באופן פלא מצאתי הערה בתחתית החשבונית החדשה של בזק ששרותי התשתית יעלו בגלל עליית המדד בשיעור של שני שח לחודש
לדעתי זו חוצפה ואני לא יודע אם זה חוקי, אם התחייבנו לחבילה במחיר מסוים ל X חודשים
למישהו עוד מידע בנושא?
שח
בזק- מחיר תשתית עולה
בהסכם שיש לך עם בזק מופיעה הערה שניתן להעלות מחיר גם במסגרת התחייבות במקרה ועלה המדד, כך שזה חוקי. בנוגע לכך שזאת חוצפה - מסכים בהחלט שיש כאן בעייתיות. הרי החברה אף פעם לא תוריד מחיר אם המדד ירד, אבל תמיד תעלה את המחיר אם המדד יעלה.שח_מט כתב:באופן פלא מצאתי הערה בתחתית החשבונית החדשה של בזק ששרותי התשתית יעלו בגלל עליית המדד בשיעור של שני שח לחודש
לדעתי זו חוצפה ואני לא יודע אם זה חוקי, אם התחייבנו לחבילה במחיר מסוים ל X חודשים
למישהו עוד מידע בנושא?
שח...
- smallville4r
- חבר ותיק

- תגובות: 2056
- נתן תודות: 85 פעמים
- קיבל תודות: 116 פעמים
א. גם לי העלו את המחיר.
ב. כיום, רק לחברות הסלולריות אסור להעלות את המחירים בזמן ההתחייבות (רק להתחייבויות שהחלו בינואר 2009).
ג. כמו ש- moco אמר, תירוץ עלוב של בזק - המדד ירד, בטח לא עלה. אנחנו במיתון (אם שם בבזק לא הבינו עדיין).
ב. כיום, רק לחברות הסלולריות אסור להעלות את המחירים בזמן ההתחייבות (רק להתחייבויות שהחלו בינואר 2009).
ג. כמו ש- moco אמר, תירוץ עלוב של בזק - המדד ירד, בטח לא עלה. אנחנו במיתון (אם שם בבזק לא הבינו עדיין).