האם זו צריבה פלאזמה 42a450סמסונג?

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
p30 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 101
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #1 

יש ברשותי את הtv כ 5 חודשים אתמול בערב בסלון חשוך כאשר המסך דלוק אך ללא תמונה צלליות של מסך של מצב רדיו של יס בחלק הימני של המסך( למי שמכיר כאשר רוצים לשמוע רדיו דרך הטלוויזיה) .לאחר חקירה ביתית התברר שאחד החשודים זה הילד ששמע למשך 4 שעות.
הפעלתי את מצב הלבן קבוע למשך שעה וגם מסך נע אפור לבן למשך שעה
זה עזר קצת אך לא לגמרי יש עוד מה לעשות?
תודה מראש על התמיכה לעוזרים לאורך כול הדרך

roei_s
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 559
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 14 פעמים

שליחה #2 

p30 כתב:יש ברשותי את הtv כ 5 חודשים אתמול בערב בסלון חשוך כאשר המסך דלוק אך ללא תמונה צלליות של מסך של מצב רדיו של יס בחלק הימני של המסך( למי שמכיר כאשר רוצים לשמוע רדיו דרך הטלוויזיה) .לאחר חקירה ביתית התברר שאחד החשודים זה הילד ששמע למשך 4 שעות.
...
תנסה להתקשר לסם ליין, למרות שהם מציינים באחריות שהיא לא כוללת צריבות, אין מה לעשות הפלזמות שהן לא פנסוניק ופיוניר כן רגישות לצריבות, יגידו מה שיגידו, צריך מאוד להיזהר, נסה אולי מסך לבן לכל הלילה...
נערך לאחרונה על ידי roei_s ב 02/03/2009 12:09, נערך פעם 1 בסך הכל.

שח_מט
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3902
נתן תודות: 590 פעמים
קיבל תודות: 113 פעמים

שליחה #3 

p30 כתב:יש ברשותי את הtv כ 5 חודשים אתמול בערב בסלון חשוך כאשר המסך דלוק אך ללא תמונה צלליות של מסך של מצב רדיו של יס בחלק הימני של המסך( למי שמכיר כאשר רוצים לשמוע רדיו דרך הטלוויזיה) .לאחר חקירה ביתית התברר שאחד החשודים זה הילד ששמע למשך 4 שעות.
...
תריץ את המסך עם הגווני אפור-לבן כל הלילה
לדעתי זה ירד, 4 שעות לא יגרמו לצריבה מוחלטת אלא זמנית שתרד

9000es
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 13208
נתן תודות: 595 פעמים
קיבל תודות: 484 פעמים

שליחה #4 

שלום לך .
כמה זמן יש לך את סוג הצריבה הזאת . הכוונה לפני כמה זמן הישתמשת ברדיו של יס .
מניסיון תן למסך שטיפה על מצב שחור לבן כל הלילה .
ולכבות את הממיר .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"

acozz
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 197

שליחה #5 

roei_s כתב:
...
תנסה להתקשר לסם ליין, למרות שהם מציינים באחריות שהיא לא כוללת צריבות, אין מה לעשות הפלזמות שהן לא פנסוניק ופיוניר כן רגישות לצריבות, יגידו מה שיגידו, צריך מאוד להיזהר, נסה אולי מסך לבן לכל הלילה...
...
"לא פנסוניק ולא פיונר"
חחח ה PV8 נצרבת לך מתפריט של הטלויזיה...
חחח זה לא קשור לחברה זה קשור לטלויזיה עצמה מן הסתם שאתה משלם יותר כסף התמורה תהיה יותר טובה וגם מהבחינה של הרגישות לצריבות...
אני בטוח שגם הסדרות הגבוהות של סמסונג לא נצרבות בקלות...

acozz
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 197

שליחה #6 

תנסה לעשות לטלויזיה "שטיפה לבנה" אולי זה יעזור

shraga007
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6362
נתן תודות: 102 פעמים
קיבל תודות: 200 פעמים

שליחה #7 

פנאסוניק גם מאוד רגישות.

לי אישית לא יצא לראות פיוניר צרובה.
מה יותר גרוע מטיפש? טיפש שחושב שהוא חכם

moishe_v
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 232
קיבל תודות: 0

שליחה #8 

תריץ מסך שלג שהיה "כמו פעם"
תמצא אותו באחד מהערוצים האנלוגיים

zivw
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 685
נתן תודות: 94 פעמים
קיבל תודות: 18 פעמים

שליחה #9 

אני בעלים של 50PV80 בת שלושה חודשים.
לצערי אני רואה חלקים מסקין של מדיה פורטל צרובים על המסך.
אשמח להסבר מדוייק איך לבצע שטיפה, באיזה עוצמת בהירות ולכמה זמן?

תודה

dodi88
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3803
נתן תודות: 31 פעמים
קיבל תודות: 40 פעמים

שליחה #10 

בפנסוניק הצריבות קוראות בקלות רבה. בדיוק בזהה ל-A450. (כמובן במידה ולא מקפידים)

הפיוניר זו כמובן ליגה אחרת...אין ספק.

אך להגיד באותה נשימה "פנסוניק ופיוניר הן..." זו שטות גמורה. רועי, עם כל ההערכה שלי אלייך, תפסיק להטעות צרכנים - גם אתה ממש אוהב את פנסוניק ורוצה לתת לה כמה שיותר סופרלטיבים.

כמו חבריי למעלה, גם אני מציע לפנות לשירות המעולה של סם-ליין, כבר קראו מקרים שהם החליפו פלאזמות שנצרבו...

roei_s
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 559
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 14 פעמים

שליחה #11 

dodi88 כתב:בפנסוניק הצריבות קוראות בקלות רבה. בדיוק בזהה ל-A450. (כמובן במידה ולא מקפידים)

הפיוניר זו כמובן ליגה אחרת...אין ספק.

אך להגיד באותה נשימה "פנסוניק ופיוניר הן..." זו שטות גמורה. רועי, עם כל ההערכה שלי אלייך, תפסיק להטעות צרכנים - גם אתה ממש אוהב את פנסוניק ורוצה לתת לה כמה שיותר סופרלטיבים.

כמו חבריי למעלה, גם אני מציע לפנות לשירות המעולה של סם-ליין, כבר קראו מקרים שהם החליפו פלאזמות שנצרבו...
...
אני לא מסכים עם זה, זה ממש לא זהה, על כל אחד שנתן לך דוגמא לצריבה בפנסוניק אני יכול למצוא לך עשרים שמשאירים דסקטופ במשך שעות ולא קורה כלום, גם צריך להבדיל בין צריבה לבין צבירה, בעוד סמסונג מזהירים באחריות שלא מומלץ להשתמש במסך בתמונה סטטית ומצהירים שזה לא מגובה באחריות בפנסוניק מצהירים שאין סיכוי לצריבה, ולכן גם לא ממליצים בהרצה.
מה שיש במקרים הבודדים בפנסוניק זו צבירה, וצבירה אמורה להיעלם ע"י שטיפה לבנה.
זה ידוע שפיוניר ופנסוניק הן יותר מתקדמות בנושא הצריבה וכראיה לכך הן היחידות שלא ממליצות על צריבה, בנוסף לכך אין להם בכלל בתפריט את השטיפה הלבנה, אלא רק בתפריט טכנאי, כי זה ידוע להן שהסיכוי לצריבה אצלן קטן.
כמובן שבשל ההצהרה של פנסוניק ופיוניר שאין סיכוי לצריבה בפלזמות שלהן אם תהיה לך צבירה אז יגיע טכנאי ויבצע לך את השטיפה הלבנה, אם תהיה צריבה אז בכל המקרים שאני שמעתי החליפו את המסך,כי הרי יורוקום ופנסוניק לא יכולים להצהיר שאין סיכוי לצריבה, שאין צורה בתחזוק המסך , מורידים מתפריט היוזר את אופציית השטיפה הלבנה ואז לצפות מהלקוח לספוג את נושא הצריבה ולזרוק את המסך לפח.
מצד שני הקוריאניות, קרי סמסונג ואל ג'י, מצהירות בפירוש לעשות שטיפה לבנה אחת לחודש+הרצה+שלא מומלץ להשתמש במסך למשחקים, למחשב, למסכים סטטים, ושהאחריות לא תספוג צריבה.
ובנוגע לסופרלטיבים, אם תסתכל באתרי ביקורת בעולם, ואם תשאל בחנויות מתמחות, וגם פ בפורום ה PV80 מקבל סופרלטיבים שאין כמותם, קיבל את התואר של הפלזמה 42 HDR הכי טובה, אפילו ה PV8 קיבל ציון טוב יותר מסדרות גבוהות של סמסונג , פיליפס, וכו'.
הכבוד של פיוניר בכבודו מונח, אני עדיין חושב שפיוניר טובה יותר מהסדרת כניסה של פנסוניק (PV8\80), אבל אל תשכח שגם המחיר בהתאם, וגם אל תשכח שהמעבד של פנסוניק ב SD לדעת רבים עושה עבודה טובה יותר בשידורים בארץ, ה PV80 עפ"י הבדיקות כבר מציגה שחורים שמאוד קרובים לפיוניר, ורמת הפירוט שלו די דומה לפיוניר, ולכן הוא זוכה לכאלה סופרלטיבים, כי יחסית לפלזמה סדרת כניסה, במחיר שפוי לחלוטין, הוא נותן תמורה שכמובן שמסכי LCD יקרים יותר לא מגיעים אליה, ומתקרב למסך הכי טוב בעולם, וגם היקר יותר, פיוניר.
נ.ב
זה שאני הרבה פעמים מזכיר את פנסוניק ופיוניר יחד זה בגלל שזהו צירוף טבעי, שמקובל בעל העולם, בכל העולם ידוע שפיוניר ופנסוניק הן השליטות הבלתי מעורערות בתחום הפלזמות, שיש את השליטה פיוניר וקצת מאחוריה את הפנסוניק, שהפנסוניק היא זו שמוכרת יותר כי המחירים שלה שפויים יותר, והפיוניר היא היקרה יותר, שמי שיכול להרשות לעצמו רוכש אותה, כך גם בישראל, אלה עם התקציב הגבוה רוכשים פיוניר, אלה עם התקציב הנמוך יותר רוכשים פנסוניק.
גם פיוניר וגם פנסוניק מובילות את תחום הפלזמות כי הן אלו שחידדו יותר מכל את יתרון הפלזמה על ה LCD ולכן הן בחרו להתמקד בפלזמות, וכמעט לא מייצרות LCD, בניגוד לשוק העולמי, הן הגיעו לשחורים הרבה יותר טובים מהמתחרים (יותר מב LCD האחרים ויותר מהפלזמות האחריות), הן הצליחו להקטין ההשתקפות, הצליחו להפחית את הסיכוי לצריבה, הן השקיעו את הכל בפלזמה, ולכן הגיעו למצב שמיזערו את בעיות הפלזמה (השתקפות וצריבה) עד למצב שהן מצהירות שאין סיכוי לצריבה, וחיזקו את היתרון הכי גדול של הפלזמה (הקונטרסט, השחורים) וע"י כך הצליחו לשמור על המכירות למרות שהפלזמה זה זן נכחד, בגלל זה הן נחשבות כמובילות בתחום, כראש החץ של תחום הפלזמות.
אל תשכח שהסדרות היותר גבוהות של פנסוניק כמו ה PY800 כבר ממש לא בטוח שהן פחות טובות מהפיוניר, והדעות חלוקות לכאן ולכאן, ושנית כל פיוניר מפסיקה ליצר ככה שפנסוניק תהיה השליטה הבלעדית (האמת שכבר עכשיו הן שולטות בשוק הפלזמות מבחינת אחוזי מכירות ללא עוררין), מהסיבה הפשוטה שביחס עלות תועלת הם מביאים את המסכים הכי טובים.

yuria
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4181
נתן תודות: 103 פעמים
קיבל תודות: 238 פעמים

שליחה #12 

לעמיתה שלי מעבודה שרכשה מסך PS42A450 של סמסונג היתה בעיה דומה ולכן אחרי מספר טלפונים לסמ-ליין ,החליפו לך את המסך .כל חברה תעשה קשיים -אף אחד לא רוצה להפסיד
הקיצר יש פתרון ........
מסך אולד LG65C8.
רסיבר Marantz SR7015
רמקולים פולק אודיו S20+S30.
סראונד ביפולר מוניטור אודיו.

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”