סוני מוציאה מוצרים כאילו אין מחר...

חדשות ועדכונים של HT Magazine
שלח תגובה
oferlaor פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78829
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 785 פעמים
קיבל תודות: 5385 פעמים

שליחה #1 

ההכרזות פשוט לא מפסיקות אצל סוני.

אני אתמקד בעיקר בדברים שקשורים לקולנוע ביתי, אבל במקביל סוני מוציאה הודעות ומשחררת מוצרים בחו"ל כאילו אין מחר...

סדרת W של סוני, אשר מהווה נקודת שיווי משקל בין המוצרים הזולים יותר אל מול סדרות היוקרה, מקבל BOOST רציני בחו"ל על ידי מודלים חדשים שהוכרזו בחו"ל (סדרת 5100) ואשר מוסיפה יכולות שבעבר היו רק בסדרות היוקרה הגבוהות ביותר. התפריטים עוברים להיות XMB (אותו ממשק מפורסם שה-PS3 הכניס למכשירים ואשר הפך לפופולרי ביותר במוצרים רבים ולא רק של סוני שהרי גם מיקרוסופט VMC משתמש בממשק כמעט זהה). המסכים כוללים את המנגנונים 100/120HZ החדשים של סוני, חיבור USB להכנסת תכנים למסך (וידאו, אודיו, תמונות) ותמיכה מלאה ב-DLNA (קרי, צפיה בתכנים מרחוק דרך הרשת הביתית) והורדת תכנים של יוטיוב, אמזון ואפילו תכנים פרטיים של סוני.

אבל זה לא הכל, החברה גם מציגה קוים חדשים של נגני בלוריי (S360 ו-S560) שדרוג לנגני הבלוריי שהוכרזו זה מכבר. השדרוג של ה- 560 ביחס ל-360 הוא תמיכה ב-WIFI להורדת תכנים עבור BD LIVE. מעבר לכך, המודלים תומכים ב-DLNA, USB, ותכנים של סוני.

במקביל, החברה הכריזה על מערכות HTIB (קולנוע ביתי בארגז) -300W ו-500W, כאשר ה-500W מוסיף תמיכה בהזרמה לרמקולים האחוריים דרך WIRELESS. המכשירים מתממשקים כמובן לאייפוד וווקמן, תמיכה ב-HDMI CEC (שליטה על כל המערכת דרך המסך במידה ותומך בזה), נגן בלוריי תואם BD LIVE, ממשק XMB, כניסת USB, תמיכה ב-DLNA וכל השאר...

המוצרים לא הספיקו להגיע ל-CES, ולכן מוכרזים כעת. ככל הנראה בארה"ב הם יתחילו לראות אור בחודשים הקרובים, אצלנו מאוחר יותר (המקבילות האירופאיות עדיין לא הוכרזו במידה והן מעט שונות).

מקור: אנגדג'ט

Itay_Pollak
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 19136
שם מלא: איתי פולק
נתן תודות: 725 פעמים
קיבל תודות: 733 פעמים

שליחה #2 

יפה!
אולי הם יודעים משהו אחר על המיתון :)

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73276
שם מלא: ערן
נתן תודות: 646 פעמים
קיבל תודות: 3156 פעמים

שליחה #3 

lawpower, אל תדאג לסוני, יש להם כיסים די עמוקים וגם אם ברבעון האחרון הם היו בהפסד למיטב ידיעתי זה הרבעון הראשון מזה זמן רב שהם לא ברווחים. במיתון בד"כ שורדות חברות עם כיסים עמוקים בדיוק כמו סוני.

TANDBERG
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4591
נתן תודות: 184 פעמים
קיבל תודות: 202 פעמים

שליחה #4 

אני חושב שחברה שתעבוד על הטכנולוגיה במצב מיתון ותצא ממנו - כשכולם יצאו מהמיתון הם יהיה פייבוריטים, זה בגלל שהם יחשבו כחלוצים בתחום וכחברה שמייצרת מוצרים אמינים, כי אם מישהו קנה בתקופה כזו אז הוא בדרך כלל ישקיע כסף בטכנולוגיה שרידה ולא במשהו סתמי. השאלה היא מה לגבי המחירים...
Vocare Ad Regnum

Itay_Pollak
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K

שליחה #5 

תכלס - בהתאם לסיומת של עופר - כנראה שהם פשוט לא הספיקו להציג בCES - אז הם מציגים עכשיו.
יש מצב שזה הכל. ולא צריך להתפלא.
אולי אם זה היה מופיע בCES זה היה הרבה פחות רועש

bossgt6
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4497
נתן תודות: 138 פעמים
קיבל תודות: 131 פעמים

שליחה #6 

חיבור USB להכנסת תכנים למסך (וידאו, אודיו, תמונות)
...

האם זה אומר שדרך usb stick אוכל לראות 1080p במידה והרודתי קבץ כזה לסטיק?
לא משנה מה יש לך בחיים אלא את מי יש לך בחיים .........

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the moments that take our breath away

TANDBERG
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4591
נתן תודות: 184 פעמים
קיבל תודות: 202 פעמים

שליחה #7 

bossgt6 כתב:
...

...
אם ההתקן שיש להם בפנים תומך אז כן. אני מאמין שכן, הם ילכו על שדרוגי חומרה ואז תהיה תמיכה למשך זמן.

oferlaor פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78829
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 785 פעמים
קיבל תודות: 5385 פעמים

שליחה #8 

bossgt6,

נאלץ להמתין בסבלנות שהמודלים יגיעו ארצה ואז נוכל לבדוק את זה בעצמנו.

bossgt6
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #9 

TANDBERG כתב:
bossgt6 כתב:
...

...
אם ההתקן שיש להם בפנים תומך אז כן. אני מאמין שכן, הם ילכו על שדרוגי חומרה ואז תהיה תמיכה למשך זמן.
...
זה ברור , אבל זו כל השאלה שלי , יש תמיכה או אין? אני מאמין שלא ,כי אחרת זה מבטל את הצורך להרבה אנשים {שלא בקטע של המערכת} אלא רק תמונה חדה ,לרכוש מכשיר בלו ריי

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the moments that take our breath away

bossgt6
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #10 

עפר הקדמת אותי עם הפוסט ....בזמן שכתבתי את שלי

bossgt6
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #11 

אני לא יודע אם הייתי רוכש היום את הסוני כשסמסונג מכה חזק עם הסדרות החדשות שלהם מסכים בעובי של טפט ,LED דור שלישי ומעבדים של 240 HZ ........וכמו שנראה לי בטח יהיה זול יותר מהסוני

אגב סדרת ה W כוללת LED ?

Itay_Pollak
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K

שליחה #12 

הPS3 לא מנגן MKV או בלוריי מקבצים - אז למה שטלויזיה כן? הם יקבלו בראש אם הם יעשו את זה

MYSONY
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 149
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #13 

oferlaor כתב:ההכרזות פשוט לא מפסיקות אצל סוני.

אני אתמקד בעיקר בדברים שקשורים לקולנוע ביתי, אבל במקביל סוני מוציאה הודעות ומשחררת מוצרים בחו"ל כאילו אין מחר...

סדרת W של סוני, אשר מהווה נקודת שיווי משקל בין המוצרים הזולים יותר אל מול סדרות היוקרה, מקבל BOOST רציני בחו"ל על ידי מודלים חדשים שהוכרזו בחו"ל (סדרת 5100) ואשר מוסיפה יכולות שבעבר היו רק בסדרות היוקרה הגבוהות ביותר. התפריטים עוברים להיות XMB (אותו ממשק מפורסם שה-PS3 הכניס למכשירים ואשר הפך לפופולרי ביותר במוצרים רבים ולא רק של סוני שהרי גם מיקרוסופט VMC משתמש בממשק כמעט זהה). המסכים כוללים את המנגנונים 100/120HZ החדשים של סוני, חיבור USB להכנסת תכנים למסך (וידאו, אודיו, תמונות) ותמיכה מלאה ב-DLNA (קרי, צפיה בתכנים מרחוק דרך הרשת הביתית) והורדת תכנים של יוטיוב, אמזון ואפילו תכנים פרטיים של סוני.

אבל זה לא הכל, החברה גם מציגה קוים חדשים של נגני בלוריי (S360 ו-S560) שדרוג לנגני הבלוריי שהוכרזו זה מכבר. השדרוג של ה- 560 ביחס ל-360 הוא תמיכה ב-WIFI להורדת תכנים עבור BD LIVE. מעבר לכך, המודלים תומכים ב-DLNA, USB, ותכנים של סוני.

במקביל, החברה הכריזה על מערכות HTIB (קולנוע ביתי בארגז) -300W ו-500W, כאשר ה-500W מוסיף תמיכה בהזרמה לרמקולים האחוריים דרך WIRELESS. המכשירים מתממשקים כמובן לאייפוד וווקמן, תמיכה ב-HDMI CEC (שליטה על כל המערכת דרך המסך במידה ותומך בזה), נגן בלוריי תואם BD LIVE, ממשק XMB, כניסת USB, תמיכה ב-DLNA וכל השאר...

המוצרים לא הספיקו להגיע ל-CES, ולכן מוכרזים כעת. ככל הנראה בארה"ב הם יתחילו לראות אור בחודשים הקרובים, אצלנו מאוחר יותר (המקבילות האירופאיות עדיין לא הוכרזו במידה והן מעט שונות).

מקור: אנגדג'ט
...
ועוד מוצר מעניין שלהם:MDR-XB700 אוזניות LOW FREQUENCY(הגדרה שלי) שמיועדות לנגנים,דיסקמנים וווקמנים.

כבר נמצא בשוק.
likenother. you know

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73276
שם מלא: ערן
נתן תודות: 646 פעמים
קיבל תודות: 3156 פעמים

שליחה #14 

תראו איזה מוצר חמוד/הזוי (מחק את המיותר):

http://vr-zone.com/articles/sony-launch ... l?doc=6690

:lol:

MYSONY
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 149
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

חדש-ישן

שליחה #15 

Huber כתב:תראו איזה מוצר חמוד/הזוי (מחק את המיותר):

http://vr-zone.com/articles/sony-launch ... l?doc=6690

:lol:
...
זה LINE-UP שקיים באירופה כבר קרוב לשנה.
likenother. you know

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג
נתן תודות: 826 פעמים
קיבל תודות: 1567 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #16 

Huber,
תבדוק את הדיווחים שלנו מלפני יותר משנה, כולל CES מלפני שנה ומשהו....
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

שלח תגובה

חזור אל “חדשות HT”