חתימת חוזה חדש מול YES- עצות בבקשה

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
שלח תגובה
faza פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 306
נתן תודות: 9 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #1 

החודש מסתיימת לי ההתחייבות ליס ואני רוצה לחדש אותה.
עד היום יש לי רק ממירים רגילים בבית. לא HD ולא מקס.
למעשה חכיתי למקס HD.לא התחשק לי 2 ממירים בסלון ובחדר שינה.
עכשיו בגלל שנגמר לי החוזה, אני חייב לסגור מחדש, אבל....
MAX HD עוד לא הושק.

הפחד שלי שכרגע אסגור איתם על ממירים של HD+MAX ואח"כ שיצא MAX HD לא ישדרגו לי עד שהחוזה יגמר, 3 שנים לדעתי.
האם זה נכון?
מה המלצתכם?
לחכות להשקת MAX HD?
יש חוזה זמני? אפשר להשאר ללא התחייבות עד להשקה?

דעתכם?
עסקים Business - www.faz-arc.co.il
תענוג Pleasure - www.fjcruiser.co.il
תחביב Hobby - www.gsm-israel.co.il
האתר של אשתי - www.michalf.com מדהים!

smallville4r
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2056
נתן תודות: 85 פעמים
קיבל תודות: 116 פעמים

שליחה #2 

נתחיל מהסוף. אתה תמיד תוכל להשאר ללא התחייבות - רק במחירים מלאים. עצתי היא שאם תחליט כך, אז תצמצם את כמות הערוצים וממש תזמין אותם a-la-carte (בודדים, לא כחבילות - רק ערוצים שבהם אתה יודע שאתה צופה.), אלא אם כן אתה צופה בכל ערוצי חבילה מסוימת ואז תוסיף אותה. רק תזכור שללא חבילת הסרטים, מחירי כל שאר הערוצים הוא כפול.
מדובר במס' חודשים שאולי תשלם יותר ותקבל פחות, אבל המינוף שבו תהיה כשתרצה את ה- yesMaxHD יהיה גדול ו- yes תעדיף לעמוד בתנאים שלך כי אתה לא מחויב.

אני מניח שאם תרצה Max + HD ותקבל אותם - yes יציעו מבצעי שדרוג ולך, שיהיו לך את שניהם, השדרוג אמור לעלות הכי פחות, אם בכלל, אבל עדיין יש את הסיכון שציינת. אין דבר כזה לא יסכימו לשדרג - זכותך לקבל שירות ש- yes מציעה - השאלה היא מה המחיר שידרשו ממך עבור השדרוג - זה עלול להיות לא כדאי ולכבול אותך. כל עוד אתה משלם את המחיר על הממירים ותמשיך לשלם את המחיר על הממירים במשך ה- 3 שנים של ההתחייבות אתה אמור לקבל הצעת שדרוג זולה כאשר yes יתחילו להציע אותם. הבעיה היא שאין עדיין כאלו, כי העסק רק מתחיל להתגלגל. לי לדוגמא, יש את הממיר HD (בלי Max) ואני מאוד מקווה שיציעו לי הצעת שדרוג נוחה ל- MaxHD.

אתה יכול גם לבחור להתנתק ולהתחבר מחדש שיהיה ה- Max HD או להסביר לנציגים של yes את המצב ולנסות להגיע לחוזה מוסכם וכתוב איתם על מה יקרה כשיצא ה- yesMaxHD במידה ואתה כן מחליט לקחת את שני הממירים. עם זאת, לא הייתי סומך שהנציגים שלהם יודעים שה- MaxHD בפתח.

אתה יכול בנוסף לעשות הקפאת מנוי - אז אתה מקבל רק את הערוצים החופשיים (1,22,10,33,99) תמורת 40 ש"ח בחודש (אם אני לא טועה) לתקופה של עד 4 חודשים.

איינשטיין
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8560
נתן תודות: 176 פעמים
קיבל תודות: 394 פעמים

שליחה #3 

ליתר דיוק, אתה יכול להקפיא את המנוי לתקופה של עד 4 חודשים (וקשרי לקוחות יכולים לאשר חודשיים נוספים). בתקופת ההקפאה אתה משלם 15 ש"ח לממיר ומקבל רק את הערוצים: 9+10+11+21+22+23+24+33+99
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!

djeuro
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 305
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 13 פעמים

שליחה #4 

כמו שידידי אינשטיין ציין ההקפאה זו אופציה ריאלית שמאפשרת לך לצפות בשידורים של מספר מצומצם של ערוצים לשישה חודשים .

אפשרות נוספת היא לקבל את "חבילת החסכון הסודית " שכוללת את הערוצים של "ההקפאה" ועוד חבילת ערוצים פרמיום אחת לבחירתך בעלות של 89.90 שח לחודש עם התחייבות לשנה .
אל תשאלו את נציג המכירות לגבי החבילה הזו כי היא מתגלה רק בשיחה עם מחלקת "קשרי לקוחות" לאחר קביעת תאריך ניתוק .

אתה יכול להנות משתי האופציות - לקחת את חבילת "ההקפאה" לחצי שנה ולאחר מכן את "חבילת החיסכון הסודית" לשנה , כל בעלות של 1000 שח לשנה וחצי בהשואה ל-4000 שח לשנה וחצי בחשבון רגיל , חסכון משמעותי , ללא הפסד של ממש מבחינת תכנים .

Mistoffelees
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4851
נתן תודות: 370 פעמים
קיבל תודות: 188 פעמים

שליחה #5 

אתה יכול גם לבדוק אופציות של פקדון ואז לא תהיה לך התחייבות בגין המקס ו/או HD
ותוכל להחזיר אותם מתי שתרצה.

שלח תגובה

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”