איזה מקרן כדאי לשימוש ב- PS3 וקצת סרטים?
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
שאלה אחרת...
כמה שעות אתה מתכנן לשחק ביום?
אתה מודע לכך שיש איזו כמות מוגבלת של שעות למקרן (אח"כ צריך לקנות מנורה חדשה)
בנוסף - אם החדר לא יהיה מוחשך - לא תקבל איכות מי יודע מה
כמה שעות אתה מתכנן לשחק ביום?
אתה מודע לכך שיש איזו כמות מוגבלת של שעות למקרן (אח"כ צריך לקנות מנורה חדשה)
בנוסף - אם החדר לא יהיה מוחשך - לא תקבל איכות מי יודע מה
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

דווקא 10 שעות כל סוף שבוע זה אידיאלי
ככה מקרן יחזיק לך כשנתיים אם לא שלוש.
לגבי הלא חשוך לגמריי כדאי שתסביר.
פשוט האיכות תלך - ובאיכות של FIFA 09 לפחות - חבל.
יחד עם זאת - ברור לי הרצון לגודל.
שווה לבדוק אם בחנויות אין גם מקרנים לא יד שנייה - אבל מודלים שאמורים לעבור החלפה (בדוק למשל בעולם הדיגיטלי ברמת השרון)
ככה מקרן יחזיק לך כשנתיים אם לא שלוש.
לגבי הלא חשוך לגמריי כדאי שתסביר.
פשוט האיכות תלך - ובאיכות של FIFA 09 לפחות - חבל.
יחד עם זאת - ברור לי הרצון לגודל.
שווה לבדוק אם בחנויות אין גם מקרנים לא יד שנייה - אבל מודלים שאמורים לעבור החלפה (בדוק למשל בעולם הדיגיטלי ברמת השרון)
תודה תודה על התגובה המהירה וההתיחסות.
כשכתבתי 10 שעות התכוונתי 10 שעות חודשיות. מעבר לכך, בעניין החושך ממילא אשחק בלילה..
.
בכל מקרה, אני לא יודע אילו נתונים של מקרן לחפש. האם אני חייב חיבור HDMI. מה המינוס במקרן יד שניה? האם יש למנורה איזה שהוא בלאי באיכות מעבר לכמות השעות ההולכת ופוחתת? (אם אני מבין נכון, ברגע שאני מחליף מנורה המקרן חוזר להיות חדש - הלא כן?).
תודה.
כשכתבתי 10 שעות התכוונתי 10 שעות חודשיות. מעבר לכך, בעניין החושך ממילא אשחק בלילה..
.
בכל מקרה, אני לא יודע אילו נתונים של מקרן לחפש. האם אני חייב חיבור HDMI. מה המינוס במקרן יד שניה? האם יש למנורה איזה שהוא בלאי באיכות מעבר לכמות השעות ההולכת ופוחתת? (אם אני מבין נכון, ברגע שאני מחליף מנורה המקרן חוזר להיות חדש - הלא כן?).
תודה.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

תשמע - קודם הייתי עושה סבב שיחות לחנויות לראות אם יש להם משהו חדש בסביבות המחיר הזה
כמו שאמרתי - דבר עם העולם הדיגיטלי - יש בהחלט סיכוי שנשאר שם עוד משהו.
תראה מה אתה מוצא - ואז תשאל פה... המספרים אמנם יכולים ללמד אותך בגדול - אבל תמיד יש סיכוי שהמקרן הספציפי לא משהו.
ואם מחליפים מנורה אז זה אמור להאיר יותר טוב - אבל עדיין יכולות להיות בעיות כאלה ואחרות, כמו למשל אבק על LCD וכד'.
כמו שאמרתי - דבר עם העולם הדיגיטלי - יש בהחלט סיכוי שנשאר שם עוד משהו.
תראה מה אתה מוצא - ואז תשאל פה... המספרים אמנם יכולים ללמד אותך בגדול - אבל תמיד יש סיכוי שהמקרן הספציפי לא משהו.
ואם מחליפים מנורה אז זה אמור להאיר יותר טוב - אבל עדיין יכולות להיות בעיות כאלה ואחרות, כמו למשל אבק על LCD וכד'.
- TANDBERG
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4591
- נתן תודות: 184 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
לגבי כניסת HDMI - רצוי, ואז אתה מפצל. הסבר: אתה שולח תמונה בHDMI ישירות למקרן, אבל גם משתמש כבך AV של המכשיר ומגדיר במכשיר אותו כיציאת סאונד (אם אתה מחבר לרסיבר או משהו דומה) ואז יהיה לך סאונד מהרמקולים ותמונה ישירות מהמקרן.
לגבי בעיות:
לא צריכות להיות בעיות במקרן יד שנייה, אתה צריך לשים לב בכל אופן כי מקרן זו חיה שמצריכה טיפול ואחזקה. יש את הפילטר שצריך לנקות מדי פעם, נורה חדשה תעלה משהו כמו 600-800 דולר, אבל יש עליה 2000-3000 שעות. אחרי מחצית מהזמן הזה איכות ההקרנה תירד, היות ואתה מקרין בחושך זה לא נורא, אבל ירגישו בירידת האיכות.
לגבי בעיות:
לא צריכות להיות בעיות במקרן יד שנייה, אתה צריך לשים לב בכל אופן כי מקרן זו חיה שמצריכה טיפול ואחזקה. יש את הפילטר שצריך לנקות מדי פעם, נורה חדשה תעלה משהו כמו 600-800 דולר, אבל יש עליה 2000-3000 שעות. אחרי מחצית מהזמן הזה איכות ההקרנה תירד, היות ואתה מקרין בחושך זה לא נורא, אבל ירגישו בירידת האיכות.
Vocare Ad Regnum
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

אם אתה חושב על הAX200 תשומת הלב למבצע בעולם הדיגיטלי (נראה לי שאמרתי את השם הזה יותר מידיי בשרשור הזה) - בכל מקרה - תוכל לקבל גם TVIX איתו - תוספת מעולה - ואם אין לך עניין - שווה למצוא מישהו שיש לו - ואולי תוכלו להסתדר בינכם.
תהנה!
תהנה!
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

אתה בכלל הסתכלת קצת על מקרנים
איך רואים וכד'?
שוב - לדעתי - גם אם יפרטו לך - תתקשה לדעת מתוך הפירוט מה באמת תהיה התוצאה
מומלץ לקפוץ לראות להבין, להדליק אור ולראות איך פתאום רואים פחות טוב...
וכד'
איך רואים וכד'?
שוב - לדעתי - גם אם יפרטו לך - תתקשה לדעת מתוך הפירוט מה באמת תהיה התוצאה
מומלץ לקפוץ לראות להבין, להדליק אור ולראות איך פתאום רואים פחות טוב...
וכד'
אכן ראיתי מספר מקרנים ואפילו מאחד מהם התרשמתי לטובה. אבל.... כשעשיתי שיעורי בית נתברר לי כאן בפורום שהוא מיושן.
קצת בעייתי לעשות השוואה כשאתה לא רואה מספר מקרנים עובדים בעת ובעונה אחת. זה הרי לא טלויזיה שאתה רואה מכשיר אחד עובד ליד מכשיר אחר. מהסיבה הזו הבנתי שחוץ מלראות בעין, צריך גם לעבור על הנתונים של המכשיר ולכן שאלתיכאם בפורום מה אני בעצם צריך לחפש (או יותר נכון מה המפרט המינימאלי שאני צריך לחפש?).
לדאבוני חשתי שתגידו לי משהו כמו: חפש מכשיר עם נורה 2000LUM לפחות, 1:2000 ורזולוציה 720P. אבל אף אחד לא כתב את זה.
קצת בעייתי לעשות השוואה כשאתה לא רואה מספר מקרנים עובדים בעת ובעונה אחת. זה הרי לא טלויזיה שאתה רואה מכשיר אחד עובד ליד מכשיר אחר. מהסיבה הזו הבנתי שחוץ מלראות בעין, צריך גם לעבור על הנתונים של המכשיר ולכן שאלתיכאם בפורום מה אני בעצם צריך לחפש (או יותר נכון מה המפרט המינימאלי שאני צריך לחפש?).
לדאבוני חשתי שתגידו לי משהו כמו: חפש מכשיר עם נורה 2000LUM לפחות, 1:2000 ורזולוציה 720P. אבל אף אחד לא כתב את זה.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר: