מישהו מכיר את החנות: DVD CENTER ?
הי,
אשמח לשמוע, האם למישהו היית חויית קנייה חיובית/שלילית מהחנות DVD CENTER הממוקמת בכרמיאל.
מהי רמת שירות הלקוחות והאם למישהו יצא להזמין טכנאי או לשלוח למעבדה במסגרת האחריות שהם נותנים ?
ולסיכום, האם מומלץ או לא לרכוש בחנות זו ?
לינק לחנות:
http://www.dvdcenter.co.il/default.asp
תודה מראש,
אלכס.
אשמח לשמוע, האם למישהו היית חויית קנייה חיובית/שלילית מהחנות DVD CENTER הממוקמת בכרמיאל.
מהי רמת שירות הלקוחות והאם למישהו יצא להזמין טכנאי או לשלוח למעבדה במסגרת האחריות שהם נותנים ?
ולסיכום, האם מומלץ או לא לרכוש בחנות זו ?
לינק לחנות:
http://www.dvdcenter.co.il/default.asp
תודה מראש,
אלכס.
- צפיד
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2856
- נתן תודות: 162 פעמים
- קיבל תודות: 64 פעמים
עד לפני כמה זמן פסלתי את עניין יבוא פרללי ,הייתי אנטי שמעתי כל מיני שמועות ,ממש התרחקתי מהעניין.
לאחר בדיקה עמוקה של העניין החלטתי שזה כדאי מאוד(לי ,אני מדבר בשמי).
לאחר מכן עשיתי ים בבירורים והגעתי לDVDCENTER ,בדקתי ומצאתי שקיים גיבוי מלא ברמת האחריות והמחירים מצויינים .
ניסיון אישי:
קניתי ממנו מקרן (שהיה לו מטרייד אין) ,למרות שלא סיכמנו יותר מדי על האחריות כי זה מוצר מטרייד אין הגעתי אליו אחרי שבוע וחצי כי חשבתי אולי שהמנורה התעייפה ...
הוא בכלל לא בדק ,הוא אמר לי "תבוא שבוע הבא".
הזמין לי מנורה חדשה החליף לי אותה תמורת מחיר מגוחך.
אין לי ספק שזה יחס יוצא דופן ואולי גם בגלל שגיליתי עניין רציני באחת הKURO המטורפות שיש לו שם....אבל תחתית השורה התרשמתי מאוד ואני ממש קורא לעצמי לקוח שלו.
אני שוקל רכישת מסך כרגע ,אין לי ספק שאם אקנה אז יהיה שם בגלל המחיר+האחריות.
לדעתי מעבר לכל הבולשיט זה מה שחשוב לי - מחיר ואחריות .
אם תרצה עוד מידע אתה מוזמן לפנות בפרטי...
לאחר בדיקה עמוקה של העניין החלטתי שזה כדאי מאוד(לי ,אני מדבר בשמי).
לאחר מכן עשיתי ים בבירורים והגעתי לDVDCENTER ,בדקתי ומצאתי שקיים גיבוי מלא ברמת האחריות והמחירים מצויינים .
ניסיון אישי:
קניתי ממנו מקרן (שהיה לו מטרייד אין) ,למרות שלא סיכמנו יותר מדי על האחריות כי זה מוצר מטרייד אין הגעתי אליו אחרי שבוע וחצי כי חשבתי אולי שהמנורה התעייפה ...
הוא בכלל לא בדק ,הוא אמר לי "תבוא שבוע הבא".
הזמין לי מנורה חדשה החליף לי אותה תמורת מחיר מגוחך.
אין לי ספק שזה יחס יוצא דופן ואולי גם בגלל שגיליתי עניין רציני באחת הKURO המטורפות שיש לו שם....אבל תחתית השורה התרשמתי מאוד ואני ממש קורא לעצמי לקוח שלו.
אני שוקל רכישת מסך כרגע ,אין לי ספק שאם אקנה אז יהיה שם בגלל המחיר+האחריות.
לדעתי מעבר לכל הבולשיט זה מה שחשוב לי - מחיר ואחריות .
אם תרצה עוד מידע אתה מוזמן לפנות בפרטי...
נערך לאחרונה על ידי צפיד ב 02/03/2009 20:26, נערך פעם 1 בסך הכל.
- claudia5
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4216
- נתן תודות: 1659 פעמים
- קיבל תודות: 558 פעמים
גם אני היתי בחנות והבחור שם היה מאוד סבלני ונחמד למרות שהסברתי לו שאני לא מתכוון לרכוש עדיין.
קנייה מהחנות: DVD CENTER
- יש עוד מישהו עם חויית קנייה מ- DVD CENTER ?
- האם ישנה דרך לבדוק באמצעות ה- S.N של המוצר או כל דרך אחרת, אם הוא סוג א' / ב' או refurbished ?
תודה.
- האם ישנה דרך לבדוק באמצעות ה- S.N של המוצר או כל דרך אחרת, אם הוא סוג א' / ב' או refurbished ?
תודה.
- mishupishu
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 6
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
הי אלכס,
לא להתקרב לחברה האלא.
לא להתקרב לחברה האלא.
- צפיד
-
- חבר ותיק

באמת מוזרה ההודעה הזאת של mishupishu- גם הודעה ראשונה שלו בפורום וגם בכזאת החלטיות....theAman כתב:נמק, פרט והסבר...mishupishu כתב:הי אלכס,
לא להתקרב לחברה האלא....
אני לא מתכוון לרכוש כרגע ואין לי דעה בנושא, אבל אתה כ"כ החלטי, האם יש סיבה?...
שוב עניין הטרולים באתר?
- mishupishu
-
- חבר שרק התחיל

כן יש סיבה מאוד רצינית ,כרגע לא רוצה להיכנס לזה......,פשות תחסכו לעצמכם הרבה כאבי ראש
- mishupishu
-
- חבר שרק התחיל

צפיד
לא מבין ,למה אתה מתכוון?
לא מבין ,למה אתה מתכוון?
- צפיד
-
- חבר ותיק

ברגע שאדם אומר דעתו אני בהחלט אכבד אותה אבל ברגע שאדם נכנס לפורום וההודעה הראשונה שלו היא דברים בגנות חנות או אדם (מה גם שלא מדובר בהודעה ממש שעל סדר היום האחרון) ניכר שקיימת מוטיבציה לדבר בגנות - וברגע שלא מפרטים וחולקים מדוע ולמה אני תוהה מה עומד מאחורי אותה מוטיבציה.mishupishu כתב:צפיד
לא מבין ,למה אתה מתכוון?...
- shraga007
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6362
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 200 פעמים
מישו פישו, לזרוק כזאת "השמצה" בלי דברים בגו זה דבר מאוד לא מקובל ומכובד.mishupishu כתב:כן יש סיבה מאוד רצינית ,כרגע לא רוצה להיכנס לזה......,פשות תחסכו לעצמכם הרבה כאבי ראש...
אני לא אומר שאתה משקר או לא דובר אמת אבל לטובת כל החברים פה פרט את המקרה שלך כדי שנוכל ללמוד ממנו ולראות האם יש דברים בגו.
"כרגע לא רוצה להיכנס לזה" זה כמו שאישתי אומרת לי שהיא כועסת עליי ואני שואל אותה מה קרה "אם אתה לא יודע לבד אני בטח שלא אגיד לך"
מה יותר גרוע מטיפש? טיפש שחושב שהוא חכם