מישהו מכיר את החנות: DVD CENTER ?

פורום לדיון על נושאים הקשורים לפן המסחרי ו/או השירותי של התחום (איפה קונים? כמה עולה? מי הייבואן? המלצות על חנות? ענייני ייבוא/מכס וכו').
predator
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 8
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #21 

שלום לחברי הפורום

ממליץ בחום על החנות ועל הבעלים.
שירות אישי שאין בשום חברה אחרת , מחירים שרק
ניתן לחלום עליהם.
אני לא חבר של הבעלים שיהיה ברור לכולם אלא רק לקוח מרוצה.
שלחתי לחנות מספר חברים שלי כולם רכשו וכולם קיבלו שירות טוב.
מלבד השירות ניתן להסתדר עם הבעלים לגבי פריסת תשלומים ואמצעי תשלום בכלל.
ממליץ בחום!!!!!

רומק
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 67
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #22 

mishupishu כתב:כן יש סיבה מאוד רצינית ,כרגע לא רוצה להיכנס לזה......,פשות תחסכו לעצמכם הרבה כאבי ראש
...

שלום אלכס (6)

אתה זורק פצצה ולא מנמק, זה לא רציני.
ביום רביעי קניתי מסך פלזמה ב - די וי די סנטר .
אני מאוד מרוצה, כל מה שהזמנתי קיבלתי, כולל התקנה מקצועית.
וחסכתי הרבה .
את החלטת הקניה עשיתי לאחר שבדקתי בדיקה יסודית על החנות,
ביקרתי פעמיים בחנות, היחס היה מקצועי וסבלני.
היו המלצות טובות מאנשים שקנו, ההרגשה הכללית שלי היא מצויינת.
(Y)

רומק
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #23 

רומק כתב:
mishupishu כתב:כן יש סיבה מאוד רצינית ,כרגע לא רוצה להיכנס לזה......,פשות תחסכו לעצמכם הרבה כאבי ראש
...

שלום ( mishupishu (6)

אתה זורק פצצה ולא מנמק, זה לא רציני.
ביום רביעי קניתי מסך פלזמה ב - די וי די סנטר .
אני מאוד מרוצה, כל מה שהזמנתי קיבלתי, כולל התקנה מקצועית.
וחסכתי הרבה .
את החלטת הקניה עשיתי לאחר שבדקתי בדיקה יסודית על החנות,
ביקרתי פעמיים בחנות, היחס היה מקצועי וסבלני.
היו המלצות טובות מאנשים שקנו, ההרגשה הכללית שלי היא מצויינת.
(Y)
...

ronen61
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4655
נתן תודות: 191 פעמים
קיבל תודות: 107 פעמים

שליחה #24 

לא להתרגש יותר מידי, בטח הוא עובד במחסני חשמל.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78934
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 792 פעמים
קיבל תודות: 5400 פעמים

שליחה #25 

חברים,

המקום של מלחמות מהסוג הזה אינו כאן.

צפיד
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2856
נתן תודות: 162 פעמים
קיבל תודות: 64 פעמים

שליחה #26 

דווקא המקום מיועד לגינויים או תשבוחות וזה עושה שירות מצויין לחברים.
אני חושב שצריך למחוק פרסומים לא עניינים ובטח ובטח שזו מטרת הנרשם לאתר(הודעה ראשונה)נראה שיש כאן רקע לא תמים ,לדעתי ההודעה הזו צריכה להמחק ואנשים כאלה צריך לחסום.

אילון
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 153
שם מלא: אילון
נתן תודות: 11 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

תרומת הפורום לעלית מחירים ב DVD CENTER. יש מצב?

שליחה #27 

אם אני לא טועה, מחיר 5090 עלה שם באלפייה לפני יום או יומיים. אני בתחושה שהת'רד הקודם על החנות הביא לשם "גל" של חברים מהפורום ויחד עימו את עליית המחיר (לפחות ברמת המחיר המפורסם באתר) מישהו קנה שם בימים האחרונים? באיזה מחיר?

ronen61
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4655
נתן תודות: 191 פעמים
קיבל תודות: 107 פעמים

שליחה #28 

בטח אם קונה רציני ילך לשם, ולא יזמין מסך שעולה כמו האוטו שלי דרך האינטרנט, אז הוא יקנה אותו במחיר נמוך משפורסם.

רומק
חבר פעיל
חבר פעיל

Re: תרומת הפורום לעלית מחירים ב DVD CENTER. יש מצב?

שליחה #29 

אילון כתב:אם אני לא טועה, מחיר 5090 עלה שם באלפייה לפני יום או יומיים. אני בתחושה שהת'רד הקודם על החנות הביא לשם "גל" של חברים מהפורום ויחד עימו את עליית המחיר (לפחות ברמת המחיר המפורסם באתר) מישהו קנה שם בימים האחרונים? באיזה מחיר?
...
שלום אילון 8O
קניתי בשבוע שעבר ב - די וי די סנטר פיוניר "50 דגם KRP500A .
כולל התקנה וחיווט 20,000 ש"ח
המחיר באתר היה 22000 ש"ח . (i)

רונן
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5684
נתן תודות: 1133 פעמים
קיבל תודות: 159 פעמים

שליחה #30 

רומק כתב:
אילון כתב:אם אני לא טועה, מחיר 5090 עלה שם באלפייה לפני יום או יומיים. אני בתחושה שהת'רד הקודם על החנות הביא לשם "גל" של חברים מהפורום ויחד עימו את עליית המחיר (לפחות ברמת המחיר המפורסם באתר) מישהו קנה שם בימים האחרונים? באיזה מחיר?
...
שלום אילון 8O
...
שלום חבר חדש ,

ברוך בואך לפורום (f)

ללא קשר למוצר ולמחיר שציינת , ישנם הבדלים בין הדגמים אם מהיבואן הרשמי או מיבואן מקבילי,
אינני שייך לא לכאן ולא לכאן , אני רכשתי אצל היבואן הרשמי , אולי שילמתי יותר אך ...
אני ישן טוב בלילה ואין לי ספק שבמידת הצורך ( ומקווה שלא ) היבואן הרשמי יכסה אותי בכל בעיה,
ואין בליבי כל ספק בעניין ...

ראה :

http://www.hometheater.co.il/vt78965

(b)

רומק
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #31 

רונן כתב:
רומק כתב:
...
שלום אילון 8O
...
שלום חבר חדש ,

ברוך בואך לפורום (f)

ללא קשר למוצר ולמחיר שציינת , ישנם הבדלים בין הדגמים אם מהיבואן הרשמי או מיבואן מקבילי,
אינני שייך לא לכאן ולא לכאן , אני רכשתי אצל היבואן הרשמי , אולי שילמתי יותר אך ...
אני ישן טוב בלילה ואין לי ספק שבמידת הצורך ( ומקווה שלא ) היבואן הרשמי יכסה אותי בכל בעיה,

ראה :

(b)
...
שלום רונן (b)
ללא ספק אני ישן טוב בלילה עם פלזמה פיוניר על הקיר.
ואם עוד 6000 ש"ח בכיס
יש יתרון ביבואן קטן היחס אישי
אתה יכול להתקשר בכול שעה ולשאול שאלות
ולפי הפורום השרות של די וי די סנטר ברמה... הייתי רוצה לאמין שיבואן רשמי
יודע לתת שרות דומה

yosifon
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 396
נתן תודות: 24 פעמים
קיבל תודות: 9 פעמים

שליחה #32 

ואין שום הבדלים בין הדגמים
שניהם מיובאים מאירופה

צפיד
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2856
נתן תודות: 162 פעמים
קיבל תודות: 64 פעמים

שליחה #33 

רונן כתב:
רומק כתב:
...
שלום אילון 8O
...
שלום חבר חדש ,

ברוך בואך לפורום (f)

ראה :

(b)
...
אני חייב להגיד שגם אני בדיעה שלפעמים כדאי לשלם עוד כמה גרושים בשביל לקבל את "השקט" כביכול-למשל בחלפים של אוטו צרפתי או לחילופין רוטב סויה לסושי....
אבל לפי מה שאני מבין ממספר שרשורים בעקביות בפורום במיוחד בהקשר פיוניר - היבואן הפרללי מביא את אותם בדיוק(אם תוכל לציין הבדלים?)מסכים בכמה אלפי שקלים פחות...זה הרבה כסף לאחד שישן טוב בלילה על מזרון עמינח עממי.
ברור שכל אחד יכול להרשות לעצמו מזרן אחר ובתאם לכך לבחור יבואן לפלזמה שהוא יקנה...וכנגזרת מכך כמה ישלם יותר ונראה שלא מעט יותר(אוקסימרון:)).
בגדול גם אני הייתי אנטי וחשבתי שהיבואן הרישמי(בכל דבר לאוו דווקא בהקשר מסכי פיוניר) הוא ההעדפה הברורה אבל אחרי שבודקים בוחנים כל מקרה לגופו אולי כדאי לצאת מהקבעון שאנחנו הצרכנים צריכים לחזר ולהעריץ יבואנים כאילו הם מלאכים שהגיעו כאן במקרה למכור לנו בזול ולתת לנו שירות כאילו היינו ילדים מאומצים שלהם....אז זהו שלא!
מאז שיש תחרות בעולם מחירים ירדו ,צרכנים מקבלים תמורה גבוהה יותר עבור הכסף שלהם ויבואנים רישמיים(מכל תחום אפשרי) מרגישים מאויימים,לדוגמא עולם המחשבים.
עוד נקודה חשובה - במיוחד בשעת מיתון אני חושב שאנשים מחפשים להוזיל את עלויות שלהם ויבואן פרללי יכול להוות פתרון טוב,לבוא להגיד שזה מסוכן כי הוא תמיד יכול לפשוט את הרגל...האם חסרים מקרים של מעצמות מתחום הנדל"ן,אוכל,אלקטרוניקה שנמחקו תוך כמה חודשים???
עוד נקודה חשובה-איכות המסכים שאנחנו מדברים עליהם היא מצויינת ולדעתי הסיכוי נמוך יותר להגיע למימוש האחריות(תבדוק עם טכנאים איזה מסכים הם הכי פחות רואים).
לסיכום אנחנו בתור צרכנים צריכים לקבל תמורה הוגנת למחיר שאנחנו משלמים,אם יבואן כזה או אחר יבוא ויציע לי את מרכולתו במחיר טוב ובאמינות גבוהה אין לי ספק שאלך על זה,לגבי

איזה יבואן פרללי אמין? אני אעדיף להשאיר את הפוסט שלי נקי מהמלצה ספיציפית ואעדיף לכתוב את דעתי הכללית בקשר לתפיסה המוטעת שלשלם יותר זה לישון יותר טוב בלילה...או לחילופין לעבוד עוד יותר ביום (כדי לכסות את ההפרשים:)).

yosifon
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 396
נתן תודות: 24 פעמים
קיבל תודות: 9 פעמים

שליחה #34 

ברגע שהייבואן הפרללי עלה על אופציית הייבוא מאירופה-
בזה הוא "טרף את הקלפים" חזק בשוק מסכי פיוניר

רונן
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5684
נתן תודות: 1133 פעמים
קיבל תודות: 159 פעמים

שליחה #35 

צפיד כתב:
רונן כתב:
רומק כתב:
...
שלום אילון 8O
...
שלום חבר חדש ,

ברוך בואך לפורום (f)

ראה :

(b)
...
אני חייב להגיד שגם אני בדיעה שלפעמים כדאי לשלם עוד כמה גרושים בשביל לקבל את "השקט" כביכול-למשל בחלפים של אוטו צרפתי או לחילופין רוטב סויה לסושי....
אבל לפי מה שאני מבין ממספר שרשורים בעקביות בפורום במיוחד בהקשר פיוניר - היבואן הפרללי מביא את אותם בדיוק(אם תוכל לציין הבדלים?)מסכים בכמה אלפי שקלים פחות...זה הרבה כסף לאחד שישן טוב בלילה על מזרון עמינח עממי.
ברור שכל אחד יכול להרשות לעצמו מזרן אחר ובתאם לכך לבחור יבואן לפלזמה שהוא יקנה...וכנגזרת מכך כמה ישלם יותר ונראה שלא מעט יותר(אוקסימרון:)).
בגדול גם אני הייתי אנטי וחשבתי שהיבואן הרישמי(בכל דבר לאוו דווקא בהקשר מסכי פיוניר) הוא ההעדפה הברורה אבל אחרי שבודקים בוחנים כל מקרה לגופו אולי כדאי לצאת מהקבעון שאנחנו הצרכנים צריכים לחזר ולהעריץ יבואנים כאילו הם מלאכים שהגיעו כאן במקרה למכור לנו בזול ולתת לנו שירות כאילו היינו ילדים מאומצים שלהם....אז זהו שלא!
מאז שיש תחרות בעולם מחירים ירדו ,צרכנים מקבלים תמורה גבוהה יותר עבור הכסף שלהם ויבואנים רישמיים(מכל תחום אפשרי) מרגישים מאויימים,לדוגמא עולם המחשבים.
עוד נקודה חשובה - במיוחד בשעת מיתון אני חושב שאנשים מחפשים להוזיל את עלויות שלהם ויבואן פרללי יכול להוות פתרון טוב,לבוא להגיד שזה מסוכן כי הוא תמיד יכול לפשוט את הרגל...האם חסרים מקרים של מעצמות מתחום הנדל"ן,אוכל,אלקטרוניקה שנמחקו תוך כמה חודשים???
עוד נקודה חשובה-איכות המסכים שאנחנו מדברים עליהם היא מצויינת ולדעתי הסיכוי נמוך יותר להגיע למימוש האחריות(תבדוק עם טכנאים איזה מסכים הם הכי פחות רואים).
לסיכום אנחנו בתור צרכנים צריכים לקבל תמורה הוגנת למחיר שאנחנו משלמים,אם יבואן כזה או אחר יבוא ויציע לי את מרכולתו במחיר טוב ובאמינות גבוהה אין לי ספק שאלך על זה,לגבי

איזה יבואן פרללי אמין? אני אעדיף להשאיר את הפוסט שלי נקי מהמלצה ספיציפית ואעדיף לכתוב את דעתי הכללית בקשר לתפיסה המוטעת שלשלם יותר זה לישון יותר טוב בלילה...או לחילופין לעבוד עוד יותר ביום (כדי לכסות את ההפרשים:)).
...
הכל מקובל,

כל אחד לדעתו .

מה שמזכיר לי את הוויכוח הנצחי לגבי כבלים והשפעתם / אי השפעתם על הסאונד...

:|

lz
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 79
קיבל תודות: 0

שליחה #36 

שלום,
במקרה של מסכי פנסוניק נושא הדגמים מאירופה הרבה יותר מובהק - ליורוקום אין אישור להביא דגמים אירופאים אלא רק מאסיה (לפי החלטת הנהלת פנסוניק העולמית). היבואנים המקבילים כן מביאים דגמים אירופאים.
אני באופן אישי תמיד מעדיף לקנות מיבוא רשמי אבל במקרה של פלזמות פנסוניק יש הבדל גדול בין הדגמים ויכול להיות שאלך ליבואן המקביל לא רק בגלל המחיר אלא בעיקר בגלל הימצאות הדגמים האירופאים העדיפים. יש לציין כמובן שהמחיר חייב להיות אטרקטיבי מאד על מנת לכסות על האחריות פחותת השנים והפחות בטוחה.

roeek
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1349
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #37 

אני חושב שהדיון כאן סטה לגמרי מהמתוכנן.
הדיון המקורי לא עסק באם יבוא פרללי זה טוב או רע ליהודים.
הדיון המקורי פתח בשאלה האם יבואן פרללי ספציפי, קרי, חנות DVD CENTER בכרמיאל, אשר מאחוריה עומד בחור בשם רונן, מספקת שירות/מחירים/איכות/מקצועיות וכו' בהתאם לנסיונם של אחרים?
The Black Wax

ADICT
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9621
נתן תודות: 119 פעמים
קיבל תודות: 354 פעמים

שליחה #38 

קניתי ממנו את הAX5I שלי בזמנו
עם טרייד אין ל906 הישן שלי
לא היתה שום בעיה