תליה על הקיר או סטנד על המזנון
זה בדיוק העניין, בדרך כלל תלייה של הטלוויזיה קורית מיד עם קנייתה דבר אשר מקבע את הטלוויזיה למקום קבוע בקיר.
אך מה קורה אם לאחר מספר ימים בא לי להזיז את הטלויזיה כמה סנטימטרים הצידה, או אפילו לקרב טיפה אלי?
בגלל זה אני לא כל כך בעד תליית טלוויזיה על הקיר.
אך מה קורה אם לאחר מספר ימים בא לי להזיז את הטלויזיה כמה סנטימטרים הצידה, או אפילו לקרב טיפה אלי?
בגלל זה אני לא כל כך בעד תליית טלוויזיה על הקיר.
- TANDBERG
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4591
- נתן תודות: 184 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
יקירי - אם זה מה שמפריע לך, תוציא כמה שקלים יותר על מתקן תלייה עם זרוע. לא, זה לא מכוער, הם אסתטיים בטירוף, אתה יכול להזיז את המסך ימינה ושמאלה, אפילו למשוך אותו אליך ולהפנות אותו כשאתה יושב במקום מרוחק.amit_a כתב:זה בדיוק העניין, בדרך כלל תלייה של הטלוויזיה קורית מיד עם קנייתה דבר אשר מקבע את הטלוויזיה למקום קבוע בקיר.
בגלל זה אני לא כל כך בעד תליית טלוויזיה על הקיר....
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>
קישור לאתר: http://www.galil-slg.co.il/?categoryId= ... emId=53077
מחזק את זה שמעליי אתה מרוויח מכל העולמות גם נוח יותר להתעסק עם הכבלים
גם יש לך אפשרות להזיז אותה יש מתלי זרוע עם 4 מפרקים כך שאתה יכול לכוון אותה לאיפה שרק תוכל לדמיין אתה גם יכול להרוויח עוד חצי מטר שמומלץ לנצל בשידורי HD
והיא גם יכולה להצמד לקיר אם תרצה כמו מתקן תלייה רגיל.
גם יש לך אפשרות להזיז אותה יש מתלי זרוע עם 4 מפרקים כך שאתה יכול לכוון אותה לאיפה שרק תוכל לדמיין אתה גם יכול להרוויח עוד חצי מטר שמומלץ לנצל בשידורי HD
והיא גם יכולה להצמד לקיר אם תרצה כמו מתקן תלייה רגיל.