שלום לכולם אני חדש פה ורציתי לשאול שאלה שמאוד חשובה לי!

PlayStation, Xbox, Nintendo Switch על כל דגמיהם אביזריהם, קנסולות ניידות וקונסולות רטרו
Aviv2009 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 4
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

אני עכשיו קניתי LCD מדגם 32LG80R ורציתי לקנות פיילסטיישן 3 או אקס בוקס אני אישית מעדיף לקנות פלייסטיישן 3 אבל נורא מפריע לי העניין שרק משחקים מקוריים פועלים אבל בזמן האחרון אני שומע הרבה שאנשים מעלים משחקים צרובים בPS3 שלהם ורציתי לבדוק איתכם כי לפי כל ההודעות שקראתי פה אני רואה שכולכם ממש מבינים בתחום הזה..
אהההה ואם אתם מכירים מקום שאפשר לרכוש PS3 או אקס 360 במחיר הכי זול שאפשר
תודה מראש אנשים !!! אני ממש רוצה לקנות כבר השבוע אז אני ממש תלוי בכם !! :claps:

shapin
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 840
נתן תודות: 47 פעמים
קיבל תודות: 48 פעמים

שליחה #2 

כרגע ממש אין אופציה להעלות משחקים צרובים בPS3.
לדעתי PS3 יותר טוב מהXBOX360, אני אישית נהנה ממנו יותר (מהבקר, מהממשק, מהכותרים, מהאופציות של האודיו וידאו.).

9xcalibur9
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1639
נתן תודות: 16 פעמים
קיבל תודות: 110 פעמים

שליחה #3 

Aviv2009 כתב:אני עכשיו קניתי LCD מדגם 32LG80R ורציתי לקנות פיילסטיישן 3 או אקס בוקס אני אישית מעדיף לקנות פלייסטיישן 3 אבל נורא מפריע לי העניין שרק משחקים מקוריים פועלים אבל בזמן האחרון אני שומע הרבה שאנשים מעלים משחקים צרובים בPS3 שלהם ורציתי לבדוק איתכם כי לפי כל ההודעות שקראתי פה אני רואה שכולכם ממש מבינים בתחום הזה..
אהההה ואם אתם מכירים מקום שאפשר לרכוש PS3 או אקס 360 במחיר הכי זול שאפשר
תודה מראש אנשים !!! אני ממש רוצה לקנות כבר השבוע אז אני ממש תלוי בכם !! :claps:
...
בנוגע לצרובים,
לא היה ולא נברא בנוגע לפליסטיישן3.
לא מוצא חן בעיינך שאי אפשר לגנוב לסוני משחקים? חבל.

Itay_Pollak
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 19136
שם מלא: איתי פולק
נתן תודות: 725 פעמים
קיבל תודות: 733 פעמים

שליחה #4 

מה שחשוב לדעתי עם הPS3 ומשחקים:
א. אפשר להזמין משחקים מחו"ל - יוצא כ-200 ש"ח גג לרוב המשחקים - ויש גם משחקים ב-100.
ב. יש שוק החלפות דיי גדול - ואז פשוט מחליפים עם מישהו אחר.

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73312
שם מלא: ערן
נתן תודות: 646 פעמים
קיבל תודות: 3164 פעמים

שליחה #5 

Aviv2009 כתב:אבל נורא מפריע לי העניין שרק משחקים מקוריים פועלים
...
הבחור מחפש משחקים גנובים, מה שאומר שה PS3 לא בשבילו. אין פריצה ל PS3 וטוב שכך.

TANDBERG
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4591
נתן תודות: 184 פעמים
קיבל תודות: 202 פעמים

בוא לא נכסח ישר... תן לו הזדמנות

שליחה #6 

Huber כתב:
...
...
מובנת לי הגישה. Huber - החשיבה שלי ושלך דומות ושונות משלו, אבל אפשר לתת קייסים למה עדיף משהו שלא מריץ צרובים, כמו למשל:
1) באקס בוקס אתה יכול לקבל BAN על משחקים לא חוקיים (בלי להיכנס לטכני)
2) בסוני 3 יש היצע מעולה של משחקי און ליין בחינם (שיחוק ברשת, לא המשחק עצמו)
3) לאקס בוקס יש כותרים שהוא עדיין לא שיחק והם עולי ם זול מאוד עכשיו, הוא יוכל לצבור לעצמו ספרייה יפה במחיר טוב.
4) מוכח שמשחקים שקנית וקרעת את הת*ת כדי לקנות אותם - אתה תשחק אותם עד הסוף , רק כדי שלא תרגיש שנדפקת.
5) אוכלוסיית הגיימרים הרימה את הראש בצורה יפה ויש פורומי החלפה מאוד טובים בלי כסף.
6) יש כמה חנויות שעושות החלפות במחירים יחסית סבירים.
7) אם אתה הולך להשקיע כסף בקונסולה - תדע לפחות שאביזרים הכי טוב מקוריים - איתם אין קומבינות (אלא אם אתה קונה בחו"ל)

Huber - אני קורא תגובות שלך ואני תופס ממך מאוד, אם יש לך להוסיף למה שכתבתי סבבה, זה יכול להיות תבנית קבועה למי שמחפש לקנות, בלי להיכנס מה טוב יותר, זה בשרשור אחר.

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #7 

TANDBERG - מי שמחפש קונסולה פרוצה לא ממש יתייחס לכל הטיעונים הללו, אני מבטיח לך. 99 אחוז מאלו שיכניסו לשיקולי רכישת קונסולה/מחשב את המשחקים הגנובים יקח את זה כשיקול המרכזי ולא משנה איזה טעון תעלה וכמה הם הגיוניים, המשחקים "בחינם" יגברו על כל טיעון אחר, את זה אני יכול להגיד לך מאינסוף דיונים שאני קורא בפורומים הישראליים.

מבחינתי מי שמחפש קונסולה פרוצה לא נכנס ל"מחנה" שלי וב 99 אחוז מהמיקרים לא יבין את ההנאה שבמשחק מקורי כך שמראש אינני מנסה, יש מלחמות שמראש נחשבות אבודות וזו אחת מהבולטות שבהן. יצא לי בעבר להגיב ב 2-3 ת'רדים מאוד מאוד ארוכים (פה ובפורומים אחרים) על נושא הפירטיות וממאות התגובות בת'רדים הללו הבנתי שהעולם די מתחלק ל 2 בתחום הזה, אלו שרוכשים משחקים ומהצד השני הישראלי המצוי שבטוח שהצד השני פרייאר מוחלט כשהוא משלם על משחקים.

אני מכבד ומעריך את הרצון והניסיון שלך לשנות, אבל אני אישית כבר התייאשתי. יש לי דברים יותר חשובים לעשות עם הזמן הפנוי שלי, ולשכנע אנשים לא לגנוב זה לא אחד מהם. את זה אני אלמד את הילדים שלי, לא שאר העולם :wink:

sagioto
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1444
נתן תודות: 154 פעמים
קיבל תודות: 46 פעמים

שליחה #8 

lawpower כתב: א. אפשר להזמין משחקים מחו"ל - יוצא כ-200 ש"ח גג לרוב המשחקים.
...
קצת מטעה, כל משחק חדש שיוצא עולה כ-60$ לא כולל משלוח- כבר עובר את ה-240,
אבל זה לא מגיע להרבה יותר מזה

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #9 

א. הוא ציין - לרב המשחקים. תמיד יש את ה BEST SELLERS שעולים יותר אבל (המשך לתגובה ב')...

ב. מי אמר שחייבים לקפוץ ולרכוש משחק מייד כשהוא יוצא? תראה את LBP לדוגמא, כשהוא יצא לפני 3-4 חודש מחירו היה כ 60 דולר. היום את היכול למצוא אותו בהרבה הרבה פחות. אני אף פעם לא רוכש משחק בחודש הראשון כשהוא יוצא, זו טעות מבחינת המחיר שתשלם עליו. מבחינתי את משחק יהיה טוב היום הוא יהיה טוב באותו מידע עוד כמה חודשים :wink:

Aviv2009 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 4
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #10 

אז הבנתי שעדיף סוני 3 והבנתי שמעריכים משחק הרבה יותר כאשר קונים אותו מקורי.
תודה רבה לכם על העזרה !! :D
אבל רק עוד שאלה קטנה יש מקום זול שאתם מכירים שאני יכול לרכוש משם קונסולה ???
אני פשוט רוצה לרכוש כבר השבוע !! :wink:

nadavck
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3328
נתן תודות: 223 פעמים
קיבל תודות: 58 פעמים

שליחה #11 

מרוב צדקנות כמעט שכחנו שרוב המשתתפים בשיחה מורידים סרטים מבלי לשלם עליהם... כמה נעים ונוח לבקר אנשים אחרים...
(n)
לצפיה באוסף הסרטים שלי:
http://www.invelos.com/dvdcollection.aspx/nacoke

zeev78
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5766
נתן תודות: 121 פעמים
קיבל תודות: 155 פעמים

שליחה #12 

Huber כתב:TANDBERG - מי שמחפש קונסולה פרוצה לא ממש יתייחס לכל הטיעונים הללו, אני מבטיח לך. 99 אחוז מאלו שיכניסו לשיקולי רכישת קונסולה/מחשב את המשחקים הגנובים יקח את זה כשיקול המרכזי ולא משנה איזה טעון תעלה וכמה הם הגיוניים, המשחקים "בחינם" יגברו על כל טיעון אחר, את זה אני יכול להגיד לך מאינסוף דיונים שאני קורא בפורומים הישראליים.

מבחינתי מי שמחפש קונסולה פרוצה לא נכנס ל"מחנה" שלי וב 99 אחוז מהמיקרים לא יבין את ההנאה שבמשחק מקורי כך שמראש אינני מנסה, יש מלחמות שמראש נחשבות אבודות וזו אחת מהבולטות שבהן. יצא לי בעבר להגיב ב 2-3 ת'רדים מאוד מאוד ארוכים (פה ובפורומים אחרים) על נושא הפירטיות וממאות התגובות בת'רדים הללו הבנתי שהעולם די מתחלק ל 2 בתחום הזה, אלו שרוכשים משחקים ומהצד השני הישראלי המצוי שבטוח שהצד השני פרייאר מוחלט כשהוא משלם על משחקים.

אני מכבד ומעריך את הרצון והניסיון שלך לשנות, אבל אני אישית כבר התייאשתי. יש לי דברים יותר חשובים לעשות עם הזמן הפנוי שלי, ולשכנע אנשים לא לגנוב זה לא אחד מהם. את זה אני אלמד את הילדים שלי, לא שאר העולם :wink:
...
אתה צודק אבל מצד שני תראה את המחירים של המשחקים פה בארץ, זה שאין חוק נגד מחירים מופקעים זה עדין לא עושה את זה בסדר ואף מעודד את תופעת הפירטיות.

TANDBERG
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4591
נתן תודות: 184 פעמים
קיבל תודות: 202 פעמים

שליחה #13 

zeev78 - אתה יכול לקנות בחו"ל, להחליף משחקים, יש מספיק אלטרנטיבות. אומר לך את זה מישהו שהוריד ים שירים וסרטים. הפסקתי. אני נהנה יותר היום, מה שיש לי קניתי - לא אהבתי ? מכרתי הלאה.
Vocare Ad Regnum

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #14 

nadavck כתב:מרוב צדקנות כמעט שכחנו שרוב המשתתפים בשיחה מורידים סרטים מבלי לשלם עליהם... כמה נעים ונוח לבקר אנשים אחרים...
(n)
...
נדב, במשחקים יש לי אלטרנטיבה (להזמין מחו"ל) בסרטים וסדרות לעומת זאת כמעט ואין (רב הסדרות שאני רואה לא מגיעות בכלל לארץ ואלו שמגיעות לא מגיעות ל HD רובן או שמגיעות בשנה איחור וצפונה). אין לי שום בעייה לשלם על תוכן חוקי (ותעיד על כך סיפריית המשחקים הדי מכובדת שאספתי מאז רכישת ה PS3) אבל כשאין לי אלטרנטיבה חוקית - מה האופציה שלי?

nadavck
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3328
נתן תודות: 223 פעמים
קיבל תודות: 58 פעמים

שליחה #15 

אני לא אכנס לויכוח הזה שוב... זה פשוט צורם שאתם ציניים קלפי בן אדם שרוצה חלילה תוכן "גנוב" בזמן שאתם מורידים תוכן "גנוב" אחר.
כל הצידוקים והויכוחים: מקומם בשירשור המיועד לכך :)
לצפיה באוסף הסרטים שלי:
http://www.invelos.com/dvdcollection.aspx/nacoke

Itay_Pollak
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 19136
שם מלא: איתי פולק
נתן תודות: 725 פעמים
קיבל תודות: 733 פעמים

שליחה #16 

נדב - אתה גונב שרשורים
:lol:

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #17 

Huber כתב:
...
...
נדב - אפא הציניות בתגובה? זוהי הצהרה פשוטה וברורה שמסתמכת על ההצהרה המקורית של הבחור. פשוט.

Gili_Regev
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 5111
שם מלא: גילי
נתן תודות: 342 פעמים
קיבל תודות: 134 פעמים

שליחה #18 

Huber כתב: יש לי דברים יותר חשובים לעשות עם הזמן הפנוי שלי, ולשכנע אנשים לא לגנוב זה לא אחד מהם. את זה אני אלמד את הילדים שלי, לא שאר העולם :wink:
...

בימים אלה אני מתחיל לבדוק מה כדאי, PS3 או XBOX, כך שהרכישה הולכת ומתקרבת.
מסיבה זו, התחלתי היום לעבור על השרשורים.
Huber
אני בהחלט מכבד אותך, אבל כמו שאמרו, זו צביעות,משהו, להטיף למי שמחפש אחר קונסולה תומכת פריצות, בזמן שרובנו מבססים את שעות הפנאי שלנו בדיוק על אותו הדבר: הורדת תכנים בלתי חוקית.
Huber כתב: במשחקים יש לי אלטרנטיבה (להזמין מחו"ל) בסרטים וסדרות לעומת זאת כמעט ואין (רב הסדרות שאני רואה לא מגיעות בכלל לארץ ואלו שמגיעות לא מגיעות ל HD רובן או שמגיעות בשנה איחור וצפונה).
...
נו באמת..
ממתי חוסר אלטרנטיבה = לגיטימציה לגנוב.
קצת פגעת לנו באינטלגנציה..

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #19 

אז תקראו לי צבוע, זו השקפת העולם שלי 8)

ד"א, אני עדיין מחפש אפא מצאתם בתגובות שלי ציניות, הטפות ושאר הדברים שהחלטתם להאשים אותי בהם מתחילת ההשתתפות שלי בדיון - אשמח אם מישהו יפנה אותי לתגובה שכזו פרי עיטי :?

להיפך - בתגובה ש Giliboy מצטט רשום בפירוש שהטפות זה ממני והלאה, לא? או שהניסוח שלי לא היה מספיק מובן?

Pavelz
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4032
שם מלא: pavel
נתן תודות: 199 פעמים
קיבל תודות: 48 פעמים

שליחה #20 

Huber כתב:אז תקראו לי צבוע, זו השקפת העולם שלי 8)
...
אני איתך בצביעות (Y)
Need more cowbell

שלח תגובה

חזור אל “קונסולות”