אני מתכוון לקנות בקרוב ראוטר אלחוטי. אני מתלבט בין
שניהם ראוטרים טובים ומומלצים.
לי יש את ה 6504 , כאשר ההבדל העיקרי בינהם שה 6524 הוא חדש יותר ו כולל את טכנולוגיית N שלא בגרסאת ה DRAFT , מה שאומר (תאורטית) כיסוי טוב יותר ומהירות גבוהה יותר (עד 300MBPS).
לדעתי שניהם מהווים בחירה טובה עבור גלישה אלחוטית הורדות USENET וכדומה.
תתחדש.
לי יש את ה 6504 , כאשר ההבדל העיקרי בינהם שה 6524 הוא חדש יותר ו כולל את טכנולוגיית N שלא בגרסאת ה DRAFT , מה שאומר (תאורטית) כיסוי טוב יותר ומהירות גבוהה יותר (עד 300MBPS).
לדעתי שניהם מהווים בחירה טובה עבור גלישה אלחוטית הורדות USENET וכדומה.
תתחדש.
תקנה פלאסמה ב 1000 שקל , תקנה LED ב 20000 שקל , בסוף תמיד , תראה עליה בוב ספוג.
http://www.hometheater.co.il/vt145341.V ... 7%99%D7%AA
http://www.hometheater.co.il/vt145341.V ... 7%99%D7%AA
לשניהם יש את גרסת ה DRAFT מהסיבה הפשוטה שעדיין אין תקן רשמי של 802.11nmadror כתב: כאשר ההבדל העיקרי בינהם שה 6524 כולל את טכנולוגיית N שלא בגרסאת ה DRAFT , מה שאומר (תאורטית) כיסוי טוב יותר ומהירות גבוהה יותר (עד 300MBPS)....
אגב, גירסת ה DRAFT לא אמורה להשפיע על המהירות מול הגירסה של הסופית אלא אולי רק על התמיכה למוצרים אחרים שיתמכו בתקן N
נערך לאחרונה על ידי osherov ב 01/03/2009 14:15, נערך פעם 1 בסך הכל.
אתה בטוח בנושא ?osherov כתב:לשניהם יש את גרסת ה DRAFT מהסיבה הפשוטה שעדיין אין תקן רשמי של 802.11nmadror כתב: כאשר ההבדל העיקרי בינהם שה 6524 כולל את טכנולוגיית N שלא בגרסאת ה DRAFT , מה שאומר (תאורטית) כיסוי טוב יותר ומהירות גבוהה יותר (עד 300MBPS)....
אגב, גירסת ה DRAFT לא אמורה להשפיע על המהירות מול הגירסה של הסופית אלא אולי רק על התמיכה למוצרים אחרים שיתמכו בתקן N...
לי כאמור יש את ה 6504 ,עוד בגירסאת IL ששידרגתי ל 1.50 שמאפשר עידכונים מאתר אדימקס העולמית ולא תלוי בחסדי המפיץ המקומי .
אם כך אז מה באמת ההבדל בין 2 הדגמים הללו (אם אין הבדל , זה לא סכום 0 על 2 מוצרים זהים ? ).
נערך לאחרונה על ידי madror ב 01/03/2009 16:02, נערך פעם 1 בסך הכל.
תודה רבה לכל המשיבים על תשובותיכם המחכימות.
קניתיהו (את ה-24) וכן 2 כרטיסי רשת של edimaxw, ואני מתכוון להתקינו עוד הערב.
מקווה להצליח, ובהמשך לרכוש גם מזרים מדיה.
מקווה להצליח, ובהמשך לרכוש גם מזרים מדיה.
בקטע של התקן אני בטוח והכי פשוט להלן לכידת תמונה מתוך ה Manual של המכשירmadror כתב:אתה בטוח בנושא ?osherov כתב:לשניהם יש את גרסת ה DRAFT מהסיבה הפשוטה שעדיין אין תקן רשמי של 802.11nmadror כתב: כאשר ההבדל העיקרי בינהם שה 6524 כולל את טכנולוגיית N שלא בגרסאת ה DRAFT , מה שאומר (תאורטית) כיסוי טוב יותר ומהירות גבוהה יותר (עד 300MBPS)....
אגב, גירסת ה DRAFT לא אמורה להשפיע על המהירות מול הגירסה של הסופית אלא אולי רק על התמיכה למוצרים אחרים שיתמכו בתקן N...
לי כאמור יש את ה 6504 ,עוד בגירסאת IL ששדרגתי ל 1.50 שמאפשר עדכונים מאתר אדימקס העולמית ולא תלוי בחסדי המפיץ המקומי וזה מה שנאמר לי בפיקוק.
אם כך אז מה באמת ההבדל בין 2 הדגמים הללו (אם אין הבדל , זה לא סכום 0 על 2 מוצרים זהים ? )....
שים לב, שייתכנו הרבה מאוד הבדלים בין שני הראוטרים שחלקם יכולים להיות גם קשורים ליכולות קליטה וקצבי עבודה (הרבה חברות מיצרות מוצר שמאפשר לקבל קצבים גבוהים מהתקן אבל בדר"כ כדי לנצל קצבים אלו יש לעבוד עם רכיבי קצה של אותה החברה)