1. מזהים למי שייך התקליטט כלומר מי המבצע ?
2. מהו השם של השיר ?
שימו לב למדבקה ועל ערכו !
רמז !
העונה נכונה מקבל טיסה לתמיד באיג'יפ אייר פורט , הכרטיס הוא לכיוון אחד וחזרה אפשר בטרמפים.
ועכשיו אני מקווה שהעונים נכונה גם ישימו לב כי ישנה חלק מהתשובה לחידה בתוכן השאלה כולל הנושא.
ברגע שתענו נכונה אני יעלה את כל הסיפור המלא ואיך זה הגיע אלי כולל תמונות נוספות.
בהצלחה לכולם וחג פורים שמח
נערך לאחרונה על ידי MASTERMIX ב 02/03/2009 18:39, נערך פעם 1 בסך הכל.
דווקא את מה שהכי קרוב אלינו - אנחנו לא מצליחים לראות.. .
אני יכול להגיד לך שהוספת התמונה של הפטיפון לא עזרה .
חוץ מזה שהתמונה דומה לwish you were here (התמונה שמשתקפת) זה לא תרם הרבה .
מחפשים את האשם - ויש את יאיר ניצני שהוא "האשם תמיד" .
השיר שלו גם היה על ערבי (סוג של פרודיה על מלצר ערבי ... למי שמכיר ) . ולכן הסתדר לי אגיפטיאן איר ליינס .
sagyle
אחי אתה המנצח פה ללא ספק ניסתי להכשיל אותך, וקצת , איך אומרים "להטעות את האוייב" , אף על פי שאנו לא אוייבים חלילה ,
הנושא : חידה אנלוגי שחורה מסתובבת לה ומחפשים את האשם לדבר....נחשו
החידה בנושא: המילה האשם, היתה הרמז , ושחור אבוד - החיפושים אחריו ולוחות שבהם חיפשתיהו. החידה עצמה והרמז /u] מופיעה המילים איג'פט אייר , למי שמכיר את האלבום יודע שמדובר באחד השירים שלו מהאלבום, יאיר ניצני מזכיר את הצמד מילים האלו...
אני יכול להגיד לך ששיחקת אותה בגדול sagyle כבר מהשניה הראשונה נפלת עלי בול!
ולכן הכבוד הוא לפתוח בפוסט החיפושים שלי אחר התקליט האבוד !
האומנם חיפשתיהו באמת באגורה ולדאבוני הרב אין קשר למציאה שלו ולאתר המוזכר (אגורה).
וכבר תבין, תראה אני מחפש אותו המון זמן ותאמין לי ממש ללא הועיל מוחלט , בילדותי הרחוקה היה לי את התקליט המלא (האלבום) שלו ועוד זכור לי התצלום שם, מאז עברו הרבה מים בנהר ואיפה שהוא התקליט כנראה נמסר או משהו בסיגנון, כיוון שאני חובב מושבע של יאיר ניצני החלטתי לפני כמה שנים לחפש אותו שוב ולא עלה בידי המזל להחזיק בו עוד, ואז איך אומרים נפל האסימון , ותאמין לי שבמזל בחיי המון במזל ובחברות טובה אני ואנוכי הגענו למסקנה שאני דפוק מוחלט !, פשוט הרמתי את הכפפה פניתי לחבר יקר משכבר הימים יאיר ניצני בבקשה לאתר עבורי את התקליט בבועדים, ואז לצערי התקבלה תשובה שאין לו , אבל הוא לא עזב או זרק אותי "לכלבים" ודאג באופן אישי לחפש בעבורי את התקליט , לאחר כמה ימים התקבל לינק באופן אישי ממנו הפניה לקניית התקליט המבוקש שכל כך הרבה זמן חיפשתי, ושווה עבורי לא מעט , (אגב כרגע אני מחפש את האלבום המלא או שדרים נוסף אם יש למישהו אשמח לפניות בפרטי).
ההפניה היא דווקא לאי ביי האתר המוכר משכבר....
בעודי לא מצליח לנוח ואיזה דחף לא רגוע שבי להשיג אותו כחובה ! , פניתי לחבריינו חנן , איש חבר ואח אהוב מכל שתמיד ברגעים כאילו שם ונותן את ידו בכל גם כשהוא בקניות עם האישה ועוזר לי באופן ההזמנה כולל פרטים וכל מה שמשתמע מכך...בצורה הכי מקצועית ואיכותית שאפשר בעזרתו ישתבח שמו, זה מה שנקרה חבר אמת.
ומשם הדרך סלולה לסניף הבנק והדואר.
וזה הזמן להגיד תודה רבה מקרב לב לחנן חבריינו על העזרה הרבה מאז ומיתמיד הושיט ידו בכל בקשה שלי מהקטנה ועד הגדולה.
וכמובן תודה רבה מראש ומקרב לב ליאיר ניצני המלך ! , חבריינו משכבר הימים והאיש שמאחורי ההשקעה היקרה לי מכל.
ולסיום אגיש לכם על מגש הכסף כמה תמונות נדיבות מהברון מאסטר מיקס אנוכי וחברכם הנאמן .
חג שמח מצחיק וצבוע במלוא גוון הצבעים והתחפושות, לכם ולכל עם ישראל באשר הוא....
המעטפה הראשונה /u]
כתובת למשלוח בגודלו של התקליט.
הפתיחה משהו שייחלתי לו כבר הרבה זמן /u]
ההיתרגשות הרבה בשתיי פוזות מציצות החוצה, אחחחחח ייייאא הלווווהים....../u]
ועכשיו אשב לי באולפן להאזין כמו בימים עברו.....
ולסיום איך שלא ה-סטיקר של חיי !!!!
חג שמיייייח אנשים אוהב אתכם מאסטר מיקס משה
נערך לאחרונה על ידי MASTERMIX ב 05/03/2009 22:15, נערך 8 פעמים בסך הכל.
דווקא את מה שהכי קרוב אלינו - אנחנו לא מצליחים לראות.. .
סיפור מדהים !!!
נהניתי מכל רגע .
אני מכיר את התקליט מכיוון שהאהבה לסטריאו עברה אצלינו במשפחה ואבי החזיק את התקליט הזה . (ושמע אותו עשרות פעמים ) .
ויש לי עוד משהו לספר - גרמת לי קצת להסס ואני אסביר למה .
אמרת שהתקליט מתנגן , וראיתי שמרכז התקליט לבן . התקליט שאני מכיר הוא עם צבע שחור במרכז .
כשראיתי את התמונות עכשיו הבנתי שמדובר במדבקה !!!
אני לא יודע מתי אתה תפסת טרמפים מסיני לאחרונה...
עם מזגן "מן אללה" , נהגים שנוהגים בצד אקראי של הכביש, חסכון באורות בלילה, ריפוד של נמר בדש בורד וכבש בבגז' (וכל זה קרה לי כבר בעבר במוניות שבהם אפילו שילמתי לירות טבין ותקילין )
אז אני שומר את הזכות כרגע .
תעשה עוד חידה על הכרטיס חזור ואז נדבר
נערך לאחרונה על ידי sagyle ב 03/03/2009 17:54, נערך פעם 1 בסך הכל.
רב סרן-רועי קליין.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בעיירה בינת ג'בל ניזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו, קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים.