האם זו צריבה פלאזמה 42a450סמסונג?
יש ברשותי את הtv כ 5 חודשים אתמול בערב בסלון חשוך כאשר המסך דלוק אך ללא תמונה צלליות של מסך של מצב רדיו של יס בחלק הימני של המסך( למי שמכיר כאשר רוצים לשמוע רדיו דרך הטלוויזיה) .לאחר חקירה ביתית התברר שאחד החשודים זה הילד ששמע למשך 4 שעות.
הפעלתי את מצב הלבן קבוע למשך שעה וגם מסך נע אפור לבן למשך שעה
זה עזר קצת אך לא לגמרי יש עוד מה לעשות?
תודה מראש על התמיכה לעוזרים לאורך כול הדרך
תודה מראש על התמיכה לעוזרים לאורך כול הדרך
תנסה להתקשר לסם ליין, למרות שהם מציינים באחריות שהיא לא כוללת צריבות, אין מה לעשות הפלזמות שהן לא פנסוניק ופיוניר כן רגישות לצריבות, יגידו מה שיגידו, צריך מאוד להיזהר, נסה אולי מסך לבן לכל הלילה...p30 כתב:יש ברשותי את הtv כ 5 חודשים אתמול בערב בסלון חשוך כאשר המסך דלוק אך ללא תמונה צלליות של מסך של מצב רדיו של יס בחלק הימני של המסך( למי שמכיר כאשר רוצים לשמוע רדיו דרך הטלוויזיה) .לאחר חקירה ביתית התברר שאחד החשודים זה הילד ששמע למשך 4 שעות.
תודה מראש על התמיכה לעוזרים לאורך כול הדרך...
נערך לאחרונה על ידי roei_s ב 02/03/2009 12:09, נערך פעם 1 בסך הכל.
תריץ את המסך עם הגווני אפור-לבן כל הלילהp30 כתב:יש ברשותי את הtv כ 5 חודשים אתמול בערב בסלון חשוך כאשר המסך דלוק אך ללא תמונה צלליות של מסך של מצב רדיו של יס בחלק הימני של המסך( למי שמכיר כאשר רוצים לשמוע רדיו דרך הטלוויזיה) .לאחר חקירה ביתית התברר שאחד החשודים זה הילד ששמע למשך 4 שעות.
תודה מראש על התמיכה לעוזרים לאורך כול הדרך...
לדעתי זה ירד, 4 שעות לא יגרמו לצריבה מוחלטת אלא זמנית שתרד
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
שלום לך .
כמה זמן יש לך את סוג הצריבה הזאת . הכוונה לפני כמה זמן הישתמשת ברדיו של יס .
מניסיון תן למסך שטיפה על מצב שחור לבן כל הלילה .
ולכבות את הממיר .
כמה זמן יש לך את סוג הצריבה הזאת . הכוונה לפני כמה זמן הישתמשת ברדיו של יס .
מניסיון תן למסך שטיפה על מצב שחור לבן כל הלילה .
ולכבות את הממיר .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
"לא פנסוניק ולא פיונר"roei_s כתב:תנסה להתקשר לסם ליין, למרות שהם מציינים באחריות שהיא לא כוללת צריבות, אין מה לעשות הפלזמות שהן לא פנסוניק ופיוניר כן רגישות לצריבות, יגידו מה שיגידו, צריך מאוד להיזהר, נסה אולי מסך לבן לכל הלילה...p30 כתב:יש ברשותי את הtv כ 5 חודשים אתמול בערב בסלון חשוך כאשר המסך דלוק אך ללא תמונה צלליות של מסך של מצב רדיו של יס בחלק הימני של המסך( למי שמכיר כאשר רוצים לשמוע רדיו דרך הטלוויזיה) .לאחר חקירה ביתית התברר שאחד החשודים זה הילד ששמע למשך 4 שעות.
תודה מראש על התמיכה לעוזרים לאורך כול הדרך......
חחח ה PV8 נצרבת לך מתפריט של הטלויזיה...
חחח זה לא קשור לחברה זה קשור לטלויזיה עצמה מן הסתם שאתה משלם יותר כסף התמורה תהיה יותר טובה וגם מהבחינה של הרגישות לצריבות...
אני בטוח שגם הסדרות הגבוהות של סמסונג לא נצרבות בקלות...
בפנסוניק הצריבות קוראות בקלות רבה. בדיוק בזהה ל-A450. (כמובן במידה ולא מקפידים)
הפיוניר זו כמובן ליגה אחרת...אין ספק.
אך להגיד באותה נשימה "פנסוניק ופיוניר הן..." זו שטות גמורה. רועי, עם כל ההערכה שלי אלייך, תפסיק להטעות צרכנים - גם אתה ממש אוהב את פנסוניק ורוצה לתת לה כמה שיותר סופרלטיבים.
כמו חבריי למעלה, גם אני מציע לפנות לשירות המעולה של סם-ליין, כבר קראו מקרים שהם החליפו פלאזמות שנצרבו...
אך להגיד באותה נשימה "פנסוניק ופיוניר הן..." זו שטות גמורה. רועי, עם כל ההערכה שלי אלייך, תפסיק להטעות צרכנים - גם אתה ממש אוהב את פנסוניק ורוצה לתת לה כמה שיותר סופרלטיבים.
כמו חבריי למעלה, גם אני מציע לפנות לשירות המעולה של סם-ליין, כבר קראו מקרים שהם החליפו פלאזמות שנצרבו...
אני לא מסכים עם זה, זה ממש לא זהה, על כל אחד שנתן לך דוגמא לצריבה בפנסוניק אני יכול למצוא לך עשרים שמשאירים דסקטופ במשך שעות ולא קורה כלום, גם צריך להבדיל בין צריבה לבין צבירה, בעוד סמסונג מזהירים באחריות שלא מומלץ להשתמש במסך בתמונה סטטית ומצהירים שזה לא מגובה באחריות בפנסוניק מצהירים שאין סיכוי לצריבה, ולכן גם לא ממליצים בהרצה.dodi88 כתב:בפנסוניק הצריבות קוראות בקלות רבה. בדיוק בזהה ל-A450. (כמובן במידה ולא מקפידים)
כמו חבריי למעלה, גם אני מציע לפנות לשירות המעולה של סם-ליין, כבר קראו מקרים שהם החליפו פלאזמות שנצרבו......
מה שיש במקרים הבודדים בפנסוניק זו צבירה, וצבירה אמורה להיעלם ע"י שטיפה לבנה.
זה ידוע שפיוניר ופנסוניק הן יותר מתקדמות בנושא הצריבה וכראיה לכך הן היחידות שלא ממליצות על צריבה, בנוסף לכך אין להם בכלל בתפריט את השטיפה הלבנה, אלא רק בתפריט טכנאי, כי זה ידוע להן שהסיכוי לצריבה אצלן קטן.
כמובן שבשל ההצהרה של פנסוניק ופיוניר שאין סיכוי לצריבה בפלזמות שלהן אם תהיה לך צבירה אז יגיע טכנאי ויבצע לך את השטיפה הלבנה, אם תהיה צריבה אז בכל המקרים שאני שמעתי החליפו את המסך,כי הרי יורוקום ופנסוניק לא יכולים להצהיר שאין סיכוי לצריבה, שאין צורה בתחזוק המסך , מורידים מתפריט היוזר את אופציית השטיפה הלבנה ואז לצפות מהלקוח לספוג את נושא הצריבה ולזרוק את המסך לפח.
מצד שני הקוריאניות, קרי סמסונג ואל ג'י, מצהירות בפירוש לעשות שטיפה לבנה אחת לחודש+הרצה+שלא מומלץ להשתמש במסך למשחקים, למחשב, למסכים סטטים, ושהאחריות לא תספוג צריבה.
ובנוגע לסופרלטיבים, אם תסתכל באתרי ביקורת בעולם, ואם תשאל בחנויות מתמחות, וגם פ בפורום ה PV80 מקבל סופרלטיבים שאין כמותם, קיבל את התואר של הפלזמה 42 HDR הכי טובה, אפילו ה PV8 קיבל ציון טוב יותר מסדרות גבוהות של סמסונג , פיליפס, וכו'.
הכבוד של פיוניר בכבודו מונח, אני עדיין חושב שפיוניר טובה יותר מהסדרת כניסה של פנסוניק (PV8\80), אבל אל תשכח שגם המחיר בהתאם, וגם אל תשכח שהמעבד של פנסוניק ב SD לדעת רבים עושה עבודה טובה יותר בשידורים בארץ, ה PV80 עפ"י הבדיקות כבר מציגה שחורים שמאוד קרובים לפיוניר, ורמת הפירוט שלו די דומה לפיוניר, ולכן הוא זוכה לכאלה סופרלטיבים, כי יחסית לפלזמה סדרת כניסה, במחיר שפוי לחלוטין, הוא נותן תמורה שכמובן שמסכי LCD יקרים יותר לא מגיעים אליה, ומתקרב למסך הכי טוב בעולם, וגם היקר יותר, פיוניר.
נ.ב
זה שאני הרבה פעמים מזכיר את פנסוניק ופיוניר יחד זה בגלל שזהו צירוף טבעי, שמקובל בעל העולם, בכל העולם ידוע שפיוניר ופנסוניק הן השליטות הבלתי מעורערות בתחום הפלזמות, שיש את השליטה פיוניר וקצת מאחוריה את הפנסוניק, שהפנסוניק היא זו שמוכרת יותר כי המחירים שלה שפויים יותר, והפיוניר היא היקרה יותר, שמי שיכול להרשות לעצמו רוכש אותה, כך גם בישראל, אלה עם התקציב הגבוה רוכשים פיוניר, אלה עם התקציב הנמוך יותר רוכשים פנסוניק.
גם פיוניר וגם פנסוניק מובילות את תחום הפלזמות כי הן אלו שחידדו יותר מכל את יתרון הפלזמה על ה LCD ולכן הן בחרו להתמקד בפלזמות, וכמעט לא מייצרות LCD, בניגוד לשוק העולמי, הן הגיעו לשחורים הרבה יותר טובים מהמתחרים (יותר מב LCD האחרים ויותר מהפלזמות האחריות), הן הצליחו להקטין ההשתקפות, הצליחו להפחית את הסיכוי לצריבה, הן השקיעו את הכל בפלזמה, ולכן הגיעו למצב שמיזערו את בעיות הפלזמה (השתקפות וצריבה) עד למצב שהן מצהירות שאין סיכוי לצריבה, וחיזקו את היתרון הכי גדול של הפלזמה (הקונטרסט, השחורים) וע"י כך הצליחו לשמור על המכירות למרות שהפלזמה זה זן נכחד, בגלל זה הן נחשבות כמובילות בתחום, כראש החץ של תחום הפלזמות.
אל תשכח שהסדרות היותר גבוהות של פנסוניק כמו ה PY800 כבר ממש לא בטוח שהן פחות טובות מהפיוניר, והדעות חלוקות לכאן ולכאן, ושנית כל פיוניר מפסיקה ליצר ככה שפנסוניק תהיה השליטה הבלעדית (האמת שכבר עכשיו הן שולטות בשוק הפלזמות מבחינת אחוזי מכירות ללא עוררין), מהסיבה הפשוטה שביחס עלות תועלת הם מביאים את המסכים הכי טובים.
- yuria
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4181
- נתן תודות: 103 פעמים
- קיבל תודות: 238 פעמים
לעמיתה שלי מעבודה שרכשה מסך PS42A450 של סמסונג היתה בעיה דומה ולכן אחרי מספר טלפונים לסמ-ליין ,החליפו לך את המסך .כל חברה תעשה קשיים -אף אחד לא רוצה להפסיד
הקיצר יש פתרון ........
הקיצר יש פתרון ........
מסך אולד LG65C8.
רסיבר Marantz SR7015
רמקולים פולק אודיו S20+S30.
סראונד ביפולר מוניטור אודיו.
רסיבר Marantz SR7015
רמקולים פולק אודיו S20+S30.
סראונד ביפולר מוניטור אודיו.