שלטי HARMONY
-
sdekalo
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 440
- נתן תודות: 18 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
אני מתכנן רכישה של אחד מהם או ה-880 או ה-ONE
רציתי לדעת אם הם לומדים גם משלטים אחרים כי יש לי את הWDTV ולא ראיתי באתר שלהם תמיכה לדבר הזה (יכול להיות שאני טועה)
או הממיר של הוט, ואם שני הדברים האלה לא יפעלו, לא עשיתי כלום.
רציתי לדעת אם הם לומדים גם משלטים אחרים כי יש לי את הWDTV ולא ראיתי באתר שלהם תמיכה לדבר הזה (יכול להיות שאני טועה)
או הממיר של הוט, ואם שני הדברים האלה לא יפעלו, לא עשיתי כלום.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46389
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5079 פעמים
קרא את הביקורת שיש לנו באתר על ה One. לאחר מכן אני מאמין שתוכל להבין יותר טוב את היכולות.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17929
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
לומדים גם לומדים. קנה ותהנה.sdekalo כתב:אני מתכנן רכישה של אחד מהם או ה-880 או ה-ONE
או הממיר של הוט, ואם שני הדברים האלה לא יפעלו, לא עשיתי כלום....
אישית ממליץ על ה-ONE ,כי ל- 880 יש בעיות עם מגעי הטעינה שלו ובנוסף הוא גם עולה יותר ללא כל סיבה.
ממיר לא מגיב לשלט 525
שלום לכולם...
זאת הפעם הראשונה שאני ממש צריך עזרה אז אני אשמח אם מישהו יוכל לפתור לי את הבעיה.
יש לי ממיר דוקסיס מסוג thomson dci-52 (כסוף). כאשר ניסיתי להשתמש בהגדרות של לוג'יטק עבור השלט שלו, הממיר לא הגיב לשום לחיצה אז לימדתי את ההרמוני את כל כפתורי השלט של הוט.
הבעיה שנוצרה עם הממיר היא כאשר אני מנסה ללחוץ על אותו כפתור פעמיים.
לדוגמא אם אני רוצה לקבוע תחנה 22 או להעלות את הווליום יותר מפעם אחת אז הממיר מגיב רק ללחיצה הראשונה ואילו השנייה כאילו לא קיימת. ניסיתי ללמד את ההרמוני את כל כפתורי השלט של הוט אבל ללא תועלת (דרך אגב, שאר המכשירים כן עובדים ואפילו בצורה מעולה: פלזמה, רסיבר, HDX-1000, DVD...)
ביליתי יותא מחמש שעות מול התוכנה של ההרמוני בניסיון לפתור את הבעיה אבל ללא תועלת.
אשמח לעזרה כי אני קרוב לייאוש...
זאת הפעם הראשונה שאני ממש צריך עזרה אז אני אשמח אם מישהו יוכל לפתור לי את הבעיה.
יש לי ממיר דוקסיס מסוג thomson dci-52 (כסוף). כאשר ניסיתי להשתמש בהגדרות של לוג'יטק עבור השלט שלו, הממיר לא הגיב לשום לחיצה אז לימדתי את ההרמוני את כל כפתורי השלט של הוט.
הבעיה שנוצרה עם הממיר היא כאשר אני מנסה ללחוץ על אותו כפתור פעמיים.
לדוגמא אם אני רוצה לקבוע תחנה 22 או להעלות את הווליום יותר מפעם אחת אז הממיר מגיב רק ללחיצה הראשונה ואילו השנייה כאילו לא קיימת. ניסיתי ללמד את ההרמוני את כל כפתורי השלט של הוט אבל ללא תועלת (דרך אגב, שאר המכשירים כן עובדים ואפילו בצורה מעולה: פלזמה, רסיבר, HDX-1000, DVD...)
ביליתי יותא מחמש שעות מול התוכנה של ההרמוני בניסיון לפתור את הבעיה אבל ללא תועלת.
אשמח לעזרה כי אני קרוב לייאוש...
- Star-Blazer
- חבר ותיק

- תגובות: 1104
- נתן תודות: 38 פעמים
- קיבל תודות: 33 פעמים
לא צריך כלום,
חבר
כנס לתוכנה
בחר את הממיר
תהנה
יש לי גם 7200 גם ONE עובדים מעולה...
חבר
כנס לתוכנה
בחר את הממיר
תהנה
יש לי גם 7200 גם ONE עובדים מעולה...
- Star-Blazer
- חבר ותיק

- תגובות: 1104
- נתן תודות: 38 פעמים
- קיבל תודות: 33 פעמים
אין לי מושג אולי היום אני אספיק לבדוק...
- Shayosef
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5891
- נתן תודות: 443 פעמים
- קיבל תודות: 242 פעמים
לא קשור לשלט. הגדר את הממיר.sdekalo כתב:שלט של wdtv יש את זה בDATABASE של LOGITECH?...
תקרא את השרשור הבא שכבר השתתפת בו...
http://www.hometheater.co.il/vt78926.LO ... %D7%9D-HOT
שי
- carmonle
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1405
- שם מלא: ערן כרמון
- נתן תודות: 95 פעמים
- קיבל תודות: 120 פעמים
להרמוני 880 היו בעיות טעינה אבל הבעיה טופלה כבר לפני מספר שנים ומבנה עריסת הטעינה שודרג (מי שפנה ללוגיטק קיבל עריסה ללא תמורה). ה-880 בהיותו שלט ותיק משמעותית יותר זול מהרמוני oneistarmini כתב:לומדים גם לומדים. קנה ותהנה.sdekalo כתב:אני מתכנן רכישה של אחד מהם או ה-880 או ה-ONE
או הממיר של הוט, ואם שני הדברים האלה לא יפעלו, לא עשיתי כלום....
אישית ממליץ על ה-ONE ,כי ל- 880 יש בעיות עם מגעי הטעינה שלו ובנוסף הוא גם עולה יותר ללא כל סיבה....
ברשותי הרמוני 880 כבר כ-4 שנים שהתחיל לזייף במקשים לאחר כ-3 שנות שימוש והוחלף בדגם זהה בעלות של כ-120$ לפני שנה.
ערן
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
כבעליו של שורת שלטים תוצרת Harmony אני מעדיף את ה One על פני ה 885 שקדם לו. המסך טוב בהרבה מזה של ה 880/885 שהוא דהוי ובעל רזולוציה נמוכה מאוד ופריסת הכפתורים של ה One עדיפה בהרבה על פני זו של ה 885/880. איכות הבניה גם שופרה - ה 885 שלי בנוי מפלסטיק הרבה יותר חלש וניתן לפתל את הגוף שלו. ה One לעומת זאת מרגיש כאילו שהוא יצוק.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.