הסבר מושגים
מה זה מגבר כח ?
מה זה high end?
הציעו לי מגבר כח של MYRYAD מספר דגם z160 במחיר של 5800 ש"ח
האם זה שווה את הכסף? למה זה משמש(סטריאו וכו)...?
מישהו שמע את הרמקולים של חברת blueroom ויכול לתת לי עליהם ביקורת או קישור לביקורת כלשהית או חו"ד כמה הם עולים והאם מישהו יכול לתת לי לינק לחנות שמוכרת אותם(הם מיועדים לסטריאו אך ישמשו קצת לק"ב).
* מישהו יכול לתת/להתאים לי להאם מגבר סטריאו אוו ק"ב
בתודה,
yo0924
מה זה high end?
הציעו לי מגבר כח של MYRYAD מספר דגם z160 במחיר של 5800 ש"ח
האם זה שווה את הכסף? למה זה משמש(סטריאו וכו)...?
מישהו שמע את הרמקולים של חברת blueroom ויכול לתת לי עליהם ביקורת או קישור לביקורת כלשהית או חו"ד כמה הם עולים והאם מישהו יכול לתת לי לינק לחנות שמוכרת אותם(הם מיועדים לסטריאו אך ישמשו קצת לק"ב).
* מישהו יכול לתת/להתאים לי להאם מגבר סטריאו אוו ק"ב
בתודה,
yo0924
- עופר_צפריר
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4880
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
1 -מגבר הספק,נותן את ההגברה לרמקולים.{עובד רק בחיבור לפרה}
2 - high end סתם ביטוי של פלצנים...
מגברים מהרמה הגבוה,יוקרתי
ומושקע יותר,פרוגרסיבי, ואיכותי יותר-למרות שגם על זה אני לא סגור סופית.
3- MYRYAD חברה מעולה,רק מחירם גבוה מידי לטעמי.
4 - כן זה מגבר/פאוור, שני ערוצים.
מה המטרה שלך בדיוק? תוכל להסביר.
עופר.
=======================
2 - high end סתם ביטוי של פלצנים...
ומושקע יותר,פרוגרסיבי, ואיכותי יותר-למרות שגם על זה אני לא סגור סופית.
3- MYRYAD חברה מעולה,רק מחירם גבוה מידי לטעמי.
4 - כן זה מגבר/פאוור, שני ערוצים.
מה המטרה שלך בדיוק? תוכל להסביר.
עופר.
=======================
כבעל MYRYAD המגבר מצויין במידה והמחיר הזה הינו למגבר חדש הוא סביר (אם כי MYRYAD מתוכרים לא טוב בארץ)
וגם היבואן שלהם לא עושה בנדון ע"מ להפיץ את הדגמים החדשים המדיהימים שלהם .
שם לב ה 160 הוא מגבר כוח תצטרך בשבילו פרה או 140 Z.
מי רוצה למכור לך
וגם היבואן שלהם לא עושה בנדון ע"מ להפיץ את הדגמים החדשים המדיהימים שלהם .
שם לב ה 160 הוא מגבר כוח תצטרך בשבילו פרה או 140 Z.
מי רוצה למכור לך
המטרה הינה להנות ממוסיקה המערכת הינה רק האמצעי.
: Amarra Dealer
http://www.sonicstudio.com/amarra
פרטים
פרטים
- עופר_צפריר
- חבר מביא חבר

לקחתי לפני יותר משנה את MA360 של MYRYAD לבדיקה אצלי.
בחנתי אותו קרוב לשבועיים בביתי, ונהניתי מכול רגע בחברתו,סאונד ברור,אוורירי, ואיך הרמקולים נפתחו לי פתאום...בקעו לי צלילים אחרים מאותם דיסקים... ממש חוויה
אבל לאחר בדיקה של המחיר בסופי שלא,שכלל את הפרה של MYRYAD- MP100
ירדתי מהנושא.{מחיר גבוה}
דרך אגב שמעתי את MA360 מחובר לפרה של איזה- AMC.זה מה שהיה בחנות באותו זמן.
לבטח הייתי שומע יותר טוב -עם הפרה של MYRYAD. או שלא...
עופר.
========================
בחנתי אותו קרוב לשבועיים בביתי, ונהניתי מכול רגע בחברתו,סאונד ברור,אוורירי, ואיך הרמקולים נפתחו לי פתאום...בקעו לי צלילים אחרים מאותם דיסקים... ממש חוויה
אבל לאחר בדיקה של המחיר בסופי שלא,שכלל את הפרה של MYRYAD- MP100
ירדתי מהנושא.{מחיר גבוה}
דרך אגב שמעתי את MA360 מחובר לפרה של איזה- AMC.זה מה שהיה בחנות באותו זמן.
לבטח הייתי שומע יותר טוב -עם הפרה של MYRYAD. או שלא...
עופר.
========================
סידרת ה MA הינה סידרה ישנה יותר יחסית לסדרת ה Z וה MX.
כעיקרון מניסיוני סדרת ה Z נותנת הרבה יותר מסדרת ה MA אף על פי שהי יותר זולה.
לגבי ה MX לא יצא לי לשמוע כי היבואן שלהם בארץ לא מתאמץ כדי להציג אותם וחבל (אולי זה המקום לקרוא לו להתעורר).
לגבי שיולובים של MYRYAD אכן הם מותאמים מאוד הפרה והפאור מדהימים יחד (תוסיף כבל נורדסט ע"פ היצרן ואתה במצב האופטימאלי)
מה שאני יכול להגיד עלMYRYAD זה :
GIVE ME MYMYRAD
כעיקרון מניסיוני סדרת ה Z נותנת הרבה יותר מסדרת ה MA אף על פי שהי יותר זולה.
לגבי ה MX לא יצא לי לשמוע כי היבואן שלהם בארץ לא מתאמץ כדי להציג אותם וחבל (אולי זה המקום לקרוא לו להתעורר).
לגבי שיולובים של MYRYAD אכן הם מותאמים מאוד הפרה והפאור מדהימים יחד (תוסיף כבל נורדסט ע"פ היצרן ואתה במצב האופטימאלי)
מה שאני יכול להגיד עלMYRYAD זה :
GIVE ME MYMYRAD
המטרה הינה להנות ממוסיקה המערכת הינה רק האמצעי.
פרטים
פרטים
תודה למגיבים אבל..
מישהו יכול להרכיב לי מערכת סטריאו שעתידה להשתדרג ל 5.1(בעתיד) על הרמקולים blueroom (למישהו אולי יש חו"ד עליההם???) במחיר סביר עם ה מגבר כח שדובר עליו קודם.
2. אני מוריד סרטים מהרשת (אימיול וכו) רוב הסרטים הם מופצים באיכותצ קול : סטריאו 2 ערוצים.
עכשיו בבית יש מערכת 5.1 של lg "מוצר מדבקה" קרוב לודאי רמקולים מרובעים וקטנים שמחוברים לרסיבר אבל הרסיבר שלהם (זה בא ברסיבר ו dvd משולב במכשיר אחד עם יציאה ל5 רמקולים וסאב קטן) הוא תומך ב פרו לוגיק 2 כך שאני נהנה מחויית 5.1 "מדומה"
עכשיו לשאלתי, האם מערכת כזאת (למרות שאלו רמקולי קוביה, והמערכת קטנה למדי) בפרו לוגיק 2 תוציא סאונד יותר איכותי יותר טוב מאשר המערכת של מגבר כח נגדי המירניד עם נגיד רמקולים של blueroom או b&w.
האם האפקטים יהיו טובים יותר בסטריאו מאשר בסטריאו שהומר לפרו לוגיק 2 כביכול
בתודה ,
yo0924
2. אני מוריד סרטים מהרשת (אימיול וכו) רוב הסרטים הם מופצים באיכותצ קול : סטריאו 2 ערוצים.
עכשיו בבית יש מערכת 5.1 של lg "מוצר מדבקה" קרוב לודאי רמקולים מרובעים וקטנים שמחוברים לרסיבר אבל הרסיבר שלהם (זה בא ברסיבר ו dvd משולב במכשיר אחד עם יציאה ל5 רמקולים וסאב קטן) הוא תומך ב פרו לוגיק 2 כך שאני נהנה מחויית 5.1 "מדומה"
עכשיו לשאלתי, האם מערכת כזאת (למרות שאלו רמקולי קוביה, והמערכת קטנה למדי) בפרו לוגיק 2 תוציא סאונד יותר איכותי יותר טוב מאשר המערכת של מגבר כח נגדי המירניד עם נגיד רמקולים של blueroom או b&w.
בתודה ,
yo0924
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
לבקשת מרטין
אני מוריד סרטים מהרשת (אימיול וכו) רוב הסרטים הם מופצים באיכות קול : סטריאו- 2 ערוצים.
(זו שאלה יחידה )
(זו שאלה יחידה )
תודה למגיבים
אבל כמו שאמרת "מנטלי" אני רוצה לדעת האם מערכת בסביבות נגיד עד 15000 ש"ח סטריאו כמו שציינתי תוציא איכות יותר טובה מה lg אבל שהסכום יצדיק את עצמו
- עופר_צפריר
- חבר מביא חבר

Re: תודה למגיבים
התשובה היא כן.yo0924 כתב:אבל כמו שאמרת "מנטלי" אני רוצה לדעת האם מערכת בסביבות נגיד עד 15000 ש"ח סטריאו כמו שציינתי תוציא איכות יותר טובה מה lg אבל שהסכום יצדיק את עצמו...
האם זה מצדיק את ההשקעה? על זה,רק אתה יכול לענות...
עופר.
=====================
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר: