יעוץ של רגע לפני קנית רסיבר
אני עומד לקנות רסיבר של DENON AVR 1804, השימוש שלי הוא לסרטים ומוזיקה (70% מוזיקה 30 % סרטים), בנתיים אני עם זוג רמקולים סטריאו, בעתיד אשדרג גם רמקולים ובטח גם את הרסיבר הזה, בנתיים הוא יהיה לשימוש עם הPS3 וה32AV500 של טושיבה, איך הוא בתור סטריאו לשירים וסרטים?
950 זה לא יקר, אני גם לא אפסיד במכירה יותר מאוחר, זה בטוח.
950 זה לא יקר, אני גם לא אפסיד במכירה יותר מאוחר, זה בטוח.
- bossgt6
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4497
- נתן תודות: 138 פעמים
- קיבל תודות: 131 פעמים
mo751 כתב:YAMAHA RX-V800 רסיבר מעולה בסטריאו ....
for hometheater its ok , for stereo its a crap
לא משנה מה יש לך בחיים אלא את מי יש לך בחיים .........
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the moments that take our breath away
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the moments that take our breath away
- bossgt6
- חבר מביא חבר

למה אתה מתרגש או מיחס חשיבות יתר לצמד המילים טופ ארט ?
נשמע עגלה בסטראו , אנמי , באס מסורס ללא כל פאנץ' ,צריך לסובב את כפתור הווליום כמעט עד הסוף כדי להוציא צליל מהרמקולים , ואין לי רמקולים קשים לדחיפה , ובנקודה זו שומעים את העיוותים והכל נשמע כמו סלט מעורבב לא טוב .
אגב אני חייב לשאול אותך ואת השאר מה הקטע של "בנוי מסיבי" ? אתם פותחים את המכשיר כדי לראות את הבניה או שאתה מדבר חיצונית ?
רוב הרסיברים של החברות המתחרות שמתומחרים באותה סקאלה ואפילו מטה בנויים בצורה מסיבית אם אתה מדבר חיצונית , אפשר לחשוב שמדברים על משאית שמעבירה חצץ זה בסך הכל עוד קופסה שיושבת אצלך בשידה , לא מדובר על עמודי תמיכה בסיטי טאוור .
נשמע עגלה בסטראו , אנמי , באס מסורס ללא כל פאנץ' ,צריך לסובב את כפתור הווליום כמעט עד הסוף כדי להוציא צליל מהרמקולים , ואין לי רמקולים קשים לדחיפה , ובנקודה זו שומעים את העיוותים והכל נשמע כמו סלט מעורבב לא טוב .
אגב אני חייב לשאול אותך ואת השאר מה הקטע של "בנוי מסיבי" ? אתם פותחים את המכשיר כדי לראות את הבניה או שאתה מדבר חיצונית ?
רוב הרסיברים של החברות המתחרות שמתומחרים באותה סקאלה ואפילו מטה בנויים בצורה מסיבית אם אתה מדבר חיצונית , אפשר לחשוב שמדברים על משאית שמעבירה חצץ זה בסך הכל עוד קופסה שיושבת אצלך בשידה , לא מדובר על עמודי תמיכה בסיטי טאוור .
לא תמצא משהו יותר טוב במחיר הזה!!shapin כתב:אז חברה בבקשה, אם מישהו יכול לתת לי איזה כיוון, איזה טיפ למגבר בסביבות ה2K (יד שניה) זה יעזור לי מאוד.
מה אתם אומרים על הRX-V1500 של YAMAHA, מוצע למכירה פה בפורום, עם אחריות 8 חודשים ב2000 ש"ח....
רסיבר מעולה.
bossgt6 כתב:ימהה 2095 !...
האם הרסיבר הזה יעשה את העבודה אצלי?
הוצאת לי את המילים מהפה........
אני שומע 70% מוזיקה 30% סרטים , בחיבור אופטי לPS3, האם יש לו נטייה לתקלות מיוחדות שאני צריך לדעת, מה צריך לבדוק בקנית רסיבר כזה מיד שניה?
והכי חשוב, כמה שווה לשלם על רסיבר כזה במצב טוב?
- bossgt6
- חבר מביא חבר

אם הוא יעשה את העבודה אצלך ? הרסיבר הזה חמור עבודה לא סוס עבודה, הוא כבר שרף רמקולים אצל חברים שלי וורפידל אם אני לא טועה, טחן לו את הרמקול . רסיבר אליםshapin כתב:bossgt6 כתב:ימהה 2095 !...האם הרסיבר הזה יעשה את העבודה אצלי?
הוצאת לי את המילים מהפה........
אני שומע 70% מוזיקה 30% סרטים , בחיבור אופטי לPS3, האם יש לו נטייה לתקלות מיוחדות שאני צריך לדעת, מה צריך לבדוק בקנית רסיבר כזה מיד שניה?
והכי חשוב, כמה שווה לשלם על רסיבר כזה במצב טוב?...
ואני לא יודע על נטיה תקלות , אני יודע על נטיה לאגרסיביות