אהההה ואם אתם מכירים מקום שאפשר לרכוש PS3 או אקס 360 במחיר הכי זול שאפשר
תודה מראש אנשים !!! אני ממש רוצה לקנות כבר השבוע אז אני ממש תלוי בכם !!

בנוגע לצרובים,Aviv2009 כתב:אני עכשיו קניתי LCD מדגם 32LG80R ורציתי לקנות פיילסטיישן 3 או אקס בוקס אני אישית מעדיף לקנות פלייסטיישן 3 אבל נורא מפריע לי העניין שרק משחקים מקוריים פועלים אבל בזמן האחרון אני שומע הרבה שאנשים מעלים משחקים צרובים בPS3 שלהם ורציתי לבדוק איתכם כי לפי כל ההודעות שקראתי פה אני רואה שכולכם ממש מבינים בתחום הזה..
אהההה ואם אתם מכירים מקום שאפשר לרכוש PS3 או אקס 360 במחיר הכי זול שאפשר
תודה מראש אנשים !!! אני ממש רוצה לקנות כבר השבוע אז אני ממש תלוי בכם !!...

הבחור מחפש משחקים גנובים, מה שאומר שה PS3 לא בשבילו. אין פריצה ל PS3 וטוב שכך.Aviv2009 כתב:אבל נורא מפריע לי העניין שרק משחקים מקוריים פועלים...

מובנת לי הגישה. Huber - החשיבה שלי ושלך דומות ושונות משלו, אבל אפשר לתת קייסים למה עדיף משהו שלא מריץ צרובים, כמו למשל:Huber כתב:הבחור מחפש משחקים גנובים, מה שאומר שה PS3 לא בשבילו. אין פריצה ל PS3 וטוב שכך.Aviv2009 כתב:אבל נורא מפריע לי העניין שרק משחקים מקוריים פועלים......

אתה צודק אבל מצד שני תראה את המחירים של המשחקים פה בארץ, זה שאין חוק נגד מחירים מופקעים זה עדין לא עושה את זה בסדר ואף מעודד את תופעת הפירטיות.Huber כתב:TANDBERG - מי שמחפש קונסולה פרוצה לא ממש יתייחס לכל הטיעונים הללו, אני מבטיח לך. 99 אחוז מאלו שיכניסו לשיקולי רכישת קונסולה/מחשב את המשחקים הגנובים יקח את זה כשיקול המרכזי ולא משנה איזה טעון תעלה וכמה הם הגיוניים, המשחקים "בחינם" יגברו על כל טיעון אחר, את זה אני יכול להגיד לך מאינסוף דיונים שאני קורא בפורומים הישראליים.
מבחינתי מי שמחפש קונסולה פרוצה לא נכנס ל"מחנה" שלי וב 99 אחוז מהמיקרים לא יבין את ההנאה שבמשחק מקורי כך שמראש אינני מנסה, יש מלחמות שמראש נחשבות אבודות וזו אחת מהבולטות שבהן. יצא לי בעבר להגיב ב 2-3 ת'רדים מאוד מאוד ארוכים (פה ובפורומים אחרים) על נושא הפירטיות וממאות התגובות בת'רדים הללו הבנתי שהעולם די מתחלק ל 2 בתחום הזה, אלו שרוכשים משחקים ומהצד השני הישראלי המצוי שבטוח שהצד השני פרייאר מוחלט כשהוא משלם על משחקים.
אני מכבד ומעריך את הרצון והניסיון שלך לשנות, אבל אני אישית כבר התייאשתי. יש לי דברים יותר חשובים לעשות עם הזמן הפנוי שלי, ולשכנע אנשים לא לגנוב זה לא אחד מהם. את זה אני אלמד את הילדים שלי, לא שאר העולם...

נדב, במשחקים יש לי אלטרנטיבה (להזמין מחו"ל) בסרטים וסדרות לעומת זאת כמעט ואין (רב הסדרות שאני רואה לא מגיעות בכלל לארץ ואלו שמגיעות לא מגיעות ל HD רובן או שמגיעות בשנה איחור וצפונה). אין לי שום בעייה לשלם על תוכן חוקי (ותעיד על כך סיפריית המשחקים הדי מכובדת שאספתי מאז רכישת ה PS3) אבל כשאין לי אלטרנטיבה חוקית - מה האופציה שלי?nadavck כתב:מרוב צדקנות כמעט שכחנו שרוב המשתתפים בשיחה מורידים סרטים מבלי לשלם עליהם... כמה נעים ונוח לבקר אנשים אחרים...
...

נדב - אפא הציניות בתגובה? זוהי הצהרה פשוטה וברורה שמסתמכת על ההצהרה המקורית של הבחור. פשוט.Huber כתב:הבחור מחפש משחקים גנובים, מה שאומר שה PS3 לא בשבילו. אין פריצה ל PS3 וטוב שכך.Aviv2009 כתב:אבל נורא מפריע לי העניין שרק משחקים מקוריים פועלים......

Huber כתב: יש לי דברים יותר חשובים לעשות עם הזמן הפנוי שלי, ולשכנע אנשים לא לגנוב זה לא אחד מהם. את זה אני אלמד את הילדים שלי, לא שאר העולם...
נו באמת..Huber כתב: במשחקים יש לי אלטרנטיבה (להזמין מחו"ל) בסרטים וסדרות לעומת זאת כמעט ואין (רב הסדרות שאני רואה לא מגיעות בכלל לארץ ואלו שמגיעות לא מגיעות ל HD רובן או שמגיעות בשנה איחור וצפונה)....