אפסון TW5000
שלום,
אני מעוניין לקנות מקרן FHD מהדגמים TW2000 או TW5000 של אפסון.
רציתי לדעת מחיר ריאלי של כל אחד מהמקרנים הנ"ל בקנייה בחנות (כמובן חדש) עם אחריות של אפסון ישראל.
אולי מישהו שהיה בהשקה ב- ZMAX שבוע שעבר וקנה את ה- TW5000 (שמעתי שהיו כמה וכמה כאלו) יכול לומר באיזה מחיר מכרו אותו בערב ההשקה. כה אוכל לקבל מושג למחיר ריאלי של המקרן כי תג מחיר של 20,000 ש"ח נשמע קצת גבוה למקרן שנמכר בארה"ב במחיר של 2500$.
ניתן לשלוח לי גם בפרטי אם לא ניתן מעל דפי הפורום לפרסם את המחירים.
רציתי לדעת מחיר ריאלי של כל אחד מהמקרנים הנ"ל בקנייה בחנות (כמובן חדש) עם אחריות של אפסון ישראל.
אולי מישהו שהיה בהשקה ב- ZMAX שבוע שעבר וקנה את ה- TW5000 (שמעתי שהיו כמה וכמה כאלו) יכול לומר באיזה מחיר מכרו אותו בערב ההשקה. כה אוכל לקבל מושג למחיר ריאלי של המקרן כי תג מחיר של 20,000 ש"ח נשמע קצת גבוה למקרן שנמכר בארה"ב במחיר של 2500$.
ניתן לשלוח לי גם בפרטי אם לא ניתן מעל דפי הפורום לפרסם את המחירים.
מחיר
שלום רב
מחיר של 2500$ הינו מחיר לדגם 6500UB ולא דגם 7500UB שהינו המקביל של ה TW5000
ה 7500UB עולה כ 3000$.
צריך לקחת בחשבון 15 אחוז מס קניה + 15.5 אחוז מע"מ + הובלה.
בנוסף והכי חשוב, נושא האחריות - בארץ מעניקים למקרן 3 שנים אחריות כולל מנורה! + שירות מעבדה מקומית דבר שלא ניתן בהבאת מקרן מחול.
המחיר הרשמי בארץ למקרן זה הוא 19990 ש"ח
לשאלות נוספות אשמח לענות
מחיר של 2500$ הינו מחיר לדגם 6500UB ולא דגם 7500UB שהינו המקביל של ה TW5000
ה 7500UB עולה כ 3000$.
צריך לקחת בחשבון 15 אחוז מס קניה + 15.5 אחוז מע"מ + הובלה.
בנוסף והכי חשוב, נושא האחריות - בארץ מעניקים למקרן 3 שנים אחריות כולל מנורה! + שירות מעבדה מקומית דבר שלא ניתן בהבאת מקרן מחול.
המחיר הרשמי בארץ למקרן זה הוא 19990 ש"ח
לשאלות נוספות אשמח לענות
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17927
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2490 פעמים
את ה- 2000 ניתן להשיג בסביבות 15000 ש"ח ,כולל אחריות של אפסון ישראל על כל המשתמע מכך.liornach כתב:שלום,
ניתן לשלוח לי גם בפרטי אם לא ניתן מעל דפי הפורום לפרסם את המחירים....
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
חוץ מהעובדה שהמקרן מדהים באיכותו
אפשר לדעת איך הגעת להחלטה על רכישה של מקרן זה או של הפיוניר?
איזה ציוד יש לך כרגע?
מנסים לעזור
אפשר לדעת איך הגעת להחלטה על רכישה של מקרן זה או של הפיוניר?
איזה ציוד יש לך כרגע?
מנסים לעזור
אפשר לומר שהגעתי להחלטה הזו עפ"י הביקורות המצוינות שהמקרנים האלה קיבלו וגם עפ"י מראה עיניים (לפחות בנוגע למקרנים של אפסון). אני לא רוצה ולא מסוגל להתפשר על איכות ומתוך מה שראיתי ושמעתי באמת מדובר בליגה אחרת של מקרנים (כמובן בתחום תקציב של עד 20,000 ש"ח).
אין לי ציוד כרגע. אני נכנס לדירה חדשה בעוד מס' חודשים ויהיה לי שם חדר ייעודי לקולנוע ביתי. אפשר לומר שאני צריך לקנות הכל.
החדר הוא לא גדול 345X285 מה שנותן מרחק הקרנה של 3 מ' בערך וגודל מסך של 100".
אין לי ציוד כרגע. אני נכנס לדירה חדשה בעוד מס' חודשים ויהיה לי שם חדר ייעודי לקולנוע ביתי. אפשר לומר שאני צריך לקנות הכל.
החדר הוא לא גדול 345X285 מה שנותן מרחק הקרנה של 3 מ' בערך וגודל מסך של 100".
דרך אגב, עכשיו ראיתי שיש מבצע של העולם הדיגיטלי על ה- panasonic AE2000 כולל TVIX 6500ב -14,000 ש"ח. מה שאומר שהמקרן מתומחר ב- 11,500 ש"ח אם לוקחים בחשבון שה- TVIX עולה בערך 2500 ש"ח.
זה משמעותית יותר זול מהאפסון TW2000!
אם זכור לי נכון ה- shootout של שנה שעברה השווה ביניהם ונתן ציון מאוד טוב ל- AE2000, כך שזה לא ממש פשרה לקנות אותו במקום את ה- TW2000.
מה אתם אומרים?
נ.ב
בקשר לחדר, הייתי מוסיף שזה חדר שהולך להיות חשוך לגמרי ואפילו צבוע בצבע כהה מאוד (יש למישהו המלצה על צבע כהה חוץ משחור?)
זה משמעותית יותר זול מהאפסון TW2000!
אם זכור לי נכון ה- shootout של שנה שעברה השווה ביניהם ונתן ציון מאוד טוב ל- AE2000, כך שזה לא ממש פשרה לקנות אותו במקום את ה- TW2000.
מה אתם אומרים?
נ.ב
בקשר לחדר, הייתי מוסיף שזה חדר שהולך להיות חשוך לגמרי ואפילו צבוע בצבע כהה מאוד (יש למישהו המלצה על צבע כהה חוץ משחור?)
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
אני הייתי אומר - תחכה שיהיה החדר - אח"כ תחשוב מה לקנות.
באמת - אין טעם עכשיו לחשוב איזה מקרן לקנות - כשעוד אין לך שום ציוד. עדיף לקנות הכל ביחד. לראות כשתקנה מה אפשרי בכלל
כי חבל שתשקיע עכשיו (או אח"כ) במקרן כזה - ולשאר הציוד לא יישאר כסף.
ובכל מקרה - יש סיכוי עד אז לאיזו ירידה במחיר, יציאת דגמים אחרים, עדכון ה FI, ומי יודע מה עוד.
לדעתי - חכה.
באמת - אין טעם עכשיו לחשוב איזה מקרן לקנות - כשעוד אין לך שום ציוד. עדיף לקנות הכל ביחד. לראות כשתקנה מה אפשרי בכלל
כי חבל שתשקיע עכשיו (או אח"כ) במקרן כזה - ולשאר הציוד לא יישאר כסף.
ובכל מקרה - יש סיכוי עד אז לאיזו ירידה במחיר, יציאת דגמים אחרים, עדכון ה FI, ומי יודע מה עוד.
לדעתי - חכה.