LOGITECH HARMONY ONE בשילוב עם HOT
-
Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73396
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 649 פעמים
- קיבל תודות: 3170 פעמים
שלום לכולם.
בשעה טובה רכשתי את השלט הנ"ל. אניכ כרגע בתהליכי קינפוג של השלט וכשחיפשתי את הממיר של HOT ברשימת ממירים הוא משום מה לא נמצא. הממיר שאני מחפש הוא מדגם HOT 7200C דוקסיס אי.די.בי.
יש פה מישהו שמשתמש בשלט מהסידרה הזו ובממיר הזה ויכול לכוון אותי לאיזה מכשיר לבחור מהרשימה?
בשעה טובה רכשתי את השלט הנ"ל. אניכ כרגע בתהליכי קינפוג של השלט וכשחיפשתי את הממיר של HOT ברשימת ממירים הוא משום מה לא נמצא. הממיר שאני מחפש הוא מדגם HOT 7200C דוקסיס אי.די.בי.
יש פה מישהו שמשתמש בשלט מהסידרה הזו ובממיר הזה ויכול לכוון אותי לאיזה מכשיר לבחור מהרשימה?
אני עם סט אפ דומה לשלך (דגם זהה של שלט הרמוני וממיר).
יש לי את השלט האדום של הוט, ואותו השלט שולט גם בממיר נוסף בבית מתוצרת סמסונג.
לכן בהגדרת ה - one בחרתי את דגם הממיר - samsung DCATV-23OORC.
לאחר הגדרה זו כל הכפתורים פעלו היטב גם על ממיר ה - 7200c, מלבד כפתורי ה - power, info,exit, אותם לימדתי את ה - one בצורה ידנית
יש לי את השלט האדום של הוט, ואותו השלט שולט גם בממיר נוסף בבית מתוצרת סמסונג.
לכן בהגדרת ה - one בחרתי את דגם הממיר - samsung DCATV-23OORC.
לאחר הגדרה זו כל הכפתורים פעלו היטב גם על ממיר ה - 7200c, מלבד כפתורי ה - power, info,exit, אותם לימדתי את ה - one בצורה ידנית
-
Huber
- חבר במועדון HT

לאי עזור, אין לנו את אותו השלט, לי יש שלט אפור וזה מה שרשום על המדבקה שלו מאחור:
AP-750D
HOT
Cat# 730-01-1033
ניסיתי בכל זאת להגדיר כמוך ולא עבד - הממיר לא נדלק.
AP-750D
HOT
Cat# 730-01-1033
ניסיתי בכל זאת להגדיר כמוך ולא עבד - הממיר לא נדלק.
-
Huber
- חבר במועדון HT

Shayosef - בחרתי את היצרן והדגם הנ"ל אך השלט מסרב להדליק את הממיר. ניסיתי דרך ה ACTIVITIES וגם דרך ה DEVICE עצמו (לחצתי על כפתור שנקרא RED וגם על כפתור בשם PWRTOGGLE ללא הועיל). אני עושה משהו לא בסדר?
כמו שרשמתי, את כפתור ה - power, בדומה לעוד שני כפתורים, לימדתי את השלט בצורה ידנית.Huber כתב:לאי עזור, אין לנו את אותו השלט, לי יש שלט אפור וזה מה שרשום על המדבקה שלו מאחור:
AP-750D
HOT
Cat# 730-01-1033
ניסיתי בכל זאת להגדיר כמוך ולא עבד - הממיר לא נדלק....
-
Huber
- חבר במועדון HT

creed - איך מלמדים בשלט הזה כפתור ספציפי של שלט מסוים?
- Shayosef
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5891
- נתן תודות: 443 פעמים
- קיבל תודות: 242 פעמים
אתה כנראה מפספס משהו, נכנסתי לחשבון ה LOGITECH של הבנאדם שלו הוספתי DEIVCE לפני יומיים לממיר זהה לשלך ו99% מהפעולות עבדו מ DATA BASE ישר, כולל ה POWER כמובן.Huber כתב:Shayosef - בחרתי את היצרן והדגם הנ"ל אך השלט מסרב להדליק את הממיר. ניסיתי דרך ה ACTIVITIES וגם דרך ה DEVICE עצמו (לחצתי על כפתור שנקרא RED וגם על כפתור בשם PWRTOGGLE ללא הועיל). אני עושה משהו לא בסדר?...
בוא ננסה שוב. מחק את ה DEVICE.
ADD DEVICE
Cabe/satellite Box
Cable Box
Advanced Digital Broadcast
7200C
סיימת.
UPDATE REMOTE
נסה.
-
Huber
- חבר במועדון HT

CABLE VOX? לא DIGITAL SET TOP BOX? זה לא ממיר דיגטלי?
טוב - מנסה לפי השלבים שתיארת ואדווח עוד כמה דקות
טוב, עברתי שלב שלב כפי שתיארת, היה שלב אחד בו הוא שאל אותי מה לעשות עם הממיר כשהוא לא בשימוש ובחרתי "לכבות", יצרתי ACTIVITY והמיר עדין לא נדלקלא דרך האקטיביטי ולא דרך בחירה ישירה של ה DEVICE וחיצה על כפתור RED או כפתור PWRTOGGLE.
אני אנסה ללמוד אותו ידנית את הכפתור ונראה אם זה עובד.
טוב - מנסה לפי השלבים שתיארת ואדווח עוד כמה דקות
טוב, עברתי שלב שלב כפי שתיארת, היה שלב אחד בו הוא שאל אותי מה לעשות עם הממיר כשהוא לא בשימוש ובחרתי "לכבות", יצרתי ACTIVITY והמיר עדין לא נדלקלא דרך האקטיביטי ולא דרך בחירה ישירה של ה DEVICE וחיצה על כפתור RED או כפתור PWRTOGGLE.
אני אנסה ללמוד אותו ידנית את הכפתור ונראה אם זה עובד.
אולי גם אני אצליח לכוון את השלט...!?!?
shayosef,
יש מצב שאתה יודע מה הקינפוג עבור 525 לממיר טומסון dci-52 (הוט)?
אני כבר "חופר" באינטרנט ובתוכנה עשרות שעות ולא מצליח לפתור את הבעיה.
אני כבר "חופר" באינטרנט ובתוכנה עשרות שעות ולא מצליח לפתור את הבעיה.
- Shayosef
- חבר מכור קשה

Re: אולי גם אני אצליח לכוון את השלט...!?!?
ספציפית לממיר שלך לא יודע.tubulsh כתב:shayosef,
אני כבר "חופר" באינטרנט ובתוכנה עשרות שעות ולא מצליח לפתור את הבעיה....
מנסיון של תכנות הרבה שלטי הרמוני עם ממירים של יס והוט, הדרך הטובה ביותר היא להפוך את הממיר ולבדוק את הדגם המדוייק שרשום.
להזין את הדגם.
כמעט שאין מצב שלא ימצא הממיר במאגר שלהם. כמעט ולא קרה לי שממיר זוהה בפחות מ 90% אחוז שליטה ללא תכנות "ידני"
2 הסנט שלי בנושא תכנות הרמוני'ס
דיוק בפרטים
shayosef, אולי אני אפרט את הבעיה ויקפוץ לך הפתרון לראש. הממיר מסרב לקבל את אותה הפקודה פעמיים או יותר ברציפות (הגברת ווליום, בחירת ערוץ 22, 11 או דברים דומים).
חוץ מהפעולה הזאת, השלט שולט היטב (לימדתי אותו את כל הכפתורים של ההוט).
חוץ מהפעולה הזאת, השלט שולט היטב (לימדתי אותו את כל הכפתורים של ההוט).
-
Huber
- חבר במועדון HT

tubulsh - עם כל הכבוד, זה לא ממש מקובל להתפרץ לת'רד של מישהו אחר. אם יש לך שאלה, אנא פתח ת'רד משלך, זה לא ממש נוח "להתחרות" בך על התגובות באותו הת'רד
טוב - הושגה התקדמות. השלט מדליק כל מכשיר ומכשיר בנפרד כשאני בוחר DEVICE ואז את כפתור ההדלקה. הבעייה החדשה שצצה היא שאם אני בוחר באקטיביטי WATCH TV שהגדרתי במקום שהמכשירים ידלקו לא קורה כלום והשלט מציג על המסך שלו חמישה כפתורים, ארבע כפתורי צבע (4 כפתורים עם עיגולים צבעוניים ועליהם שם הצבע, ירוק, אדום, צהוב וכחול) ובצד ימין למטה כפתור DEVICE. יש למישהו מושג למה?
כשאני לוחץ על HELP הוא "מתקן" זמנית את הבעייה ומצליח להדליק אחד אחד בנפרד, אבל את כולם ברצף בתור אקטיביטי הוא לא מצליח וזה בעייה. אולי זה קשור לדיליי? אם כן - איך מתקנים את זה? או שזה משהו אחר לדעתכם?
טוב - הושגה התקדמות. השלט מדליק כל מכשיר ומכשיר בנפרד כשאני בוחר DEVICE ואז את כפתור ההדלקה. הבעייה החדשה שצצה היא שאם אני בוחר באקטיביטי WATCH TV שהגדרתי במקום שהמכשירים ידלקו לא קורה כלום והשלט מציג על המסך שלו חמישה כפתורים, ארבע כפתורי צבע (4 כפתורים עם עיגולים צבעוניים ועליהם שם הצבע, ירוק, אדום, צהוב וכחול) ובצד ימין למטה כפתור DEVICE. יש למישהו מושג למה?
כשאני לוחץ על HELP הוא "מתקן" זמנית את הבעייה ומצליח להדליק אחד אחד בנפרד, אבל את כולם ברצף בתור אקטיביטי הוא לא מצליח וזה בעייה. אולי זה קשור לדיליי? אם כן - איך מתקנים את זה? או שזה משהו אחר לדעתכם?
נערך לאחרונה על ידי Huber ב 02/03/2009 22:14, נערך 2 פעמים בסך הכל.
huber , מצטער לא התכוונתי להפריע
לא התכוונתי להפריע, רק חשבתי שעם סיעור המוחות שהולך פה אולי גם אני אפיק תועלת...
-
Huber
- חבר במועדון HT

אין צורך להתנצל, פשוט לא נהוג להתפרץ לת'רדים של משתמשים אחרים (זה נקרא חטיפת ת'רד) בפורומים מסודרים, זה יוצר בלבול בקרב השואל המקורי, השואל שהתפרץ והעונים. פתח ת'רד עצמאי מסודר ואני בטוח שהחברה הנפלאים פה בפורום ישמחו לעזור לך כמו שעוזרים לי 
ד"א - אני רואה שכבר אמרו לך את זה, חבל שלא טרחת להתייחס, קשה להתייחס אליך ברצינות כך:
http://www.hometheater.co.il/vt78811.%D ... 99-HARMONY
ד"א - גם אם פתחת ת'רד ולא ענו לך זה לא בגלל שלא רוצים לעזור, יכול להיות שיש לך בעייה ייחודית שאף אחד לא נתקל בה ולכן לא יכולים לעזור. במקרה שכזה הייתי ממליץ לך להתייעץ בפורומים המקוריים של לוגיטק.
ד"א - אני רואה שכבר אמרו לך את זה, חבל שלא טרחת להתייחס, קשה להתייחס אליך ברצינות כך:
http://www.hometheater.co.il/vt78811.%D ... 99-HARMONY
ד"א - גם אם פתחת ת'רד ולא ענו לך זה לא בגלל שלא רוצים לעזור, יכול להיות שיש לך בעייה ייחודית שאף אחד לא נתקל בה ולכן לא יכולים לעזור. במקרה שכזה הייתי ממליץ לך להתייעץ בפורומים המקוריים של לוגיטק.
- Shayosef
- חבר מכור קשה

תתקן עם ה HELP. תגיע למצב שכל הדברים שאתה זקוק להם עבור ה WATCH TV דלוקים, אז כבה עם כפתור הכיבוי של השלט האוניברסלי. לאחר מכן התחל את ה ACTIVITY של ה WATCH TV שוב.Huber כתב:tubulsh - עם כל הכבוד, זה לא ממש מקובל להתפרץ לת'רד של מישהו אחר. אם יש לך שאלה, אנא פתח ת'רד משלך, זה לא ממש נוח "להתחרות" בך על התגובות באותו הת'רד![]()
כשאני לוחץ על HELP הוא "מתקן" זמנית את הבעייה ומצליח להדליק אחד אחד בנפרד, אבל את כולם ברצף בתור אקטיביטי הוא לא מצליח וזה בעייה. אולי זה קשור לדיליי? אם כן - איך מתקנים את זה? או שזה משהו אחר לדעתכם?...
-
Huber
- חבר במועדון HT

אני אנסה שוב. ד"א, כשאתה אומר "כבה עם כפתור הכיבוי של השלט האוניברסלי" אתה מדבר על כפתור ה OFF בצד שמאל למעלה? האם ה"כבה" מתייחס לכיבוי השלט או המכשירים שהוא הדליק?
בנוסף - האקטיביטי אמור (כרגע בתיאוריה - עבודים על זה) להדליק את שלושת המכשירים שהגדרתי לו, האם בחירה שלו שוב תכבה אותם? או שהאם כיבוי צריך לבצע ידני מכשיר מכשיר?
בנוסף - האקטיביטי אמור (כרגע בתיאוריה - עבודים על זה) להדליק את שלושת המכשירים שהגדרתי לו, האם בחירה שלו שוב תכבה אותם? או שהאם כיבוי צריך לבצע ידני מכשיר מכשיר?
- Shayosef
- חבר מכור קשה

כן הכפתור הזה. והשאלה שלך נפוצה. הכיבוי הוא של המכשירים שהשלט הדליק ולא כיבוי השלט עצמו.Huber כתב:אני אנסה שוב. ד"א, כשאתה אומר "כבה עם כפתור הכיבוי של השלט האוניברסלי" אתה מדבר על כפתור ה OFF בצד שמאל למעלה? האם ה"כבה" מתייחס לכיבוי השלט או המכשירים שהוא הדליק?
בנוסף - האקטיביטי אמור (כרגע בתיאוריה - עבודים על זה) להדליק את שלושת המכשירים שהגדרתי לו, האם בחירה שלו שוב תכבה אותם? או שהאם כיבוי צריך לבצע ידני מכשיר מכשיר?...
ה ACTIVITY אמור להדליק את כל המכשירים שהגדרת עבור הרצף והכיבוי עם כפתור הכיבוי של ה ONE יכבה את כל מה שהודלק ע"י ה ACTIVITY.
סדר פעולות לדוגמא:
ACTIVITY
WATCH TV
הכל סבבה +
סיימת לצפות
כפתור כיבוי בשלט ה ONE (שמאל עליון) יכבה את כל המכשירים שהודלקו ע"י השלט בלחיצה בודדת
לא לערב שום שלט אחר בפעולות.