מתכנן לקנות קונסולה לילד - מס שאלות ותהיות
חברי הפורום שלום
אני מתכנן לקנות קונוסולה לילד (5) וחשבתי על הWII
הקונסולה תתחבר למסך 50" ומבעס אותי לקנות קונסולה שלא תומכת HD , מצד שני לקונסולות שכן תומכות אין את התמיכה בשלטים סטייל WII .
יש איזו שהם שמועות על עתיד הWII , אולי הגרסה הבאה תתמוך בHD ? אולי הגרסאות הבאות של PS או MS יתמכו בשלטים סטייל WII
אני מתכנן לקנות קונוסולה לילד (5) וחשבתי על הWII
הקונסולה תתחבר למסך 50" ומבעס אותי לקנות קונסולה שלא תומכת HD , מצד שני לקונסולות שכן תומכות אין את התמיכה בשלטים סטייל WII .
יש איזו שהם שמועות על עתיד הWII , אולי הגרסה הבאה תתמוך בHD ? אולי הגרסאות הבאות של PS או MS יתמכו בשלטים סטייל WII
לפי מה שידוע לי-לא צפוי משהו שתואם את התקוות שלך
כל מה שנשאר לך זה להתפשר ולקנות את העגלה הזו שנקראת WII(עגלה מבחינת ביצועי גרפיקה) לטובת חדוות מישחק ילדותית(לפעמים גם מבוגרים נהנים ממנה,אבל בסופו של דבר זה נמאס)שמתאימה לילדים בגיל בנך
כל מה שנשאר לך זה להתפשר ולקנות את העגלה הזו שנקראת WII(עגלה מבחינת ביצועי גרפיקה) לטובת חדוות מישחק ילדותית(לפעמים גם מבוגרים נהנים ממנה,אבל בסופו של דבר זה נמאס)שמתאימה לילדים בגיל בנך
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
שמועות תמיד יש, אבל אי אפשר לקנות לפי שמועות, מה גם שהדור הבא של הווי לא יצא בשנתיים הקרובות, והדור הבא של הPS3 בכלל רחוק.
הווי היא קונסולה מאוד כיפית, לפחות כל זמן שלא משחקים בקונסולות האחרות
וברצינות - אני חושב שילדים יותר מתלהבים מחווית המשחק מאשר מהגרפיקה. נראה לי שבתור קונסולה לילד, הווי עדיף.
הווי היא קונסולה מאוד כיפית, לפחות כל זמן שלא משחקים בקונסולות האחרות
וברצינות - אני חושב שילדים יותר מתלהבים מחווית המשחק מאשר מהגרפיקה. נראה לי שבתור קונסולה לילד, הווי עדיף.
- 9xcalibur9
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1639
- נתן תודות: 16 פעמים
- קיבל תודות: 110 פעמים
אני יכול לספר לך שלפני שקניתי את ה-PS3 שלי כמעט ופסלתי אותו על הסף מהסיבות הלא נכונות.
הלכתי אל בחור שהייתה לו פלזמה 50 אינץ' של פנסוניק לראות את הקונסולה בפעולה וכמעט התחרטתי על הרגע שבאתי. ראו כמעט יותר גרוע מהפליסטיישן2 שלי על טלויזיה מלבנית ישנה. כשבדקתי את החיבורים מאחורה ראיתי שבכלל לא היה לו HDMI. הלכתי לחנות במרכז העיר שם הייתה הקונסולה מחוברת במלוא הדרה ל-42" BRAVIA באמצעות כבל HDMI. אז ידעתי בו במקום שאני קונה. לכן האמן לי, אתה תעשה עוול לטלויזיה שלך אם תחבר אותה למקור שמפיק כל אות פחות מ-720P. אני מספיק מתבאס כל פעם מחדש כשאני רואה את זוועת הפיקסלציה המזעזעת הזאת שנקראת HOT. אני מבטיח לך שה-WII לא ממש שונה.
הילד יהנה מה-WII ללא שמץ של ספק. אני מוכן להתערב שגם מהפליסטיישן מבלי להסס בכלל (ואיזה ילד לא?!), אבל אתה? אני מאמין שהעיניים שלך יודעות מה הן אוהבות. מספיק מבט חטוף אחד ב-KILLZONE2 או MGS4 כדי שתשוכנע אחת ולתמיד.
הלכתי אל בחור שהייתה לו פלזמה 50 אינץ' של פנסוניק לראות את הקונסולה בפעולה וכמעט התחרטתי על הרגע שבאתי. ראו כמעט יותר גרוע מהפליסטיישן2 שלי על טלויזיה מלבנית ישנה. כשבדקתי את החיבורים מאחורה ראיתי שבכלל לא היה לו HDMI. הלכתי לחנות במרכז העיר שם הייתה הקונסולה מחוברת במלוא הדרה ל-42" BRAVIA באמצעות כבל HDMI. אז ידעתי בו במקום שאני קונה. לכן האמן לי, אתה תעשה עוול לטלויזיה שלך אם תחבר אותה למקור שמפיק כל אות פחות מ-720P. אני מספיק מתבאס כל פעם מחדש כשאני רואה את זוועת הפיקסלציה המזעזעת הזאת שנקראת HOT. אני מבטיח לך שה-WII לא ממש שונה.
הילד יהנה מה-WII ללא שמץ של ספק. אני מוכן להתערב שגם מהפליסטיישן מבלי להסס בכלל (ואיזה ילד לא?!), אבל אתה? אני מאמין שהעיניים שלך יודעות מה הן אוהבות. מספיק מבט חטוף אחד ב-KILLZONE2 או MGS4 כדי שתשוכנע אחת ולתמיד.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
חווית השימוש ב-Wii לא משתווה לכלום.
למי שיפריע רמת הגרפיקה זה לך ולא לילד.
הבת שלי, בת 5, משחקת ב-Wii ומה שיפה שזה משחק לכל המשפחה - כולנו משחקים באולינג והיא ממש בכוחות שלנו וזה מה שהופך, לדעתי, את הקונסולה הזו לגאונית - חוויה משפחתית, לעומת קונסולה דיי אגואיסטית כמו ה-PS3 וה-XBOX. נכון, גם שם אפשר משחק רב משתתפים, אבל אני למשל, לא רואה את אשתי משחקת TAKKEN, אבל טניס ו-PLAY MUSIC כן !
הבת שלי, בת 5, משחקת ב-Wii ומה שיפה שזה משחק לכל המשפחה - כולנו משחקים באולינג והיא ממש בכוחות שלנו וזה מה שהופך, לדעתי, את הקונסולה הזו לגאונית - חוויה משפחתית, לעומת קונסולה דיי אגואיסטית כמו ה-PS3 וה-XBOX. נכון, גם שם אפשר משחק רב משתתפים, אבל אני למשל, לא רואה את אשתי משחקת TAKKEN, אבל טניס ו-PLAY MUSIC כן !
- TANDBERG
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4591
- נתן תודות: 184 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
הWii מעולה עבור ילדים בגילאים האלו, זו קונסולה שקל לשלוט עליה ולכן היא נותנת הזדמנות שווה, היא מפעילה את הילדים יופי. נכון - הגרפיקה שלה לא משהו לעומת האחרות, אבל היא פשוטה מאוד לתפעול ולכן מאוד מומלצת. מה שנקרא קונסולת entry level מקסימה.
קנה ותיהנה.
קנה ותיהנה.
Vocare Ad Regnum
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
ד"א - לגבי השלטים תואמי WII, גם מיקרוסופט וגם סוני יצאו בהצהרות - מזמן יש לציין - שהן יוציאו שלטים דומים - אבל מאז ההצהרות עבר הרבה זמן. גם אם יצאו שלטים - צריך משחקים תואמים - ועד שכל זה יקרה - יעברו הרבה משחקים תחת ידך.
ד"א - אם לא שמת לב - יש מבצע עכשיו בבזק על הWII. בתנאים מסויימים - אפשר להוציא אותו ב900 ש"ח
.
ד"א - אם לא שמת לב - יש מבצע עכשיו בבזק על הWII. בתנאים מסויימים - אפשר להוציא אותו ב900 ש"ח
אני חושב שהילד (והמשפחה) יהנו יותר מה-WII. הדבר הכי חשוב לי בקונסולה היא המשחקיות, רק אחר כך כמות הפוליגונים לשניה שהיא מחשבת.
נינטנדו עשו מעשה גאוני בזה שהם הוציאו את עצמם מהמירוץ המטורף אחרי פוליגונים. כאשר אני משחק בסלון חווית המשחק חשובה הרבה יותר מאשר השאלה האם הקיר של הבית ממול נראה ריאלי או לא (אם אני רוצה לראות קיר אני יכול לצאת החוצה לרחוב).
חווית המשחק של ה-WII (אשר מורכבת מהשלט, ומהמשחקים אשר תוכננו לנר המשחקיות ולא לנר הגרפיקה) כובשת בקלות ילדים ומבוגרים כאחד. אחד השכנים שלי, שראה את ה-WII אצלי בבית לא התאפק וקנה אחד גם למשפחתו. מאז אנחנו משחקים ביחד (אצלו או אצלי), עם הילדים (קרי ארבעה שחקנים משתטים מול מסך) על בסיס שבועי.
אני לא רואה את זה קורה עם כל קונסולה אחרת, ולא משנה כמה GTA נראה טוב.
נינטנדו עשו מעשה גאוני בזה שהם הוציאו את עצמם מהמירוץ המטורף אחרי פוליגונים. כאשר אני משחק בסלון חווית המשחק חשובה הרבה יותר מאשר השאלה האם הקיר של הבית ממול נראה ריאלי או לא (אם אני רוצה לראות קיר אני יכול לצאת החוצה לרחוב).
חווית המשחק של ה-WII (אשר מורכבת מהשלט, ומהמשחקים אשר תוכננו לנר המשחקיות ולא לנר הגרפיקה) כובשת בקלות ילדים ומבוגרים כאחד. אחד השכנים שלי, שראה את ה-WII אצלי בבית לא התאפק וקנה אחד גם למשפחתו. מאז אנחנו משחקים ביחד (אצלו או אצלי), עם הילדים (קרי ארבעה שחקנים משתטים מול מסך) על בסיס שבועי.
אני לא רואה את זה קורה עם כל קונסולה אחרת, ולא משנה כמה GTA נראה טוב.
You are never fully dressed without a smile
- sam22
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20358
- נתן תודות: 938 פעמים
- קיבל תודות: 819 פעמים
מצטרף לנאמר על ידי רוב האנשים
ה WII היא קונסולה כיפית
ילדים ממש לא מתרשמים מגרפיקה
אולי בגילאים מאוחרים יותר
אצלי גם הגדול (9) ממש לא מתרשם מהגרפיקה
אבל מחווית המשחק הוא נהנה מאוד
ועם כל הכבודל PS3, היא לא מתקרבת לWII באספקט הזה.
PS3 היא לגיימר מתקדם ומבוגר
אני מאוד שמח שבחרנו ב WII והייתי קרוב מאוד לקניית ה PS3
שלא נדבר על זמינות משחקים למי שלא מקפיד את זכויות יוצרים
הWII נפרצה והמשחקים זמינים
ה PS3 לא נראית קרובה לפריצה
ה WII היא קונסולה כיפית
ילדים ממש לא מתרשמים מגרפיקה
אולי בגילאים מאוחרים יותר
אצלי גם הגדול (9) ממש לא מתרשם מהגרפיקה
אבל מחווית המשחק הוא נהנה מאוד
ועם כל הכבודל PS3, היא לא מתקרבת לWII באספקט הזה.
PS3 היא לגיימר מתקדם ומבוגר
אני מאוד שמח שבחרנו ב WII והייתי קרוב מאוד לקניית ה PS3
שלא נדבר על זמינות משחקים למי שלא מקפיד את זכויות יוצרים
הWII נפרצה והמשחקים זמינים
ה PS3 לא נראית קרובה לפריצה
העם דורש..... כל מיני דברים
תודה לכולם על התשובות
אם הקונסולה היתה בשבילי הייתי הולך על הPS3 או XBOX360 ומשתמש בזה גם כמדיה סנטר, נכון ראיתי את הפיקסליזציה של הWII בפלזמה 50 אינץ וכואב להוציא כסף על מוצר שלא ישתמש ביכולות הפלזמה אבל כמו שרשם MartinHSabag את הילדים הגרפיקה לא מעניינת .
לגבי המבצע בבזק
עכשיו חתמתי עם HOT על הטריפל וחבל
בעוד 3 חודשים אני טס לטיול אופנועים בארה"ב, שווה לחכות ולקנות שם את הWII , יש אפשרות למצוא WII פרוץ בארה"ב או שקונים ופורצים בארץ ?
שוב תודה על כל התשובות.
אם הקונסולה היתה בשבילי הייתי הולך על הPS3 או XBOX360 ומשתמש בזה גם כמדיה סנטר, נכון ראיתי את הפיקסליזציה של הWII בפלזמה 50 אינץ וכואב להוציא כסף על מוצר שלא ישתמש ביכולות הפלזמה אבל כמו שרשם MartinHSabag את הילדים הגרפיקה לא מעניינת .
לגבי המבצע בבזק
בעוד 3 חודשים אני טס לטיול אופנועים בארה"ב, שווה לחכות ולקנות שם את הWII , יש אפשרות למצוא WII פרוץ בארה"ב או שקונים ופורצים בארץ ?
שוב תודה על כל התשובות.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
גם אם חתמת - יש הורים/שכנים וכד'...
בארה"ב זה עולה 250$ בערך ולמיטב ידיעתי אין בעייה לפרוץ בארץ.
בארה"ב זה עולה 250$ בערך ולמיטב ידיעתי אין בעייה לפרוץ בארץ.
תיקח בחשבון שפתיחה של WII נעה בין 350-500 ש"ח(תלוי בשיטה)opher כתב:כבר הרצתי סבב טלפוניםlawpower כתב:גם אם חתמת - יש הורים/שכנים וכד'...
בארה"ב זה עולה 250$ בערך ולמיטב ידיעתי אין בעייה לפרוץ בארץ...., נמשיך לחפש עד הטיסה לארה"ב
...
מסכים ומאשר כל מילה .MartinHSabag כתב:חווית השימוש ב-Wii לא משתווה לכלום.
הבת שלי, בת 5, משחקת ב-Wii ומה שיפה שזה משחק לכל המשפחה - כולנו משחקים באולינג והיא ממש בכוחות שלנו וזה מה שהופך, לדעתי, את הקונסולה הזו לגאונית - חוויה משפחתית, לעומת קונסולה דיי אגואיסטית כמו ה-PS3 וה-XBOX. נכון, גם שם אפשר משחק רב משתתפים, אבל אני למשל, לא רואה את אשתי משחקת TAKKEN, אבל טניס ו-PLAY MUSIC כן !...
זו הקונסולה המהנה ביותר , גם אם הגרפיקה שלה אינה סופנית היא עדיין טובה ומשרתת את המטרה .
ההמלצה שלי אליך , אין מקום למחשבה ... אם אתה מחפש חוויה WII תספק את התמורה הגבוהה ביותר ,אם אתה מחפש גרפיקה כניראה שהמשחק פחות חשוב לך .
המטרה הינה להנות ממוסיקה המערכת הינה רק האמצעי.
: Amarra Dealer
http://www.sonicstudio.com/amarra
פרטים
פרטים
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

המשפט הזה נוטף שכנוע עצמי.Eyal_W כתב:ההמלצה שלי אליך , אין מקום למחשבה ... אם אתה מחפש חוויה WII תספק את התמורה הגבוהה ביותר ,אם אתה מחפש גרפיקה כניראה שהמשחק פחות חשוב לך ....
עם כל הכבוד לכיף שהווי מספקת לילדים, אצל מבוגרים היא ממצה את עצמה הרבה יותר מהר, ואז אתה מוצא את עצמך עם קונסולה שמעבר לגרפיקה הנחותה, היא גם נהנית ממנוע פיזיקלי נחות, מבינה מלאכותית נחותה (על אלה עקב כח העיבוד הנמוך שלה) ומסאונד נחות (כי מה לעשות, יש לה רק יציאת סטריאו).
ואם לדעתך דברים כמו סאונד ומנוע פיזיקלי לא משפיעים על חווית המשחק, ובינה מלאכותית לא משפיעה על המשחק עצמו, אז יכול להיות שפשוט המשחק פחות חשוב לך.
מעבר ליכולות הטכניות, יש עוד עניין - הווי מקבל בעיקר משחקי קז'ואל, ורק לעתים רחוקות יוצאים לו משחקים רציניים שיעניינו גיימרים. אז כן, הוא נהדר לילדים, אבל להגיד שהוא מספק חווית משחק יותר טובה פשוט כי יש לו שלט שקולט טילטולים בצורה מאוד לא מדוייקת - זאת הגזמה פראית.
אם הבנתי את תשובתך היא לא פחות טעונה שיכנוע עצמי ...
וברצינות ... הבעיה של WII למבוגרים הינה הכותרים .
אני ממליץ לך לנסות לשחק ב resident evil ב WII ולאחר מכן ב PS או XBOX .
קשה לי להאמין שתגדיר את חווית המשחק נחותה ביחס לקונסולות האחרות .
גם prince of persia , tomb raider ובהם לא הרגשתי בעיה עם הגרפיקה כלל.
אך אם בכל תגיע לאותה המסקנה שהגעת גם לאחר נסיון, ניראה שאנחנו פשוט נהנים מדברים שונים , ואם תקדיש לזה מחשבה , טוב שכך .
וברצינות ... הבעיה של WII למבוגרים הינה הכותרים .
אני ממליץ לך לנסות לשחק ב resident evil ב WII ולאחר מכן ב PS או XBOX .
קשה לי להאמין שתגדיר את חווית המשחק נחותה ביחס לקונסולות האחרות .
גם prince of persia , tomb raider ובהם לא הרגשתי בעיה עם הגרפיקה כלל.
אך אם בכל תגיע לאותה המסקנה שהגעת גם לאחר נסיון, ניראה שאנחנו פשוט נהנים מדברים שונים , ואם תקדיש לזה מחשבה , טוב שכך .
המטרה הינה להנות ממוסיקה המערכת הינה רק האמצעי.
פרטים
פרטים
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

מכיוון שיש ברשותי גם ווי וגם PS3, אני יכול להגיד בוודאות שחווית המשחק ב PS3 טובה יותר בכל משחק כמעט. מ RE לא נהניתי, לא כאן ולא כאן. COD5 הוא לא פחות ממדהים על ה PS, והאפשרות לכוון בעזרת הווימוט ממש לא תורמת בווי. אחד המשחקים הבודדים שהיה לגיימרים רציניים, וגם הרגשתי שניצל בצורה טובה את הווימוט הוא No More Heroes, אבל על כל משחק כזה יש המון משחקים שעליהם פשוט הדביקו את השליטה בצורה חפיפניקית. לצערי אחד המשחקים שבהם זה הכי הורגש לי היה זלדה, אבל אני סולח למפתחים כי זה בכל זאת משחק השקה, ונראה שהם לא באמת ידעו להשתמש כמו שצריך בחיישנים.