגוחך
הרי ברור היום שכל ילד בן 10 יכול להפוך כל פורמט לכל פורמט , כך שהמאמץ הזה מגוחך,שנית , להכניס דיסק בלוריי או להעתיק להרד דיסק סרט (לא משנה מאיפה) ושהוא ירוץ חלק זה לא חוכמה, זה גם סטרימרים ב500 שקל עושים....לפרסם את זה שהמכשיר
הוא מרכז מדיה ביתי זה פשוט הטעיית הציבור כי 1:להפוך אותו למרכז מדיה שפועל כמו שצריך זה ממש לא פשוט למשתמש ממוצע
2:הדבר היחיד שאפשר לעשות איתו בהקשר הזה הוא פשוט לקנות סרטים מקוריים בחנות ,מה שקצת הורס את הקונספט.
3:רוב האנשים בעולם אין להם במדינה תמיכה בPSN ...מה לעשות , רוב האנשים בעולם גרים במדינות קטנות שהן לא ארה"ב או יפן או כמה ממדינות אירופה , כך שבעצם הם לא יכולים להוריד סרטים מהPSN.....
4:ההתעקשות הזו של סוני ללכת עם מה שנכון (לדעתם) כבר הורידה כמה וכמה מכשירים שלהם לקבר....(SVHS MINIDISK)...
לדעתי הSVHS היה באותה רמת קדמה יחסית לטכנולוגיה בזמנו כמו שהPS3 היום....מה שלא מנע ממנו למות.

מבחינתי הסוני הוא מכשיר מדהים (לא פחות , מדהים) , אבל רק למשחקים , כל השאר זה כאב ראש

Pavelz
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4032
שם מלא: pavel
נתן תודות: 199 פעמים
קיבל תודות: 48 פעמים

שליחה #10 

SVHS נכשל?? אתה בטח מתבלבל עם BETA שאני לא יודע עד כמה הוא באמת נכשל כי עד לממש אחרונה כל אולפן עריכה החזיק במכשיר אחד כזה. זה נכשל אולי כסטנדרט ביתי אבל הצליח בגדול כסטנדרט מקצועי.
אם קצת מאמץ PS3 כן הופך לסטרימר לא רע. הוא אומנם לא מכסה כמות פורמטים כמו מכשירי NMT או TIVX אבל בתור אופציה צדדית אתה בהחלט יכול להשתמש בו להזרמת ווידאו בדרך זו או אחרת
Need more cowbell

Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #11 

אוריאל כתב:huber
קצת הבנת אותי לא נכון.ראשית אני מחזיק בבית PS3 ואני אוהב אותו מאוד....
אבל עם כל הכבוד , כל עניין התמיכה בפורמטים (אולי יהיה יותר נכון להגיד חוסר תמיכה בפורמטים) הוא פשוט מגוחך

חוסר תמיכה באיזה פורמטים? MKV? הרי אלו פורמטים של סרטים לא חוקיים/פירטיים, למה אתה מצפה שחברה כמו סוני (או מיקרוספט במקה זה - גם ה XBOX לא תומך בדיוק באותם פורמטים) תתמוך בהם? מה ההיגיון?

הרי ברור היום שכל ילד בן 10 יכול להפוך כל פורמט לכל פורמט , כך שהמאמץ הזה מגוחך,שנית , להכניס דיסק בלוריי או להעתיק להרד דיסק סרט (לא משנה מאיפה) ושהוא ירוץ חלק זה לא חוכמה, זה גם סטרימרים ב500 שקל עושים....לפרסם את זה שהמכשיר
הוא מרכז מדיה ביתי זה פשוט הטעיית הציבור כי 1:להפוך אותו למרכז מדיה שפועל כמו שצריך זה ממש לא פשוט למשתמש ממוצע

זה ממש פשוט למשתמש ההממוצע כי המשתמש הממוצע ברב העולם המתורבת לא גונב כמונו אלא קונה סרטים על דיסקים או מוריד תוכן חוקי בסטרימינג - פה בדיוק הטיעון שלך לא מחזיק מים.

2:הדבר היחיד שאפשר לעשות איתו בהקשר הזה הוא פשוט לקנות סרטים מקוריים בחנות ,מה שקצת הורס את הקונספט.

איזה קונספט? של גניבת תוכן? על מה אתה מדבר, לא הבנתי...

3:רוב האנשים בעולם אין להם במדינה תמיכה בPSN ...מה לעשות , רוב האנשים בעולם גרים במדינות קטנות שהן לא ארה"ב או יפן או כמה ממדינות אירופה , כך שבעצם הם לא יכולים להוריד סרטים מהPSN.....

נכון, פה אני מסכים איתך במאת האחוזים. לא "סופרים" אותנו ולא מאפשרים לנו לא להוריד תוכן חוקי בסטרימינג ולא לקבל תוכן חוקי דרך הערוצים המקובלים באיכות בה הוא זמין בשאר העולם המערבי - ולכן אני אישית לא מרגיש רע עם גניבת תוכן בתחום הזה. כשיאפשרו לי לרכוש תוכן חוקי באותה צורה שמאפשרים לאנשים בשאר העולם אני מבטיח לך שאני הראשון שיפסיק להוריד סרטים/סדרות.

4:ההתעקשות הזו של סוני ללכת עם מה שנכון (לדעתם) כבר הורידה כמה וכמה מכשירים שלהם לקבר....(SVHS MINIDISK)...
לדעתי הSVHS היה באותה רמת קדמה יחסית לטכנולוגיה בזמנו כמו שהPS3 היום....מה שלא מנע ממנו למות.

זה כבר נושא לשיחה אחרת, אבל העובדה היא שבדור הנוכחי הם ניצחו ושהפורמט שלהם רק משגשג למרות כל התחזיות העגומות של האנליסטים.

מבחינתי הסוני הוא מכשיר מדהים (לא פחות , מדהים) , אבל רק למשחקים , כל השאר זה כאב ראש

שוב - ברגע שאתה משתמש בתוכן לא חוקי - אתה צודק, אבל זה לא טיעון תקף, מסכים? ד"א, אני למשל גם משתמש בתוכן לא חוק ואני כן מצליח להשתמש בו כמזרימדיה ללא כל הבעיות בהן אתה נתקל, סתם קרויוז.

...

אוריאל
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #12 

אתה מצליח להזרים אליו 1080P בלי לעקוף את הכרטיס רשת שלו?
אתה מצליח להזרים 720P בצורה חלקה גם בקצבים של מעל 15M בשניה ?
אם כן , אנחנו צריכים לעשות שיחה רצינית כי אני ממש כבר קרוב ליאוש...

Pavelz
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4032
שם מלא: pavel
נתן תודות: 199 פעמים
קיבל תודות: 48 פעמים

שליחה #13 

אוריאל כתב:אתה מצליח להזרים אליו 1080P בלי לעקוף את הכרטיס רשת שלו?
אתה מצליח להזרים 720P בצורה חלקה גם בקצבים של מעל 15M בשניה ?
אם כן , אנחנו צריכים לעשות שיחה רצינית כי אני ממש כבר קרוב ליאוש...
...
לא יודע לגבי 1080, המסך שלי HD Ready אבל תכני 720p מוזרמים לא רע בכלל. המחשב שלי קצת ישן והוא לא מצליח לעשות transcoding כשיש עוד יישומים שרצים במקביל ל Playstation Media Server אבל אני מתאר לעצמי שמחשבים יותר מהירים לא נחנקים.
ה PS3 עצמו מחובר בחיבור קווי, הכרטיס רשת שבתוכו הינו G אז אני לא הייתי בונה על תעבור רציפה ואיכותית כל הזמן.
אני לא אומר שהפתרון מושלם, אבל אני אומר שיש לי פופקורן ו PS3 ונכון לעכשיו העבודה בינהם מתחלקת כמעט חצי חצי
Need more cowbell

אוריאל
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #14 

1.אני משתמש באלחוטי , כנראה שיש הבדל
2.לגבי המחשב אני בספק שזו הבעיה....יש לי מחשב די חזק
3.יש קשר לרוחב פס של האינטרנט ? למרות שלא נראה לי שאמור להיות...
4.ברור שאני מצפה לתעבורה רציפה ואיכותית כל הזמן!!!מה זה שווה אם זה כמו דיסק עם שריטה?
כל פעם שיש קטע רווי אפקטים זה יתקע?

urik79
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4318
שם מלא: אורי
נתן תודות: 59 פעמים
קיבל תודות: 130 פעמים

שליחה #15 

אין משמעות לרוחב פס של האינטרנט.
הרשת היא בין המחשב שלך לבין ה PS3. אם שניהם מחוברים אלחוטית אז תתכן מאוד בעיה בהזרמת המידע.
האידיאל הוא לחבר את שניהם קווית לראוטר. במידה שלא ניתן הייתי מתחיל בלחבר את אחד מהם.
כל מה שרציתי כל מה שקניתי
כל מה שאספתי זה לא מספיק
כל מה ששמרתי כל מה שחמדתי
בסוף הבנתי זה לא מספיק

osherov
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android
תגובות: 15029
נתן תודות: 201 פעמים
קיבל תודות: 513 פעמים

שליחה #16 

gulmer כתב:מדובר בניסיון קצת מגוחך שלו לתרץ את זה שמפתחים טוענים שפיתוח לPS3 הוא בזבוז זמן, לא? הארכיטקטורה של הPS3 היא לא קשה בכוונה, היא פשוט לא מוצלחת במיוחד.

מפתחים הם עם עצלן ועסוק. אם קונסולה אחת יותר קשה לפיתוח מהשניה, הם פשוט יצליחו לנצל בצורה יותר טובה את הקונסולה השניה ולהוציא ממנה יותר (וזה מה שאנחנו רואים היום עם הX360).
המגבלה הכי גדולה בפיתוח היא זמן: כשיש לך זמן מוגבל ומשאבים מוגבלים, אתה גם ככה לא תצליח להוציא את המקסימום מחומרה נתונה, והיום שבו מפתחים ינצלו את המקסימום של הקונסולות מהדור הנוכחי זה גם ככה לא ישנה לאף אחד כי כולם יהיו שקועים בדור הבא.
...
מסכים כמעט עם כל מילה (Y)
חייב רק להוסיף שהמגבלה הגדולה היא לא רק הזמן אלא גם קושי הפיתוח כלומר במידה והסביבה קשה לפיתוח הזמן כמעט ולא יעזור לך להגיע למוצר (משחק) טוב יותר

osherov
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android
תגובות: 15029
נתן תודות: 201 פעמים
קיבל תודות: 513 פעמים

שליחה #17 

Huber כתב: אתה יודע מה ההבדל בין ה PS3 ל XBOX? אחוז הכשל. מיקרוסופט השיקה קונסולה שנה לפני סוני כשבפועל התגלה שהקונסולה לא הייתה מוכנה להשקה.
...
ההבדל האמיתי הוא שה 360 יצא שנה לפני ה PS3 וזה מה שבאמת השפיע על כל השאר
(כמות המשחקים, כמות המכירות וכו)
Huber כתב: אבל מה? לרב הלקוחות יש זיכרון קצר ורובם ימשיכו לרכוש מוצר מחברה שבאופן מודע השיקה קונסולה לקויה טכנית, בגלל שהקונסולה יותר זולה (ד"א, אני אישית קראתי על מספיק לקוחות כשחלק מהם אפילו מפה שהצטרכו לרכוש קונסולה שניה במחיר מלא עקב הכשל הטכני ומות הקונסולה הראשונה).
...
אז מה אתה אומר שאנשים החליטו פתאום לאהוב את מיקרוסופט (השנואה) כל כך ולרכוש דווקא את ה 360 :roll:
אל תשכח שסוני הם אלה ששלטו באופן מוחלט עם ה PS2 בעולם הזה והם אלה שנרדמו בשמירה ואיבדו את היתרון !

אוריאל
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #18 

כן.שניהם מחוברים אלחוטית .אני אנסה מהמחשב השני

reuven
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 63
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #19 

תחברו את ה-PS3 רק קוי,צריך מחשב מינימום core2due , 2g .
mkv1080p,720p זורם חלק( best quality) ps3 media server
it's not converting to ac3 ps3 media server new rev can play DTS

9xcalibur9
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1639
נתן תודות: 16 פעמים
קיבל תודות: 110 פעמים

שליחה #20 

אוריאל כתב:למה עצוב? לא כל האנשים בעולם גיימרים שבשביל לשחק במשחקים מסוימים מוכנים לשלם כמה שידרש.
כשאתה מדבר זה נשמע כאילו לסוני יש את המשחקים המדהימים בתבל ובאקס בוקס משחקים פק מן....
אל תשכחו את הדיבורים שהיו בהתחלה שהסוני הוא מערכת עוצמתית והוא יצא כמעט שנה אחרי הXBOX והגרפיקה תהיה\
הרבה יותר טובה וכו' וכו' ובסופו של יום הגרפיקה די דומה והיכולות הנוספות (למשל הזרמת מדיה) מלבד כונן הבלוריי צריך להשקיע מאוד כדי להפעיל אותן טוב כך שהPS3 לא בדיוק מרכז הבידור הביתי כמו שצפו.....
לדוגמא קח את השירשור שפתחתי לפני כמה זמן (אתה גם השתתפת בו) שבו שאלתי איך להזרים 1080P לקונסולה וכל הקומבינות שהיינו צריכים לעשות , או איך לחבר אליו (אי אפשר) כונן קשיח שאינו FAT32 או קבצים מעל 4GB....
בקיצור , חומרה חזקה אבל כל כך הרבה מגבלות מפגרות שמונעות מהמשתמש להשתמש בחומרה הזו....מאוד לא יעיל ומאכזב.
ואת זה אני אומר בתור בעלי PS3 (שמאוד מאוד אוהב אותו דרך אגב)
...
???
לא יכול להיות שעד עכשיו לא נתקלת ב-PMS ידידי...
אני אישית הזרמתי איתה 1080P בקלי קלות.
קח בחשבון שהפליסטיישן מוכרח להיות מוכרח ישירות ל-ROUTER ושהמחשב שלך יהיה בעל מעבד כפול ליבה מינימום.

שלח תגובה

חזור אל “קונסולות”