חוות דעתכם על אוזניות של Audio Technica
שלום לכם.
לאחרונה אני מתעניין ברכישת ואוזניות מסוג Audio Technica ATH-AD700 הן יחוברו ישירות לרסיבר או המחשב במשרד ללא הגברה ייעודית. שאלתי אליכם מה דעתכם על האזניות הנ"ל , סגנון המוזיקה שלי בעיקר - רוק כבד, בלוז,
האם הן מצריכות מגבר יעודי או שאני ייהנה מהן גם ללא מגבר.
אם שמעתם אותן אשמך לשמוע את חוות דעתכם על איכות השמע.
הנתונים שלהן ניתן לראות בקישור : http://www.headphone.com/products/headp ... -ad700.php
אופציות אחרות שמעניינות אותי : Grado SR 80 שעלותן כמעט זהה, -95$
והGrado SR 225(שעולות פי2 האם שוות את ההפרש)-200$
מבנה הרפידות של הGRADO מטריד אותי האם הן נוחות בשימוש ממושך?
תודה לעונים.
לאחרונה אני מתעניין ברכישת ואוזניות מסוג Audio Technica ATH-AD700 הן יחוברו ישירות לרסיבר או המחשב במשרד ללא הגברה ייעודית. שאלתי אליכם מה דעתכם על האזניות הנ"ל , סגנון המוזיקה שלי בעיקר - רוק כבד, בלוז,
האם הן מצריכות מגבר יעודי או שאני ייהנה מהן גם ללא מגבר.
אם שמעתם אותן אשמך לשמוע את חוות דעתכם על איכות השמע.
הנתונים שלהן ניתן לראות בקישור : http://www.headphone.com/products/headp ... -ad700.php
אופציות אחרות שמעניינות אותי : Grado SR 80 שעלותן כמעט זהה, -95$
והGrado SR 225(שעולות פי2 האם שוות את ההפרש)-200$
מבנה הרפידות של הGRADO מטריד אותי האם הן נוחות בשימוש ממושך?
תודה לעונים.
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
גם כן בעלים של ה SR-80 - אוזניות מדהימות, לאוהביהן...
אני מכיר כאלו שאומרים בדיוק ההפך (למרות שכמה וכמה סיקורים שראיתי מדרגים אותם כאוזניות הטובות ביותר תחת 100$ שראויות להיקרא Hi Fi...
)
חשוב לזכור שאלו אוזניות פתוחות לחלוטין (הסביבה שומעת אותך, אתה שומע את הסביבה), והן בעלות אופי מאוד מיוחד של צליל.
אם אתה רוצה לנסות אותן, אתה יכול להגיד מאיפה אתה בארץ - אולי מישהו מחברי הפורום יוכל לעזור לך (ויש לדעתי גם חנויות שמאפשרות לשמוע אותן בחדר הדגמה - אני שמעתי את שלי אצל אבי יפה בירושלים).
אני מכיר כאלו שאומרים בדיוק ההפך (למרות שכמה וכמה סיקורים שראיתי מדרגים אותם כאוזניות הטובות ביותר תחת 100$ שראויות להיקרא Hi Fi...
חשוב לזכור שאלו אוזניות פתוחות לחלוטין (הסביבה שומעת אותך, אתה שומע את הסביבה), והן בעלות אופי מאוד מיוחד של צליל.
אם אתה רוצה לנסות אותן, אתה יכול להגיד מאיפה אתה בארץ - אולי מישהו מחברי הפורום יוכל לעזור לך (ויש לדעתי גם חנויות שמאפשרות לשמוע אותן בחדר הדגמה - אני שמעתי את שלי אצל אבי יפה בירושלים).
- pup26
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2813
- נתן תודות: 60 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
קח בחשבון שאם אתה יושב במשרד עם עוד אנשים אז אוזניות פתוחות + רוק כבד זה לא שילוב מוצלח ויכול להפריע לאנשים מסביבך.
אני קניתי בזמנו אוזניות סגורות מאותה סיבה...
אני קניתי בזמנו אוזניות סגורות מאותה סיבה...
פרופיל מאומת זה אחד הדברים אם לא ה
חשבתי על זה , אבל לדעתי אוזניות פתוחות נשמעות טוב יותר לפחות במספר אוזניות ששמעתי . . (תרגיש חופשי לתקן אותי אם אני טועה). השאלה באמת עד כמה הן מפריעות נניח בנסיעה ברכבת או בטיסה...? לגבי המשרד אין לי בעיה רק אני יושב בו.pup26 כתב:קח בחשבון שאם אתה יושב במשרד עם עוד אנשים אז אוזניות פתוחות + רוק כבד זה לא שילוב מוצלח ויכול להפריע לאנשים מסביבך.
אני קניתי בזמנו אוזניות סגורות מאותה סיבה......